Kokios dovanos nereikia dovanoti per Šv. Kalėdas

Kokios dovanos nereikia dovanoti per Šv. Kalėdas, kad laimė neapleistų jūsų namų Kokios dovanos netinka per Sv Kaledas

Žurnalai ir tinklapiai tiesiog mirga nuo dovanų pasiūlos. Tai nuostabu, tačiau astrologai teigia, jog  yra tokių daiktų,  kurių nereikėtų dovanoti brangiems žmonėms. Gal būt tai tik prietarai, tačiau kiekviename prietare gali glūdėti tiesos grūdelis.

Taigi, ko gi nereikėtų dovanoti artimiesiems ?

Dovanoms netinka aštrūs ir duriantys daiktai- peiliai, žirklės, skustuvėliai. Teigiama, jog dovanojant tokius daiktus į namus pasibeldžia nesantaika.

Laikrodis taip pat nėra labai puiki dovana. Kinai yra įsitikinę jog prieš Naujuosius Metus dovanotas laikrodis gali pradėti skaičiuoti metus likusius iki mirties,

Sutuoktiniui nereikėtų dovanoti knygos. Net jeigu tai jam labai reikalinga knyga. Kodėl? Kad neprisišauktumėte neištikimybės.

Per Šv. Kalėdas ir Naujuosius Metus nereikėtų dovanoti tuščių indų.Tušti indai gali prišaukti nuostolius.

Taip pat netinka dovanoti tuščią piniginę. Jeigu norite, kad piniginė neštų laimę- joje turi būti pinigų.

Perlai puošia kiekvieną moterį ir merginą. Tačiau jų dovanoti negalima, kad neprišauktumėte ašarų. Astrologai reikomenduoja perlus pirkti šiokią dieną, 0 kaip vaistus, saugančius nuo ligos. Gal ir keistokas tas prietaras, tačiau aš nesupykčiau jei tokius vaistus mano brangusis pirktų kasdien.

Per Naujuosius metus ir Šv. Kalėdas taip pat nereikėtų dovanoti pinigų. Tikima, jog tuomet dovanoti pinigai gali išvesti turtą iš namų. Taigi, norite būti turtingi- raskite geresnę dovaną nei pinigai.

Veidrodis taip pat nėra gera dovana. Su veidrodžiaisi siejasi daug prietarų ir negerų dalykų, todėl, kad namuose būtų jauku ir gera, veidrodį pirkite tik sau.

Na o pabaigai,- paprastas priminimas. Jeigu netikite prietarais, – dovanokite artimiesiems tai, ką tik norite. Svarbiausia, jog dovana būtų nuoširdi ir reikalinga.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *