Ko nereikia daryti prieš Naujuosius Metus

Ko nereikia daryti prieš Naujuosius Metus – arba 10 patarimų Kaip teisingai sutikti Naujuosius Metus Ko nedaryti sutinkant Naujuosius Metus

Internetas ir solidūs žurnalai mirgėte mirga pasiūlymais ką daryti sutinkant Naujuosius metus. Tačiau mažai kas žino, ko tikrai daryti nereikėtų kai į duris beldžiasi Naujieji.

Taigi, tik jums pateikiame sąrašą dalykų kurių nereikia daryti Naujųjų Metų išvakarėse, jeigu norite, jog ateinantys metai būtų būtent tokie, kokių jums reikia.

1. Likus 7 dienoms iki Gruodžio 31 dienos negalima dėvėti naujai pirktų drabužių. Juos reikia vilktis Gruodžio 31 dieną ,- kad visus metus nepritrūktų gražių ir naujų rūbų.

2.Jeigu norite išvengti smulkių nemalonumų,- Naujųjų Metų išvakarėse padėkite adatą ir siūlus į šoną. Šį vakarą negalima užsiimti rūbų taisymu. Jeigu ištrūko saga- pasikeiskite rūbą, tačiau sagą prisiūkite jau kitais metais.

3. Naujųjų Metų išvakarėse taip pat negalima taisyti batų ir batelių.

4. Prieš pat Naujuosius Metus nereikėtų pirkti jokių pramoninių prekių,- jeigu tik jos nėra skirtos dovanai.

5. Jeigu nutarėte ko nors palinkėti,- linkėjimas neturėtų prasidėti žodeliais- ne, niekada ir panašiai. Jeigu norite palinkėti sveikatos, – jos ir linkėkite, tačiau nelinkėkite pavyzdžiui- ,, nesusirgti“.

6. Jeigu Naujuosius Metus nutarėte sutikti draugų būryje,- stenkitės svečiuotis ten, kur yra ir vyriškos draugijos ir venkite susibūrimų, kuriuose bus tik moterys. Na, -jeigu kitaip neišeina ir vyrų visgi svečiuose nebus, – prieš eidamos į vakarėlį paglostykite katiną, šunį arba kitą vyriškos lyties augintinį. Jeigu net ir tokio neturite, – pasistenkite, kad pirmas jus sveikinantis su Naujaisias Metais žmogus būtų vyras.

7. Naujųjų Metų vakarui netiks jūr0s gėrybės ir valgiai iš vėžių, omarų, krabų ir kitų gyvūnų, kurie ropoja atgal. Venkite tokių patiekalų, jeigu norite, jog senos bėdos negrįžtų apsukusios metų ratą.

8. Pirmąją Naujųjų metų dieną netvarkykite namų. Taip pat neneškite šiukšlių laukan, – kad nesulauktumėte sunkumų ir nuostolių.

9. Naujųjų Metų išvakarėse nesipykstama. Taip pat draugiškai sutarti reikia ir pirmąją sekančių metų dieną,- kad išvengtumėte barnių ir nesusipratimų.

10. Galiausiai, paskutinis ir svarbiausias patarimas – nuo Gruodžio 31 dienos iki Sausio 19 dienos nesiskolinkite pinigų. Geriausiai visai nieko nesiskolinti, – kad sekantys metai būtų turtingi ir be skolų.

Ir paskutinis patarimas- Ką daryti, kad Naujieji būtų laimingi

Brazilai sutinka naujuosius dėvėdami raudonus arba geltonus apatinius. Sako, jog raudonos spalvos apatiniai pritraukia meilę, o geltonos spalvos apatiniai- padės į namus prisivilioti turtą. Kaip ten bebūtų, – tikri šie prietarai ar ne,- Linkiu jums visiems gražių, smagių, turtingų ir laimingų Naujųjų Metų.

Būkite laimingi- visuomet ir visur.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *