Citrinas

Jeigu jums patinka Citrinas- esate pozityvi citrinas

Jūs tiesiog spinduliuojate pozityvia energija. Citrinas garsėja savo sugebėjimu susiurbti neigiamą energiją ir blogas mintis bei nuotaikas. Šis akmuo stiprina pagrindinę mūsų kūno čakrą – Saulės rezginį. Jeigu jūs norite pritraukti turtą ir atsikratyti liūdesio, baimės ar depresijos- jums reikia nešioti būtent citriną.

Tai įdomu

Tradiciškai Citrinas yra priskiriamas Šauliams ir Žuvims. Vakarų astrologai sieja jį su Saule ir Jupiteriu. Numerologai jį priskiria šešetukams. Manoma, jog jis yra tinkamas nešioti lapkričio mėnesį. Jeigu norėsite šį akmenį dovanoti savo antrajai pusei, geriausias tam laikas bus 13 arba 17 vestuvių metinės.

Kuo naudingas citrinas?

Kalbama, kad šis akmuo ne tik stiprina pasitikėjimą savimi, bet ir padeda atsikratyti neigiamos kritikos sukeltų emocijų. Jis gali palengvinti kelionės sunkumus, nugena baimes dėl pinigų stygiaus bei palengvins verslininkams, siekiantiems plėtoti savo verslą. Jis padės turtui pasiekti jūsų namus bei padės pelnyti kitų dosnumą.

Šis akmuo stiprina nervų sistemą bei pašlijusį imunitetą. Manoma, jog citrinas skatina skrandžio ir kasos veiklą. Šį akmenį gali nešioti šalčmiriai sergantieji diabetu bei kovojantys su vidurių užkietėjimu ir celiulitu.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *