Karneolis

Jeigu jums patinka karneolis – Esate kūrybinga ir drąsi karneolis

Karneolis stiprina kryžmens čakrą, kuri yra jūsų kryžkaulio srityje, tuoj pat po bamba. Šioje čkaroje glūdi kūrųbinės jėgos. Jeigu jus traukia būtent šis akmuo, net neabejokite, jog esate ne tik kūrybinga. Jūs turite pakankamai drąsos, kad įvykdytumėte savo užmanymus ir nebijote jais dalintis su aplinkiniais. Karneolis skatina veiklą ir riziką, ypač tuomet jeigu reikia kažką sukurti iš pat pagrindų.

Tai įdomu

Astrologai tradiciškai karneolį priskiria Mergelėms ir Skorpionams. ir Saulės bei Ugnies sticijomis. Šis akmuo labai tinka moterims. Britai siūlo jį nešioti ketvirtadieniais.  Karneolis padės atrasti antrąją pusę bei sužadins seksualines galias. Jis pakels nuotaiką, padės išspręsti kylančius sunkumus ir ko gero pažadins jūsų slaptus talentus.  Kalbama,jog karneolis skatina žaizdų gijimą ir yra tinkamas audringu temperamentu pasižymintiems cholerikams. Jis tinka keliautojams nes perspėja apie kelyje tykančius pavojus. Jeigu jūs dirbate sunkį protinį darbą, šis akmuo neabejotinai padės susikaupti. Jeigu siekiate karjeros,- karneolis padės atsirinkti prioritetus ir svarbiausius tikslus. Šis akmuo padeda atsikratyti pavyduolių ir baimės.

Kuo naudingas karneolis?

Tradiciškai manoma, jog šis akmuo  skatina medžiagų apykaitą, pagerina kraujotaką ir virškinimą.Jį tinka nešioti esant mėnesinių skausmams, gydant nevaisingumą bei impotenciją. Kai kas mano, jog karneolis palengvina sergančiųjų žvyneline bei alerginėmis odos ligomis būklę. Karneolį gali nešioti nėščiosios, bei kenčiantys nuo sąnarių skausmų, slogos  bei reumato.

Karneolį galima nešioti kartu su lazuritu ir turkiu.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *