Turmalinas

Jeigu jums patinka Turmalinas- esate svajotoja turmalinas

Sakoma, jog turmalinas stiprina trečiąją akį  ir yra regėtojų bei pranašų akmuo. Jeigu jums patinka būtent šis akmuo, ko gero niekas neabejoja jūsų intuicijos galiomis. Kad ir ką bekalbėtų aplinkiniai, jūs privalote klausyti savo širdies balso ir tikėti savo pranašiškais sapnais, nes jie tikrai perspėja apie tai, ką mato ir pastebi ne kiekvienas.

Šis akmuo stiprina meilę ir draugystę. Jis  taip pat siejamas su pingiais ir verslu. Turmaliną paprastai nešioja stiprios sveikatos, drąsūs ir energingi žmonės, kurie ne tik nebijo išsakyti to ką galvoja, bet ir mėgsta tai daryti.

Tai įdomu

Astrologai sieja turmaliną su  Saturnu, Venera ir Marsu. Šis akmuo tradiciškai priskiriamas Dvyniams, Liūtui ir Svarstyklėms.  Kalbama, jog šisk akmuo padeda apjungti kūną ir sielą, Jis didina ištvermę bei skatina jūsų kūrybines galias bei intuiciją. Vedų astrologai teigia, jog šis akmuo paskatina energijos tėkmę energetiniais meridianais. Jis padeda siekti užsibrėžto tikslo, apvalo kraują, padeda iškylant bendravimo kliūtims.

Kuo naudingas turmalinas?

Manoma, jog šis akmuos palengvina vandens apytaką organizme, padeda gydyti nudegimus ir dvasinius randus. Jis taip pat padeda atviriau bendrauti ir skatina būti atlaidesniems ir tolerantiškesniems.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *