Septintoji Mėnulio diena: horoskopas

Septintoji Mėnulio diena ir tai kas jums naudinga žinoti Septintoji Mėnulio diena -Gaidys

  • Septintos Mėnulio dieno simbolis – Gaidys  arba Lazda (Skeptras), Vėjų rožė.
  • Mėnulio dienos trukmė – Viena diena
  • Mėnulio dienos pradžia

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Septintoji Mėnulio diena yra teisingumo ir atlygio diena. Ši diena nebus rami, tačiau jeigu ryžotės atlyginti nuostolius, – tai padaryti geriausia būtent šią dieną. Tai diena, kai jūs galite netikėtai aršiai susiginčyti , pradėti ginti savo nuomonę ir nesusivaldyti. Šią dieną tinka kovot už teisybę ir ginti savo teises. Tačiau tai yra diena, kai galimos galimos pačios didžiausios provokacijos, kurios gali išprovokuoti rimtą agresiją, kuri gali pasibaigti net nusikaltimais.

Ką reikėtų daryti Gaidžio dieną?

  • Šią dieną galite ką nors žadėti ir prisiekti.  Duotas pažadas paprastai išsipildo. Būkite atsargūs, ko nors linkėdami, nes šie palinkėjimai taip pat pildysis.
  • Jeigu planuojate pradėti kokį nors darbą,- geriausiai imtis tokio, kurį ruošiatės greitai užbaigti. Nereikėtų imtis ilgai trunkančių darbų.
  • Šiai dienai puikiai tinka patarlė, jog tylėjimas auksas. Tokią dieną geriau patylėti, kad nepasakytumėtė kvailų dalykų arba ko nors neįžeistumėte ir neprisižadėtumėte to, ko negalite įvykdyti.
  • Jeigu šiandien pasimelsite, – jūsų maldos bus tikrai išklausytos.
  • Tinka dirbti paprastus darbus, užsiimti rankdarbiais, grojimu, darbais, kuriems reikalingi smulkieji rankų judesiai.
  • Tinkama diena lavinantiems iškalbą, besimokantiems kalbėti taisyklingai. Tačiau be reikalo žodžiais švaistytis nereikėtų.

 Ko nedaryti  Vėjų rožės dieną?

Šiandien negalima daryti nieko blogo. Ypač vogti, meluoti, apgaudinėti. Nereikėtų ko nors griauti, ardyti, naikinti. Neplėšykite popieriaus (laiškų, sąskaitų, knygų ar pan). Nereikėtų valgyti vištienos, kiaušinių. Reikėtų vengti tų darbų, kurie gali užtrukti ilgai ir kurių negalite greitai užbaigti. Negeras metas vagims, žmogžudžiams ir  nusikaltėliams- jų nusikaltimai bus išaiškinti.

Kokius akmenis palanku nešioti septintąją Mėnullio dieną?

Šiandien palanku nešioti papuošalus su safyrais, koralais, heliotropais arba turkiu.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja septintą parą?

Septintąją mėnulio parą jautrios balso stygos ir kalbos padargai

Sveikata

Susirgus septintąją Mėnulio dieną, pasveikstama dažniausiai greitai. Tačiau šiandien yra didesnis pešalimo ir plaučių ligų pavojus. Jeigu reikalinga chirurginė operacija, ji turėtų būti sėkminga. Tačiau netraukiami dantys. Ši diena netinkama dantų gydymui. Diena yra tinkama organizmo valymo bei sveikatos stiprinimo procedūroms .

Kaip valgyti septintąją  Mėnulio dieną?

Jeigu šiandien šiek tiek nusižengsite savo dietai, – nieko blogo neįvyks. Tačiau jeigu nutarsite pasilaikyti dietos ar pasninko,- ši diena padės apvalyti ne tik jūsų kūną, bet ir sielą. Šiandien nerekomenduojama valgyti kiaušinius ar vištieną.

Kaip pildosi sapnai septintąją Mėnulio dieną?

Šiandien sapnuoti sapnai gali išsipildyti.  Tik juos reikia aiškintis. Septintąją mėnulio dieną susapnuotas sapnas gali būti ir pranašiškas. Šiandien nepalanku sapnuoti besikaunantį ar kovinį  gaidį,- toks sapnas gali pranašauti nelaimę sapnuojančiajam ar jam artimiems žmonėms.

Koks yra septintąją  Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Gimusieji septintąją Mėnulio dieną paprastai yra geros sveikatos. Tačiau jie nėra pastovaus būdo ir neretai plaukia ten, kur neša srovė. Jų nuomonė keičiasi dažnai. Jie mėgsta paplepėti, o kartis ir paliežuvauti. Neretai tampa oratoriais, visuomenės veikėjais , tačiau gali tapti ir Ievutėmis pleputėmis.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *