Dešimtoji Mėnulio diena:horoskopas

Dešimtoji Mėnulio diena- viskas ką jums verta žinoti apie šią dieną Dešimtoji Mėnulio diena -Fontanas

  • 10 Mėnulio dienos simbolis–  Fontanas, Šaltinis
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė
  • 10 Menulio dienos laimingas skaičius – 10
  • 10 Mėnulio dienos stichija- Vanduo
  • Laimingos 10 Mėnulio dienos spalvos –  geltona, auksinė, gintaro, citrininė, safrano, ochros
  • Nepalankios spalvos-
  • Laiminga diena – Trečiadienis
  • Laiminga kryptis – Šiaurė
  • Vyraujančios formos – banguotos, švelnios, asimetrinės linijos

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Astrologai teigia, jog 10 Mėnulio diena yra viena iš pačių geriausių Mėnulio dienų. Šią dieną sekasi beveik viskas.  Tai diena, kai pernelyg nesistengiant jausitės puikiai ir viskas eisis kaip iš pypkės. Taigi, ką benutartumėte daryti – būkite tikri, ko gero viskas ir bus taip kaip jūs norite. 10 Mėnulio diena dar ypatinga tuo, kad ši diena jungia jus su šeima ir šeimos tradicijomis. Taigi ji ideali bet kokiai veiklai, kuri pradeda arba tęsia jau pradėtas šiemos tradicijas. Taigi šiandien pats palankiausias metas rūpintis savo artimaisiais ir mylimaisiais bei jų reikalais. Diena yra palanki reikštis jūsų savarankiškumui, tačiau ne vienatvei. Šiandien nereikėtų būti vieniem. Priešingai, reikėtų tvirtinti šeimos ryšius, prisiminti savo protėvius, rūpintis namų ir šeimos gerove.

Ką reikėtų daryti šaltinio dieną?

Jeigu norite tuoktis, susižadėti, atnaujinti įžadus ar renkatės datą krikštynioms- ši diena tam puikiausiai tinka. Tai diena, kai reikia ir būtina  stiprinti šeimos santykius, taikytis, rūpintis savo gimine, namais ir asmeniniu tobulėjimu. Gerai prisiminti tolumus gimines.

Metas puikus pradedantiesiems statybas, besikuriantiems naujuose namuose ar pradedantiems naujus darbus. Ypač palanku pradėti šeimos namo statybas. 10 Mėnulio dieną pradėtos statybos vyksta greitai ir sklandžiai, o gyvenimas tokiame name yra džiugus ir laimingas.

Metas idealus darbui sode, ypač vaismedžių ir vaiskrūmių sodinimui. Sodas bus labai derlingas ir stiprus. Gerai pradėti remonto darbus.

Gerai pradėti verslą. Seksis pirkti ir parduoti. Ypač seksis dirbantiems šeimos versle. Palanku stiprinti savo firmos ar kompanijos prestižą, įvaizdį ir tradicijas. Gerai prisiminti savo darbuotojų nuopelnus ir juos apdovanoti. Jeigu nutarėte organizuoti darbuotojų mokymus ar konferenciją- šiandien pats metas. Tai geriausias laikas dalytis įgyta patirtimi, įgūdžiais ir tradicijomis. Bendraukite su jums svarbiais autoritetingais žmonėmis iš kurių galite ko nors išmokti.

Jeigu nutarėtė pasilepinti masažo salone ar pirtyje, – geresnio laiko tam nerasite.

Astrologai teigia, jog iškeliavus 10 Mėnulio dieną kelionės visada baigiasi sėkmingai.  Jeigu šios kelionės metu su kuo nors susipažinsite, – ši pažintis gali peraugti į ilgalaikę draugystę. Tačiau be didelio reikalo toli iš namų vykti nereikėtų, Tai šeimos diena.

Jeigu nutarėte padaryti kažką, kas turėtų tapti tradicija, – šiandien tam puikiausias metas. Tą darbą reikia daryti kasdien iki kitos 10 Mėnulio dienos. Taip jūs negalėsite atprasti nuo naujo įpročio.

Šiandien sekasi vyrams, todėl moterims geriau būti švelnesnėms, nusileisti ir pernelyg nesijaudinti dėl niekų.

Šiandien taip pat gali išaiškėti kažkokios jūsų šeimą siejančios paslaptys ar istorijos. Diena tinkama lankytis muziejuose, tvarkyti fotografijas ir šeimos relikvijas. Bendrauti šiandien geriausiai seksis su artimais ir gerai pažįstamais žmonėmis.

Ko nedaryti dešimtąją  Mėnulio dieną?

Diena netinkama badavimui ir dietai.

Ar galima tuoktis 10 Mėnulio dieną?

Taip. Tai pati tinkamiausia diena vestuvėms. Šiandien susituokę jaunieji sukurs būtent tokią šeimą, kokios nori jie. Jų šeima bus tvirta ir stipri. Ji tęs protėvių tradicijas. Susituokus šiandien,- jūs turėsite pakankamai jėgų įkurti didelę giminę.

Kokius akmenis palanku nešioti 10 Mėnulio dieną?

10 Mėnulio parą palankiausia dabintis sardonikso, gintaro, turkio ir uvarovito papuošalais.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja dešimtą parą?

10 Mėnulio parą silpniausi jūsų organai yra kepenys. Vyrų labai silpna priešinė liauka

Sveikata

10 Mėnulio parą paprastai jaučiamasi visai neblogai, sunkūs ligoniai gali jaustis netgi geriau nei įprastai. Tačiau jeigu susirgote, liga gali tapti rimta, laiku nesikreipiant į gydytojus. Ši diena ypatinga tuo, kad patyręs trauma ligonis pagys greičiau, tuojau pat suteikus pagalbą. Tinkamas metas pradėti naujam gydymo ciklui ir sveikatą stiprinančioms procedūroms. Gerai pradėti sportuoti ar užsiimti mankšta, ypač kartu su šeima.  Ši diena pati geriausia pirties ir spa procedūroms. Tinkamas metas laukiantiems gandro. Jeigu šiandien pastosite, jūsų  kūdikis tęs giminės, valstybės ir Tėvynės tradicijas. Jis bus susijęs su jūsų protėviais ir bus jų apsaugoje visą gyvenimą. Jis taip pat bus didelis keliautojas. Astrologai teigia, jog šią dieną į gyvenimą pradeda belstis sveiki, protingi ir gražūs vaikai.

Kaip valgyti  dešimtąją  Mėnulio dieną?

10 Mėnulio dieną galite sau leisti pasilepinti maistu. Badauti šiandien tikrai nereikia. Jeigu keliate puotą, – didelių nuostolių jūsų figūrai šios vaišės nepadarys. Todėl švęskite drąsiai.

Kaip  šią dieną pildosi sapnai?

10 Mėnulio dieną sapnai dažniausiai yra labai malonūs, ryškūs ir gražus. Tačiau jie dažniausiai nieko nereiškia. Jeigu šie sapnai ką nors reiškia, tai dažniausiai yra žinia, kurią siunčia jūsų tolimi protėviai. Ji bus susijusi ne su jumis, bet su  šeima arba jūsų gimine. 10 Mėnulio dieną gali prisisapnuoti jūsų protėvių dvasia.

Koks yra  dešimtą  Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Šią dieną gimę žmonės dažniausiai yra šeimos atrama. Jiems svarbios giminės tradicijos ir jie linkę tęsti protėvių pradėtus darbus. Astrologai teigia, jog savo gyenimo eigoje jie atperka protėvių padarytas skriaudas ir yra globojami būtent protėvių. Jų gyvenimas dažniausiai virte verda, jie mėgsta keliauti, klajoti ir nelinkę sėdėti vienoje vietoje. Jeigu gimusieji šią dieną pasirenka lengvą gyvenimo būdą,-jie tampa šykščiais, savanaudžiais. Juos gali varginti augliai ir piktybiniai susirgimai, ypač vyrus. Tokie vyrai yra linkę sirgti prostatos vėžiu.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *