Keturioliktoji Mėnulio diena: horoskopas

Keturioliktoji Mėnulio diena – visa jums naudinga informacija apie šią dieną Keturioliktoji Mėnulio diena -Trimitas

  • Mėnulio dienos simbolis– Trimitas
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Tai visapusiškai puiki diena. Dažniausiai visi šiandien pradėti darbai duos gerų rezultatų ir bus sėkmingi. Jeigu šiandien netinginiausite- sėkmė jus ko gero lydės visą ateinantį mėnesį. Tai diena kai reikėtų planuoti ir daryti pačius svarbiausius darbus. Jums ypač seksis, jeigu dirbsite daugelio žmonių labui, o ne sau viena, Tai diena, kurios metu globojami sekantys savo pašaukimu, siekiantys didelio tikslo ir nesišvaistantys jėgų  niekams. Jeigu jūs siekiate savanaudiškų ar egoistiškų tikslų, ši diena ko gero nebus tokia sėkminga kaip jūs tikėjotės.

Ką reikėtų daryti Trimito dieną?

  • Šiandien tinka pradėti naujus darbus, ypač jeigu jie yra geri kitiems. Gali būti, kad šiandien pradėtas darbas taps naujo gerų darbų ciklo pradžia.
  • Šiandien būtina  dirbti pačius svarbiausius jums darbus, nešvaistant laiko niekams ir smulkmenoms.Dirbkite susikaupę ir atidžiai.
  • Šiandien ne metas liūdėti, gedėti ir raudoti. Jeigu  gedite,- pagerbkite išėjusiųjų atminimą, tačiau negyvenkite praeitimi.
  • Puiki diena nuoširdžiai maldai,- jūsų prašymas bus išklausytas.
  • Puikus metas organizmo valymui, badavimams.
  • Šiandien palanku riboti skysčius.

Ko nereikėtų daryti keturioliktąją  Mėnulio dieną?

  • Netinkamas metas skundams, dejonėms.
  • Nereikėtų nervintis dėl smulkmenų, pyktis ir draskytis. Šią dieną geriau suvaldyti savo ambicijas ir neerzinti nei savęs nei likimo.
  • Jeigu dieną praleisite vėjais ir tinginiausite,- ko gero taip nugyvensite ir visą sekantį mėnesį.
  • Šiandien nereikia nieko žadėti, ypač jeigu nežinote, ar sugebėsite ištesėti savo pažadą.
  • Netinkama diena burtam ir magijai. Nesipildys.
  • Nereikėtų švaistyti laiko tuščiai, staipytis prieš veidrodį . Mažiau reikėtų sėdėti prie kompiuterio ir varginti akis.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien?

14 Mėnulio parą tinka nešioti papuošalus su hiacintais arba safyrais.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja keturioliktą parą?

Šiandien Mėnulis stipriausiai veikia blužnį ir kasą.

Sveikata

Susirgus keturioliktą Mėnulio dieną ligoniai paprastai sveiksta greitai, ligos būna nesunkios ir be didesnių komplikacijų.

Ši diena tinka organizmo valymui, nes šiuo metu žarnynas stengiasi išskirti iš organizmo susikaupusius nuodus ir toksinus. Bet koks skystis šiuo atveju skatina toksinų patekimą į kraują. Todėl šią dieną rekomenduojama maksimaliai riboti išgeriamo skysčio kiekį. Geriausiai badauti arba valgyti tik vieną kartą per dieną, bet sočiai.Šiandien taip pat reikėtų pasaugoti savo nervų sistemą, nepersidirbti ir nepasiduoti liūdnai nuotaikai ar blogoms emocijoms. Netinka ilgai dirbti prie kompiuterio.

Kaip valgyti keturioliktąją  Mėnulio dieną?

Keturioliktąją Mėnulio dieną nereikėtų piktnaužiauti skysčiais. Tinka pabadauti ar valgyti tik vieną kartą dienoje. Gerai valgyti migdolus, riešutus ar sūresnius maisto produktus.  Nevalgoma saldžiai ir karčiai. Persivalgyti šiandien nereikia. Užstalė gali turėti pasekmių jūsų sveikatai. Šiandien būtina nepersivalgyti, jeigu norite geriau jaustis rytoj.

Kaip šiandien  pildosi sapnai?

Šiandien galite sapnuoti liūdnus ir tragiškus sapnus. Tačiau šie sapnai nesipildo ir yra abejotini. Nepergyvenkite dėl to, kas prisisapnavo, nes rimtų perspėjimų šis sapnas ko gero neatneš.

Koks yra  keturioliktą Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Šią dieną gimsta likimo numylėtiniai. Tai dažniausiai žmonės, kurie turi savo pašaukimą ir nuverčia kalnus siekdami savo tikslo. Jie mėgsta vadovauti ir neretai tampa valdovais. Keturioliktąją Mėnulio dieną gimę žmonės gali tapti netgi didvyriais. Aplinkiniams  ir sau jie linkę kelti labai didelius reikalavimus ir su bet kuo nebendrauja. Jie yra protingi, lengvai prisitaiko prie aplinkybių, moka pagudrauti ir patraukti savo pusėn. Tai masių vedliai, kuriuos sunku perprasti iš šalies, tačiau savo viduje jie gan šalti ir  labai racionalūs.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *