Pirmoji Mėnulio diena:horoskopas

Pirmoji Mėnulio diena ir tai ką jums naudinga žinoti Pirmoji mėnulio diena- Žibintas

  • Pirmosios Mėnulio dienos simbolis- Žibintas
  • Mėnulio dienos pradžia – ši diena prasideda stojus  jaunačiai
  • Mėnulio dienos trukmė – Ši mėnulio diena nėra pastovios trukmės. Ji gali  trukti nuo keliasdešimt minučių,  kelių valandų, kartais net iki paros ir ilgiau

Kuo ypatinga ši mėnulio diena?

Šią dieną prasideda naujas mėnulio ciklas, tai  reiškia, jog į gyvenimą ateina kažkas naujo.

Ką reikėtų daryti Žibinto dieną?

  • Pirmoji  Mėnulio diena tinkama vienatvei ir apmąstymams. Verta prisiminti savo protėvius, vaikystę, artimus žmones. Šią dieną galima išsiaiškinti, kas jums trukdo ir slegia. Apmąstykite visa kas buvo blogai ir priimkite tai kaip pamoką. Jei nieko blogo neprisimenate, tai jūsų siela švari. Diena tinkama atsisakyti blogų įpročių. Teigiamas šios dienos impulsas padės atsilaikyti prieš blogo įpročio pagundas. Norint išsiugdyti naują, pageidaujamą įprotį (pavyzdžiui: rytais daryti mankštą ir pasikloti lovą) tai pradėkit daryti būtent pirmąją Mėnulio dieną. Ir taip reikėtų daryti net 21 parą. Greičiausiai lengva nebus. Tačiau taip suformuotas įprotis bus labai tvirtas.
  • Puikus metas apsivalymui, maldingoms praktikoms.  Jeigu apmąstysite, ką blogai darėte,- tiesiog priimkite tai kaip pamoką ir siekite to nekartoti.
  • Tai tinkama diena norintiems atsisakyti blogų įpročių. Jeigu pasiryžote atsisakyti kažkokio įpročio- ko gero sugebėsite jo laikytis visą mėnesį, o gal būt ir ilgiau.
  • Diena palanki naujų planų kūrimui – jūsų planai gali įsikūnyti per vieną mėnesį.  Todėl geriausia siekti kažko gražaus ir šviesaus.
  • Pirmoji Mėnulio diena ypatinga tuo, kad ji aprūpina jus didelėm kūrybinėm galiom, kurios leis jūsų norams ir troškimams išsipildyti. Tam kad tai įvyktų bandykite įsivaizuodit kaip tai konkrečiai įvyks.
  • Šiandien verta atsisakyti blogų įpročių ar pradėti formuoti jums pageidaujamą įprotį.

Ko nedaryti pirmąją Mėnulio dieną?

Ši Mėnulio diena netinka bendravimui irpokyliams. Nerekomenduojama gerti alkoholio, nes trauka alkoholiui gali išlikti visą mėnesį. Jeigu valgysite daug, ypač sotaus ir karšto maisto, – viskas nusės ant klubų, nes organizmas šiuo metu bus linkęs viską kaupti.

Kokius akmenis palanku nešioti?

Žibinto dieną tinka nešioti deimantus, kalnų krištolą ir  kvarcą.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja šią parą?

Pirmąją Mėnulio parą yra jautrios akys, tarpuakis ir veidas.

Sveikata

Susirgus pirmąją mėnulio dieną, liga gali trukti gan ilgai, tačiau ligonis dažniausiai pasveiksta. Pirmąją mėnulio dieną gali paūmėti akmenligė arba ištkti akmenligės priepuolis. Vidaus organai dirba lėčiau, todėl galimi vidurių užkietėjimai. Susirgus ligos priežastys gali būti ir dvasinės kilmės.

Kaip valgyti pirmąją Mėnulio dieną?

Virškinimo organai  šiandien dirba silpniau, todėl neverta pernelyg persivalgyti. Netinka riebus, sūrus, aštrus maistas. Būtina gerti daug skysčių, nes galimi akmenligės priepuoliai ir šalinimo organų susirgimai.

Kaip pildosi sapnai Žibinto dieną?

Jeigu šiandien sapnavote ką nors gražaus- greičiausiai patirsite ką nors malonaus. Jeigu sapnas nebuvo geras,- jis greičiausiai nesipildys, todėl pergyventi dėl jo pernelyg nereikėtų.

Koks yra pirmą Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Gimusieji pirmą mėnulio dieną paprastai sulaukia garbaus amžiaus. Ypač didelė galimybė tapti ilgaamžiais yra tiems, kurių asmeniniuose horoskopuose nėra neigiamos Marso, Saturno, Plutono, Urano arba Neptūno įtakos.

Šie žmonės dažniausiai yra svajotojai. Jie linkę laukti kol jų svajonė pagaliau išsipildys, tačiau tai nereiškia, jog jie tinginiai. Dažniausiai jie yra energingi, spindintys enrgiją ir nebijantys pasirodyti. Neretai

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *