Aštuntoji Mėnulio diena:horoskopas

Aštuntoji Mėnulio diena Aštuntoji Mėnulio diena - Lobių skrynia

  • Mėnulio dieno simbolis– Feniksas, Brangenybių  Skrynia, Povai
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Aštuntoji Mėnulio diena nebus lengva. Šiandien atgailajama, gailimasi savo blogų darbų, prašoma nuodėmių atleidimo. Tai diena, kai gali įvykti bet kas, o jūsų gyvenimas pasisukti bet kuria kryptimi.Šios dienos stichija yra ugnis. Šiandien vyksta pokyčiai, kurie padeda jums keistis ir pasikeisti. Keičiasi jūsų mąstymas, netikėtai gali išsispręsti senos problemos arba iškilti naujos. Tačiau galimos provokacijos. Taigi, kuo ramiau praleisite šią dieną, – tuo geriau jums.

Ką reikėtų daryti Fenikso  dieną?

  • Šiandien reikėtų atlyginti už savo padarytas skriaudas, atgailauti, atsiprašyti ir prašyti, kad jums atleistų. Tai diena, kai jūsų gyvenimas gali pasisukti tiek į gerąją, tiek į blogąją pusę. Visą dieną kas nors gali nutikti, todėl būtina išlikti atsargiems, galvoti blaiviai ir išlikti jautriems bei padoriems.
  • Jeigu nutarėte ką nors keisti namuose, ar jaučiatės, jog juose kaupiasi blogos emocijos- pašventinkite juos, arba tiesiog uždekite žvakę ar pasmilkykite kambariuose.
  • Jeigu mėgstate ruošti žolelių arbatas, kosmetines priemones arba gydomuosius mišinius- dabar tam pats geriausias metas. Galite laikytis dietos, netgi badauti.
  • Visą dieną reikėtų būti atsargesniems, ypač sportuojantiems, keliaujantiems ar dirbantiems fizinį darbą.
  • Puikus metas siekiantiems suprasti, kas gi truko jiems gyventi. Gerai atlikti sąžinės sąskaitą, atgailauti už blogus darbus. Jeigu sugebėsite pripažinti savo trūkumus ir pasiryšite juos keisti, – jūsų gyvenimas tikrai pradės keistis gerojon pusėn. Nebijokite būti atviri sau patiems ir patys nepastebėsite, kaip jūsų problemos pradės spręstis be ypatingai didelių pastangų.
  • Būtina išlikti atsargiems dirbant su elektros prietaisais ir ugnimi.
  • Verslo reikalais reikėtų rūpintis ypač atsargiai, Nepervertinkite savo jėgų, nes jūsų nuomonė gali būti apgaulinga ir sekančią dieną pritrūks išteklių ir energijos vykdyti jūsų planams. Šiandien kaip niekad jums gali pasirodyti, jog sugebate ir galite viską, tačiau toks įspūdis gali būti tiesiog dėl adrenalino pliūpsnio.

Ko nedaryti  aštuntąją Mėnulio dieną?

  • Kadangi šią dieną galite sulaukti įvairių netikėtumų,- rimtų dalykų geriau nedaryti. Netinkamas metas ką nors žadėti, negera diena sutuoktuvėms ar sužadėtuvėms.
  • Jeigu nutarėte pasimankštinti- būkite atsargūs, nes didesnis netikėtų traumų pavojus.
  • Netinkamas metas žaisti ir dirbti su ugnimi.  Didelis nudegimų pavojus. Nederėtų deginti lapų.
  • Netinkamas metas dirbti su elektra.
  • Nepatartina dirbti darže ir sode, ypač jeigu tam nėra ypatingo reikalo.
  • Labai negerai šiandien pyktis, nervintis, pasiduoti provokacijoms. Šios dienos devizas- kuo mažiau blogų emocijų.

Ar tinka kurti šeimą aštuntą Mėnulio dieną?

Šiandien susituokti gali tik labai kūrybingi ir pastoviai siekiantys naujovių žmonės.  Jeigu jūs dirbate kūrybinį darbą, dažnai keliaujate, pastoviai ką nors keičiate savo gyvenime, ir  jūsų partneris yra toks pats, – galite drąsiai tuoktis šią dieną. Jūsų santuoka turėtų būti stipri. Jeigu jūs esate ramūs žmonės ir mėgstate pastovumą, – ši dieną santuokai netinka. Susituokus tokią dieną  kyla daugiau nesutarimų, gali būti nestabili finansinė situacija.

Kokius akmenis palanku nešioti aštuntąją Mėnulio dieną?

Aštuntąją Mėnulio dieną daugiausiai sėkmės atneš papuošalai su raudonuoju granitu, chrizolitu, morionu ir agatu.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja aštuntą parą?

Aštuntąją Mėnulio parą jautriausi pečiai ir rankos.

Sveikata

Susirgus aštuntąją Mėnulio parą, liga gali būti ir pavojinga. Ją prognozuoti sunku. Šiandien tinkamas metas badauti, valyti  žarnyną ar skrandį. Vaistai veikia stipriau. Ypač žolelių preparatai. Tinkamas metas gaminti kosmetiką, žolelių arbatas ar gydomuosius mišinius. Gera diena masažo ir aromaterapijos procedūroms. Šiandien jautri periferinė nervų sistema, todėl vertėtų nepersitempti ir nepervargti sportuojant. Geriau rengtis taip kad neperpūstų skersvėjai. Nuo intymių santykių šiandien geriau susilaikyti.

Kaip valgyti aštuntąją  Mėnulio dieną?

Persivalgyti šiandien nereikėtų. Tinkamas metas pasninkui ir badavimui.

Kaip pildosi sapnai Fenikso dieną?

Sapnai šiandien gali būti pranašingi. Tačiau juose greičiausiai bus užuominų apie jūsų gyvenimo tikslus bei prasmę. Juose gali būti tiesioginis paskatinimas imtis kokių nors veiksmų. Šie sapnai gali jums parodyti tas problemas, kurios jums atrodė lyg ir išspręstos, tačiau tai toli gražu nėra tiesa. Jie parodo būtent tą užburtą ratą, kuris jums sukelia tas pačias problemas.  Jeigu atidžiai išsiaiškinsite tokius sapnus, gali būti, jog jūsų problemų skaičius sumažės. Šie sapnai jums gali nurodyti tiesiogiai kas jums trukdo pasikeisti. Ypač tokie sapnai kuriuose yra spąstai, akligatviai, mažos ir uždaros patalpos. Šie sapnai rodo, kad jūs viduje nenorite keistis ar patys nenorite kažko keisti, dėl ko ir kyla jūsų bėdos. Tačiau jeigu sapnuose šiandien regėjote laukus, jūrą, dangų ir šiaip dideles erdves- jūsų gyvenimas teka jums palankia kryptimi. Jūs keičiatės.

Koks yra aštuntąją Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Gimę aštuntąją Mėnulio dieną dažniausiai nėra labai patrauklios išvaizdos. Tačiau pasaulį jie žavi savo protu, žiniomis, sąžiningu darbu ir geranoriškumu. Jie dažniausiai yra ypatingi ir labai originalūs. Aštuntąją  Mėnulio dieną neretai gimsta garsūs aktoriai ir menininkai. Šie žmonės turi retą sugebėjimą – atsitiesti, kad ir kas jiems nutiktų.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *