Ko tau reikia dabar: Saulės akmuo

ko tau reikia dabar- saules akmuoKo tau reikia dabar: Saulės akmuo

Jeigu tau patinka saulės akmuo tai reiškia tik vieną- tavo gyvenimas šiuo metu yra kupinas džiaugsmo. Šiuo metu esi apimta optimizmo ir  į ateitį žvelgi drąsiai bei pasitikinčiai. Tave jau glosto visus globojantys Saulės spinduliai, ir tu mėgsti ilsėtis saulėtame paplūdymyje. Tu taip pat moki rūpintis savo sveikata ir sėkmingai susidoroji su visomis gyvenime pasitaikančiomis  baimės bei įtampos apraiškomis.

Saulės akmuo yra naujų laimingų dienų pranašas. Jeigu tu pasirinkai būtent šį akmenį, tai reiškia, jog tavo gyvenimas pasisuko laiminga kryptimi.

Ką tu turi padaryti?

Įsivaizduok, jog prabudai anksti ryte, atvėrei langą ir giliai įkvėpei gaivaus ryto oro. Ką pajutai? Pajutai nuostabią džiaugsmo bangą. Būtent tą ir daryk, kad šis džiaugsmas tave lydėtų  nuolat. Išmok valdyti savo kvėpavimą, ir jokia bėda tau bus nebaisi. Tiems, kas sugeba kontroliuoti kaip jie kvėpuoja lengviau sekasi bendrauti. O tai reiškia – juos sunkiau išmušti iš vėžių ir todėl laimė juos pastebi greičiau.  Tai nereiškia, jog visos gyvenimo bėdos savaime pasitrauks. Taip iš tikro niekada nebūna. Tačiau valdydama savo kvėpavimą tu tapsi išmintingesnė, ramesnė ir mokėsi džiaugtis bei vertinti tai ką jau turi.

Ir dar tai, kas tave pradžiugins

Saulės akmuo pakelia nuotaiką ir stiprina tavo dvasią. Šis spindintis akmuo skatina būti aktyvesnei ir suteiks tau ryžto eiti pasirinkti keliu. Tai akmuo, kuris padeda tau bendrauti ir su Saule ir su Mėnuliu. Tai reiškia, jog būtent dabar esi globojama būtent šių šviesulių. Ir tai dar ne viskas – šis akmuo padeda įgyti pranašystės dovaną, kurios ko gero jau senokai sieki.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *