Ko tau reikia dabar: Dalmatininis jaspis

Ko tau reikia dabar- Dalmatininis jaspisKo tau reikia dabar: Dalmatininis jaspis

Jeigu tavo dėmesį patraukė dalmatininis jaspis – atėjo metas pažiūrėti į gyvenimą su šypseną. Tavo pasąmonė tau siunčia žinia-,, tu pernelyg paniuręs, nusišypsok ir atsipalaiduok“. Visai gali būti jog pastaruoju metu daug dirbai ir buvai pernelyg įsitempusi, o gal kuo nors nusivylei ar tapai pernelyg ciniška.

Dvasine prasme šis akmuo visada primena, jog mes esame sielos, kurios yra amžiname kelyje. Kodėl turėtume bodėtis šia kelione? Šis akmuo taip pat moko neprarasti jumoro jausmo- nors dėl artimiausių ir brangiausių žmonių. Jis padeda sugriauti gynybines užtvaras kuriomis mes stengėmės apsisaugoti nuo pasaulio kai jos pradeda mums trukdyti. Jis taip pat padeda įveikti gyvenimo kliūtis, nepaisant jokių aplinkybių. Jeigu išsirinkai būtent šį akmenį, tai reiškia, jog nutarei Pasauliui pasiųsti žinią: ,, Man nesvarbu kas ir ką ir kaip ten suplanavo. Aš šiandien išlošiu savo milijoną ir gausiu būtent tai, ką privalau atsiimti“.

Ką tau reikia daryti?

Pasidėk šį akmenį po pagalvę, jeigu tave vargina nemiga, nerimas ar naktiniai košmarai. Jeigu pritrūko jėgų ar nusivylei artimais žmonėmis – pažvelk į šį akmenuką. Jo džiugūs raštai ir juodi taškeliai sugers tavo liūdną nuotaiką ir privers nusišypsoti. Šis akmuo padės įveikti nuobodžius darbus, kuriuos privalai nudirbti.Yra tikima, jog šio akmenuko taškeliai ne sugeria blogąją energiją, o paverčia ja pozityvia ir taip padeda atgauti gyvenimo džiaugsmą.

Ir dar tai, kas tave pradžiugins

Tikima, jog dalmatininis jaspis padeda atsikratyti rūkymo. Jeigu nori atsisakyti šio bjauraus įpročio ir tapti šiek tiek sveikesne, pasąmonė tau primena, jog jau esi pasiruošusi tai padaryti ir aplinkybės tam šiuo metu yra pačios palankiausios.

Šis akmuo taip pat sustiprins draugystę ir paskatins draugo ištikimybę. Būtent iš čia ir kilo jo pavadinimas- akmenukas yra ištikimas lyg dalmatinas.

Dalmatininį jaspį mėgsta veterinarai, nes jis padeda sergantiems gyvūnams. Jis taip pat ramina ir pakelia nuotaiką.

Dalmatininį jaspį reikėtų nešiotis kišenėje jeigu patempei raištį ar raumenį.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *