Ko tau reikia dabar: Chaulaitas

Ko tau reikia dabar: Chaulaitas ko tau reikia dabar- Chaulaitas

Jeigu tavo dėmesį patraukė Chaulaitas, tai reiškia, jog turi mediumo galių ir gauni žinias iš dvasinio pasaulio. Tai gali būti ryškūs ir pranašingi sapnai, vizijos ir tiesiog ryški nuojauta. Visai gali būti, jog tavo žvilgsnis užkliūna už pasikartojančių skaičių – ,, angelų žinučių“.  Šiuo metu tavo gyvenimas pakrypo tokia vaga, kai mieliau pasikliauji savo intuicija nei kitais gyvenimo siūlomais informacijos šaltiniais.  Tai nėra blogai- šis akmuo patinka žmonėms, kurie moka pasinaudoti šia stebuklinga dovana. Tai reiškia ir tai, jog ilgi apmąstymai ne tavo būdui. Kelią į tavo asmeninę sėkmę parodys tik tavo nuojauta ir pojūčiai.

Chaulaitas taip pat perspėja, jog  ko gero skundiesi nemiga. Taip pat gali būti, jog tavo kūne atsirado kažkokių pokyčių, kurių tu atkakliai nenori pastebėti. Chaulaitas yra nerimą ir nemigą išsklaidantis akmuo, kuris taip pat padeda išsklaidyti įkyrias mintis.

Šis akmuo taip pat primena, jog savo dvasiniame kelyje niekada nebūsi vienišas. Likimas tau siunčia galybę mokytojų ir palydovų, su kuriais reikia būti mandagiais ir diplomatiškais.

Ką tau reikia padaryti

Nesistenk nieko keisti. Tiesiog leisk įvykiams tekėti sava vaga. Artėji prie dvasinio proveržio ir širdies gilumoje jam ruošiesi. Būtent šio proveržio metu greičiausiai ir gausi atsakymą į tave dominantį klausimą. Šis akmuo padės tau išsiaiškinti tave kamuojančias gilumines problemas ir padės išsipildyti slapčiausoms tavo svajonėms. Šis akmuo taip pat skatina proto blaivumą ir padeda įvertinti sudėtingas gyvenimo situacijas, slopina pyktį bei skatina ramų bendravimą.

Ir dar tai, kas tave pradžiugins

Chaulaitas  padeda gaudantiems gandrus. Tikima, jog jis padeda pastoti vaikelio nesulaukiančioms poros. Jeigu išsirinkai būtent šį akmenį- visai gali būti, jog tavo pasąmonė siunčia žinią, jos susilauksi sveiko ir stipraus mažylio.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *