Ko tau reikia dabar: Opalas

ko tau reikia dabar- opalasKo tau reikia dabar: Opalas

Jeigu tavo dėmesį traukia opalas,- tai reiškia tik vieną- tu ieškai ramybės ir laisvės. Būtent šiuo metu tavo jausmai yra sudirgę ir tau būtina ramybė, kad galėtum įsiklausyti į savo ir suprasti savo poreikius. Visai gali būti, jog būtent šiuo metu tavo gyvenimas yra labai įtemptas ir tu nori tiesiog pabėgti į negyvenamą salą.

Grečiausiai nesi tikra ar tikrai darai tai ką tu nori ir privalai daryti. Visiškai gali būti, jog tau reikia šiek tiek įsigilinti į save ir pabūti vienai. Tiesiog kaip toje dainoje ,, Vienas namuose- viską apgalvoji“. Būtent šiuo metu tavo gyvenimo situacija yra būtent tokia. Jeigu tavo žvilgsnis užkliuvo būtent už opalo akmens, tavo gyvenimas ko gero teka taip greitai, jog nespėji įsigilinti į tai kas ir kodėl vyksta apie tave. Būtent todėl tavo ateitis gali atrodyti miglota ir nesuprantama. Šis akmuo taip pat padeda atgauti jėgas,- todėl būtent poilsio ir ramybės ieškai šiuo metu.

Vienok neišsigąsk. Tai, kad pavargai dar nereiškia, jog darai ,, ką nors ne taip“ . Greičiausiai tau tiesiog reikia laiko susigaudyti savo jausmuose ir išsiaiškinti kas yra gerai, o kas yra blogai.

Ką tau reikėtų padaryti?

Tavo pasąmonė tau sako, jog prieš tave taip pat iškyla nauja galimybė kažką iš tikro pakeisti savo gyvenime. Pasistenk pagalvoti- koks yra tikrasis tavo tikslas ir kas tau teikia daugiausia džiaugsmo gyvenime. Jeigu tikrai nori kažką pasiekti- privalai turėti aiškų ir suprantamą bei pasiekiamą tikslą. Nesistenk statyti oro pilių- geriau išsiaiškink, ką tikrai gali ir privalai padaryti.

Ir dar kai kas, kas tave tikrai pradžiugins

Tu pasirinkai žydrai spindintį akmenį. Ar žinai ką tai reiškia? Tavo galvoje knibžda daug šviesių ir gražių minčių. Iš tiesų gali laikyti save dvasinga asmenybe, kuri sugeba pajusti tai kas slypi giliau. Tu turi dovaną tiesiog ,, pajusti“ kaip ir kas turi vykti iš tikrųjų. Todėl geriausiai pasiilsi vienatvėje ir gamtos prieglobstyje. Ramybė, poilsis ir graži aplinka yra būtent tai, ko tau reikia šiuo gyvenimo momentu.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *