Baobabas

Baobabas – afrikietiškas Zodiako ženklas Baobabas

Gimimo diena : Sausio  4 – Vasario  3
Stichija: Oro
Jutimas: Uoslė
Laiminga diena: Ketvirtadienis
Jautriausios kūno vietos:  Kepenys ir tulžiės pūslė
Laimingiausi mėnesiai: Sausis ir Gegužė

Kuo ypatingi gimusieji po Baobabo ženklu?

Baobabas afrikiečiams yra ištvermės, išminties ir sąžiningumo simbolis. Šio ženklo atstovai yra sąžiningi, tolerantiški ir linkę įvertinti visus ,, už ir prie“. Jie realistai, kurie netiki pasakomis. Tai išvermingi, labai rūpestingi,  tačiau mėgstantys prisitaikyti ir vengiantys ką nors stipriai keisti žmonės. Afrikoje baobabas yra garbinamas , nes sugeba savyje sukaupti daugybę gyvybei reikalingo vandens litrų. Iš tiesų, kepinant aršiems karščiams, šis medis išlieka bene vieninteliu gyvybę palaikančiu vandens šaltiniu, gelbstinčiu nuo troškulio. Baobabai auga savanose ir sugeba užaugti net iki 30 metrų aukščio. Žmogus, gimęs po šiuo ženklu, yra labai darbštus, jis sunkiai pasiduoda kitų įtakai, tačiau kaip ugnies vengia rimtos atsakomybės, nes dažniausiai vis suabejoja savimi.

Baobabai mėgsta saugumą. Jie vengia bet kokios situacijos, kurioje gali būti sužeisti ar įskaudinti. Jie tiesiog neklysdami ras saugiausią išeitį ar palankiausią situaciją. Šie žmonės nemėgsta kai jiems kas nors vadovauja ar įsakinėja. Iš tiesų- Baobabas įsakinėja pats ir valdo tik jis pats. Tai afrikiečių gyvybės medis, kuris savo tvirtumu ir ilgu amžiumi primena mūsišką ąžuolą.

Baobabas gali daug dirbti ir pasiekti rimtų rezultatų savo darbe. Jis stengiasi išlikti ramus ir tesėti žodį net tuomet. kai regis visas pasaulis skyla į šipulius. Tačiau savo vertės ar nuopelnų šie žmonės bent jau viešai pernelyg nesureikšmina. Jie moka į gyvenimą pažvelgti iš šalies. Vienok dėl savo pastovaus polinkio išlikti saugiems, jie linkę sutirštinti spalvas, pernelyg pasiduoti abejonėms ar pradėti kovoti su priešais, kurių tiesiog nėra.
Kad jie jaustųsi puikiai, jiems yra būtina išlaikyti savo valdančias pozicijas. Tai iš esmės lyderiai, kurie savo viduje abejoja neabejotinais savo pačių privalumais.

Kas labiausiai tinka baobabams?

Ištikus bėdai, jiems reikėtų nustoti kaltinti save. Patikėkite,- jūs nesate visatos centre ir aplinkiniai ko gero turi daugiau rūpesčių nei ieškoti jūsų kaltės ten, kur jos tiesiog nėra. Siautėjant gyvenimo audroms darykite tai, ką mokated daryti geriausiai ir išlikite ramūs. Visos audros kada nors nurimsta, o jūsų ištvermė ir išmintis tik auga su įgyta patirtimi. Taip jau yra, kad jūsų charakterį formuoja būtent gyvenimo audros – priimkite tai ramiai ir išdidžiai ir elkitės taip, kaip turėtumėte elgtis, o ne taip, kaip diktuoja įsiplieskę jausmai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *