Šeima

Šeima – afrikietiškas Zodiako ženklas Seima

Gimimo diena : Kovo 6 – Balandžio 4
Stichija: Žemės
Jutimas: Uoslė
Laiminga diena: Antradienis
Jautriausios kūno vietos: Plaučiai
Laimingiausi mėnesiai: Kovas  ir Liepa

Kuo ypatingi gimusieji po Šeimos  ženklu?

Šeima Afrikoje suprantama visų pirma kaip gentis ir bendruomenė. Tai didžioji šeima, kurios šaknys skverbiasi giliai į Žemę o šakos stiebiasi aukštyn į dangų. Šeimą sieja giminystė ir kraujo saitai, kurie afrikiečiams yra ypatingai svarbūs.  Tačiau šeimai taip pat priklauso visi į ją priimti žmonės- ir įvaikintieji ir atėję į šeimą. Aplink šeimą sukasi visas afrikiečių gyvenimas, todėl šis ženklas yra labai gerbiamas.

Gimusieji po šiuo ženklu yra labai rūpestingi, godumas ir šykštumas jiems svetimas. Jie šilti, geranoriški, draugiški. Sėkmė į jų gyvenimą visų pirma ateina tada, kai savo turtu, išmintimi ar rūpesčiu jie dalinasi su kitais. Tai stiprūs, racionalūs ir geranoriški žmonės.

Vienišiaus gyvenimas yra ne jiems. Stipriausi jie bus komandoje ar tvirtoje šeimoje. Jie taidariai, teisėjai ir patarėjai. Bendruomenei ir šeimai jie reikalingi kaip vertybių sergėtojai ir puoselėtojai. Jie suburs visus vienam tikslui ir tik dirbdami kartu nugalės bet kokias kliūtis. Tai visuomenės numylėtiniai, žvaigždės, žvaždelės ir žvaigždutės, atkakliai dalyjantys savo išminti, triūsą ir talentą. Jie moka vadovauti, patarti ir žibėti žmonių apsuptyje. Neretai jų gyvenimas yra iškilesnis nei kitų, jie gali tapti nugalėtojais, vadais ar didvyriais.

Į šiuos žmones yra dažniausiai kreipiamasi patarimo, tačiau jų bėda tame, kad jie stengiasi išsaugoti tai, kas yra įprasta, tradiciška ir todėl keičiasi nedaug ar visai nesikeičia. Jie supranta tik tai, kas suprantama visiems ir jų nesugundysi nei paslaptimis, nei kažkokiaomis užuominomis. Bendrauja jie tiesiai šviesiai ir to paties tikisi iš kitų. Būtent todėl. kad juos galima visada suprasti ir pateisinti jie ir atlieka teisėjo ir taikdario vaidmenį. Iš tiesų jų vertybės yra paprastos ir suprantamos bei priimtinos absoliučiai visiems, todėl šalia jų pyktis tiesiog neišeina.

Kas labiausiai tinka šeimos  ženklams?

Šio ženklo globojami žmonės  pasaulį linkę matyti iš šeimos pozicijų. Jie linkę tiek susitapatinti su šeima ir jos interesais, jog gali pamiršti savo pačių poreikius. Taip daryti nereikėtų. Esate taikdariai, derybininkai ir teisėjai. Tačiau jūsų gyvenimas duotas visų pirma jums patiems, o ne jus supanteims žmonėms. Nors ir nemėgstate galvoti apie save, tačiau tai kartais reikia padaryti dėl jūsų pačių sveikatos ar interesų.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *