Gintarų ir sidabro lobis

Gintarų ir sidabro lobis – afrikietiškas Zodiako ženklas Gintaru ir sidabro lobis

Gimimo diena : Vasario  4 – Kovo  5
Stichija: Oro
Jutimas: Rega
Laiminga diena: Trečiadienis
Jautriausios kūno vietos:  Nervų sistema
Laimingiausi mėnesiai: Vasaris ir Birželis

Kuo ypatingi gimusieji po Gintarų ir sidabro lobio ženklu?

Gintarų ir sidabro lobis savo globotiniams dovanoja sąmojį, proto žvitrumą ir greitą reakciją. Tačiau šie žmonės neretai yra pavydūs ir nemėgsta už juos geriau gyvenančių. Jų gyvenimuose neretai verda aistros. Jie taip pat nevengia apsilankyti tamsiuose kampuose ar gali prekiauti abejotinais dalykais. Gintaras ir sidabras yra senieji Afrikos turtai, kurie keliavo iš rankų į rankas, nesibodėdami jokios aplinkos ir keldami pavydo audras. Tačiau šis turtas taip pat būdavo labai griežtai saugomas ir perduodamas iš kartos į kartą ar keliaudavo iš šeimos į šeimą kaip nuotakos kraitis. Būtent tokie ir yra gimusieji pon šiuo ženklu. Jie temperamentingi, aistringi, impulsyvūs. Tačiau esant geroms sąlygoms ir geram auklėjimui jie ras savyje stiprybės ir jėgų, kad nepaslystų ir nepasiklystų. Jie yra pastoviai gundomi, tačiau turi jėgų atsilaikyti prieš šias pagundas.  Tai žmonės, kurie vertina naujoves ir originalumą. Jiems būtina vengti persisotinimo ir siekti stabilumo. Kitaip jų gyvenimas gali tapti  tuščias ir beprasmis.

Šie žmonės sugeba pajusti subtiliausias naujoves dar joms tik gimstant. Jie mėgsta provokuoti, nevengia provokacijų ir emocijų. Tai atviras gyvenimo nervas, kuris  pastoviai siekia kažko naujo ir dar nematyto. Vienok, esant reikalui jie gali susitvardyti ir grįžti nuo pastovaus naujienų verpetų sekimo į paprastą gyvenimą.
Juos reikia skatinti išmokti atsispirti pagundoms ir savo pačių įgeidžiams, nes pasidavę gyvenimo malonumų ieškojimamas jie gali nuklysti ir pasiklysti ten, iš kur sugrįžti yra toli. Tai aktyvūs, judrūs ir nemėgstantys nuobodulio žmonės. Kad jie nenuobodžiautų, jiems reikia išmokti suprasti , ko gi jiems patiems asmeniškai reikia. Juos traukia gyvenimo šurmulys ir jie nesutverti ramiam namų gyvenimui.

Tačiau tarp gerų žmonių, jie sugeba išsiskleisti ir skatinti aplinikinius pasikeisiti. Jie gali padėti verslui bei duoti gerą patarimą meilės reikaluose.

Kas labiausiai tinka gintarų ir sidabro lobio ženklams?

Šio ženklo atstovamas būtina išmokti valdytis ir suvaldyti savo pavydą. Visų gyenimo turtų jūs niekad neuždirbsite ir pačiais geriausiais taip pat netapsite. Jeigu suvaldysite savo emocijas ir impulsyvumą, iš jūsų kelio išnyks daugybė kliūčių. Esate nepaprastai originalūs ir ypatingi- pajunkite šias savybes savo naudai ir pirmiausiai pasirūpinkite savo asmeniniais reikalais, o ne pulkite domėtis ką, kas, kaip ir kodėl padarė. Vos tik taip padarysite- pasaulis prakalbės apie jus, o ne apiue kaimynus.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *