2015 metų horoskopas Liūtui

2015 metų horoskopas Liūtui 2015 metu horoskopas liutui

Kam  jau atėjo metas ?

Pats laikas išmokti patylėti. Jūs sužinosite daug naujienų, apie kurias reikėtų žinoti tik jums ir dar kai kam. Todėl pats metas prisiminti taisyklę – Tylėjimas auksas. Gerai apgalvokite visus gautus pasiūlymus- kai kurie iš jų tikrai gali būti ne tokie pelningi, kaip rodosi iš pradžių.

Ką reikia atlikti per sekančius metus?

Ateinantys metai neskirti sėdėjimui už pečiaus. Dirbkite, svajokite ir kurkite. Tačiau nepamirškite, jog pinigai suka pasaulį ratu.

Jūsų santykiai

Šiuo metu negalite pasigirti, jog tai ką gaunate yra tolygu tam ką duodate, tačiau jums tereikia truputėlio kantrybės. Viskas pasikeis į geresnę pusę, kai išmoksite šiek tiek nusileisti. Esate verti pagarbos, ir jūsų antroji pusė tai pajus netrukus. Sausio mėnesio pabaigoje gali įvykti lūžis jūsų santykiuose.

Vieniši Liūtai turėtų būti atsargūs su naujais draugais. Neskubėkite žavėtis tuo, ko dar gerai nepažįstate ir nepasiduokit aistrai lyg akli kačiukai.

Darbas ir pinigai

Aplink jus gyvenimas virte verda. Jūsų darbovietės atmosfera gali pasikeisti jums netinkamon pusėn- tačiau naują darbą jums ko gero pasiūlys visai netikėtai. Jeigu priimsite kito žmogaus pasiūlymą, priimkite ir jo pagalbą. Galite gauti tikrai vertingų patarimų iš patikimo žmogaus.

Kas jums padės išgražėti?

Pats metas pradėti lankytis būtent tokioje sporto salėje, kur netrūksta veidrodžių. Jums būtina matyti savo atvaizdą, kad galėtumėte teisingai įvertinti mankštos suteikiamus privalumus. Jūsų meniškas charakteris geriausiai atsiskleis tokiose vietose kaip pilvo šokia ar burleska.

Jūsų laimingasis akmuo 2015 metams

2015 metais jums padės pieniškas kvarcas. Metų pradžios įvykiai gali sukelti sumaištį jūsų gyvenime ir jausmuose, todėl šis akmuo padės atsispirti norui pulti į kovą ar medžioklę. Atsipūskite ir ramiai išlaukite minutės kai tikrai ateis metas veikti.

Kur slėpsis jūsų laimė sekančiais metais?

Jupiteris jus apdovanos savo dėmesiu, tačiau tai įvyks tik Rugpjūčio mėnesį. Kažkoks rimtas įvykis nutiks Balandžio 8 dieną. Jis gali pakeisti jūsų gyvenimą.

Kur slėpsis jūsų meilė?

Pakylėti jausmai lydės jus iki pat vasaros pabaigos. Tačiau meilės žaibas ko gero trenks Rugsėjo 1 dieną. Nenuostabu- būtent tuomet Venera  ir Marsas puikuosis jūsų ženkle. Jūsų meilė gali slėptis po neįprastu vardu.

  • Romantiški jausmai jus sies su Dvyniais ir Svarstyklėmis
  • Gyvenimą galite susieti su  Jaučiais ir Šauliais
  • Jūsų geriausi draugai – Dvyniai, Svarstyklės, Avinas ir Šaulys
  • Jums labiausiai tinkanti pasimatymo vieta: Prabangus restoranas ar madingas salsos baras.
  • Jums į draugus netiks: Jautis ir Skorpionas

Jums tinkanti dieta

Visi jūsų draugai gerai žino,- puotauti reikia tik su jumis. Iš tikro, jūsų gurmanišką skonį gali patenkinti tik patys prabangiausi patiekalai ir patys garsiausi gėrimai.

Kaip jūs galite sau padėti?

Pats metas atsikratyti pomėgio valgyti prabangiuose restoranuose. Ne viskas, ką jie žada yra pagaminta iš tikrai jums tinkančių maisto produktų. Geriausias maistas yra tas, kurį gaminotės patys, – tik taip jūs būsite garantuoti, jog jūsų mėgiamas patiekalas yra pagamintas be jokiu E, kurios nusėda ten kur jų tikrai nereikia.

Lemiama metų diena

Jūsų laukia Vasario 3 dieną. Laimingas Jupiterio žvilgsnis gali jums atsiųsti tik vienąkart gyvenime pasitaikantį šansą.

Sausis

Leiskite gyvenimui tekėti sava vaga, tačiau pasikliaukite savo intuicija ir drąsiai ginkite savo interesus. Ypač tuomet, kai jaučiate, jog juos tikrai būtina apginti.

Vasaris

Ko gero išaiškės kažkokia paslaptis. Gali būti, jog reikės viešai pareikšti savo nuomonę. Vienišų liūtų malonus siurprizas gali laukti Vasario 11 dieną.

Kovas

Jupiteris ir Uranas apšvies jūsų gerovės sektorių. Kažkokie netikėti įvykiai gali pasukti jūsų gyvenimą mauja vaga.

Balandis

Gyvenimas veržiasi pirmyn lyg veržli kalnų upė. Gal tai ir ne tie pokyčiai, kurių jūs laukėte, tačiau jie tikrai malonūs.

Gegužė

Kausitės už savo pažiūras. Tačiau būtent todėl ir esate vadinami liūtais. Kovų sūkūryje išlikite ištikimi savo svajonėms.

Birželis

Tikrai nesėdėsite vienoje vietoje, todėl stenkitės daryti tik tai, kas jums svarbiausia būtent šiuo metu. Birželio 11 dieną gali tekti apsispręsti. Tačiau visai gali būti, jog būtent šią dieną išaiškės kas gi išties yra jūsų draugai.

Liepa

Liepos 1 dieną galite sulaukti netikėtos pagalbos. Pasikliaukite tuo žmogumi, kuris bus šalia jūsų būtent tuo metu. Iki Liepos 18 dienos vertėtų susitvarkyti su visomis finansinėmis bėdomis.

Rugpjūtis

Venera visą mėnesį svečiuosis jūsų Meilės sektoriuje. Pats metas parodyti daugiau dėmesio antrajai savo pusei. Jeigu šiuo metu užsimegs nauja pažintis – niekur neskubėkite ir leiskite jausmams rutuliotis sava vaga.

Rugsėjis

Darbovietėje teks parodyti ko esate verti. Tačiau jūsų rankose visos kortos,- todėl drąsiai darykite tai, ką privalote daryti. Jeigu ieškotės naujo darbo – ko gero pokyčių į gerąją pusę sulauksite Rugsėjo 25 dieną.

Spalis

Dirbsite sunkiai, tačiau už šį darbą jums bus gausiai atlyginta. Mėnesio viduryje gaute atsakymą į jus kankinančius meilės klausimus.

Lapkritis

Šeima netruks priminti apie save. Būkite atsargūs ir apie tai kas dedasi namuose neplepėkite tiems, kuriems to žinoti nereikia. Ypač jei šie žmonės nėra pelnę jūsų pasitikėjimo.

Gruodis

Ko gero susiruošite į kelionę. Savo planus įvykdysite mėnesio viduryje – apie 11 dieną. Galite sulaukti ypatingos dovanos iš jus mylinčio žmogaus.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *