2015 metų horoskopas Vėžiui

2015 metų horoskopas Vėžiui 2015 metu horoskopas Veziui

Kam  jau atėjo metas ?

Pagaliau sulaukėte tos dienos, kai reikia pasirinkti- dieta arba dieta.  Pats metas išsirinkti tinkamą mitybos planą ar jus atitinkančią mankštą. Nebeatidėliokite, kad paskui nereiktų gailėtis.

Ką reikia atlikti per sekančius metus?

Išmokite pasitikėti savimi. Jūsų išvaizda neturi nieko bendro su jūsų saviverte. Laimės jausmo niekas neparduoda- todėl mokykitės būti laimingi ne svajonėse, o čia ir dabar. Gyvenimas pernelyg puikus, kad jį aukotumėte įsivaizduojamoms nesėkmėms. Neleiskite savęs stumdyti ir neskubėkite priimti tų sprendimų, kurių jūs senokai vengėte. Jūs esate savo gyvenimo kalviai, todėl tik jūs ir turite teisę spręsti kaip gi jums reikia elgtis.

Jūsų santykiai

Sausio mėnuo pradžiugins jus jausmų pilnatve. Merkurijus ir Mėnulis svečiuosis jūsų ženkle Sausio 5 dieną. Tai reiškia, jog jūsų partneris padarys viską, jog jūsų santykiai būtų kuo gražesni. Nesnauskite ir būkite sąžiningi. Jūsų nuoširdumas bus tikrai įvertintas.

Vieniši vėžiai turėtų pasimokyti iš savo praradimų. Iš esmės tai kas prarasta, padės suprasti ko gi jūs ieškote iš tikrųjų. Meilė nenukris iš dangaus, jeigu patys nepasistengsite. Ieškantys poros greičiausiai ją sutiks prie vandens telkinio.

Darbas ir pinigai

Ko gero nesate pernelyg nusiteikę naujo darbo paieškoms. Šiuo metu jums reikia rūpintis savo asmeniniu gyvenimu. Vienok į gyvenimą gali pasibelsti naujo uždarbio galimybė, kuri privers šiek tiek pasitobulinti. Ką gi, jeigu tik surizikuosite,- viskas gali baigtis žymiai geriau nei jūs tikėjotės.

Pinigų lietus Sausio mėnesį jus gali aplankyti Sausio 23 dieną.

Kas jums padės išgražėti?

Ne vienas treneris yra pastebėjęs, jog Vėžiai sportuoti nemėgsta. Nieko čia nepadarysi- jų siela yra jautri, todėl grubūs gimnastikos judesiai juos baido tarsi verdančio vandens puodas. Vėžiams tikrai netiks atsilenkimai-nes jų šarvas tiesiog neleis to daryti. Tačiau švelnūs ir atidūs Pilateso bei jogos pratimai yra būtent tai, ko troškta jūsų kūnas ir širdis. Nenorite jogos? Jūs galite tiesiog vaikščioti ar plaukioti. Tai neprieštarauja nei jūsų prigimčiai nei charakteriui.

Jūsų laimingasis akmuo 2015 metams

2015 metais jums padės dėmėtasis Jaspis. Šis akmuo primena linksmuosius dalmatinus. Dėmėtasis jaspis padės sustiprinti šeimos ryšius, ir parodys kuria kryptimi jums reikia judėti sekančiais metais. Ypač jeigu  norite, kad jūsų gyvenime atsirastų  daugiau stabilumo, harmonijos ir džiaugsmo.

Kur slėpsis jūsų laimė sekančiais metais?

Balandžio mėnesio pradžioje galite uždirbti tiek, kad galėsite pasidėti juodai dienai. O vasaros metas žada sėkmę asmeniniame gyvenime.

Kur slėpsis jūsų meilė?

Meilės žaibas gali trenkti Gegužės mėnesį. Tačiau Liepos 16 dieną galite sutikti savo tikrąją meilę.

  • Romantiški jausmai jus sies su Jaučiais ir Mergelėmis.
  • Gyvenimą galite susieti su  Skorpionais ir Žuvimis.
  • Jūsų geriausi draugai – Jaučiai, Mergelės, Skorpionai ir Žuvys.
  • Jums labiausiai tinkanti pasimatymo vieta: Meno muziejus, skulptūrų parkas ar antikvaro galerija.
  • Jums į draugus netiks: Avinai ir Svarstyklės

Jums tinkanti dieta

Esate puikūs virėjai ir nepralenkiami kepėjai. Tačiau jūsų bėda ten ir slypi- tik blogas virėjas neragauja to ką pagamino pats. Ką tai reiškia? Jūsų kulinariniai šedevrai puikuojasi ne tik ant stalo bet ir ant jūsų sėdmenų.

Kaip jūs galite sau padėti?

Slėpkite saldumynus kuo giliau. Jeigu jau neišlaikote- vietoj saldaus pyragaičio rinkitės džiovintų vaisių saujelę.

Lemiama metų diena

Jūsų laukia Sausio 5 dieną. Išdidusis Plutonas privers jus ginti savo nuomonę ar pozicijas. Neleiskite savęs stumdyti, nes teisybė yra jūsų pusėje.

Sausis

Sausio mėnuo gali atnešti rimtų žinių, kurios pakeis jūsų gyvenimą. Tačiau šios žinios taip pat lems ir tai, kaip jūs gyvensite sekančius du mėnesius.

Vasaris

Ko gero teks skolintis ar kam nors paskolinti. Bet kuriuo atveju, piniginius reikalus geriausia tvarkyti Vasario 19 dieną.

Kovas

Jeigu jus vargino kažkokie stingdantys santykiai,- jiems lemta išsispręsti po Kovo 22 dienos. Taigi, pavasaris tikrai padės įkvėpti gaivaus oro gurkšnį.

Balandis

Gali būti, jog po Avino ženklu gimusi moteris padės jums išspręsti kažkokią bėdą. Vienišus vėžius kažkas gali slapta įsimylėti.

Gegužė

Venera svečiuosis jūsų ženkle. Tai reiškia, jog galite laukti meilės ar sutvarkyti nekilnojamojo turto reikalus.

Birželis

Pats metas veikti taip kaip norite. Nuo Birželio 21 dienos galite drąsiai informuoti namiškius apie tai, ką gi jūs norite keisti savo gyvenime.

Liepa

Mėnulio pilnatis sušvis jūsų Ryšių zonoje. Ką gi, – galite drąsiai ruoštis sužadėtuvėms, vestuvėms arba netikėtai romantiškai pažinčiai.

Rugpjūtis

Įsiklausykite į tuos, kurie negaili finansinių patarimų. Jų idėjos gali pasitarnauti ne tik jums, bet ir jūsų piniginei.

Rugsėjis

Metas patylėti ir pasirūpinti savo asmeniniais poreikiais. Mokykitės, tyrinėkite, rinkite medžiagą. Rugsėjis puikus metas bet kokiems pasiruošimams ir naujiems planams.

Spalis

Jūs to tikrai ilgai laukėte. Tie pokyčiai, kuriems ruošėtės ne vienerius metus, pagaliau pradės skleisti daigus būtent jūsų gyvenime.Gali būti, jog persikelsite į kitus namus arba jūsų partneris gaus būtent tą darbą, kurio taip ilgai troško.

Lapkritis

Ko gero privers pasirūpinti vaikų ar artimo žmogaus reikalais. Būkite pasiruošę skirti jiems visą savo dėmesį, kad kas nors neprasprūstų pro šoną.

Gruodis

Gruodžio mėnuo žada daug įvykių. Kažkas nuostabaus gali įvykti būtent per Šv. Kalėdas.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *