Septynioliktoji Mėnulio diena :horoskopas

Septynioliktoji Mėnulio diena- viskas ką jums reikėtų žinoti apie šią dieną 17 Mėnulio diena - Vynuogės

  • Mėnulio dienos simbolis-  Vynuogių kekė, Varpas
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Tai pati gražiausia ir daugiausia džiaugsmo atnešanti diena Mėnulio kalendoriuje. Astrologai teigia, jog šiandien būtina džiaugtis gyvenimu ir jo teikiamomis dovanomis. Ši diena skirta augimui, kaupimui, giminės tęstinumui, vaisingumui ir ekstazei. Ši diena yra vienintelė diena, kai siūloma išgerti taurę raudonojo vyno.

Ką reikėtų daryti Vynuogių kekės dieną?

Jeigu norite kam nors paskelbti ypatingai svarbią žinią- rinkitės būtent šią dieną.

Šiandien reikėtų draugauti, bendrauti, reikšti savo jausmus bei išgyvenimus. Tai vidinės laisvės, atsipalaidavimo, moteriškumo ir meilės diena. Bendraukite, džiūgaukite ir linksminikitės.Tačiau net ir didžiausią aistros akimirką, reikėtų išlaikyti šaltą protą, kad neprarastumėte galvos ir nesusilauktumėte tokių rezultatų, kokių visai nenorėtumėte.

Jeigu nutarėte sutvirtinti savo jausmus ar susituokti- ši diena ideali vedyboms. Šiandien sudarytą santuoką lydės meilė ir pagarba.

Puiki diena taikytis ir atleisti. Geras metas siekiantiems sielos pilnatvės ir dvasinio komforto.

Pats palankiausias metas poroms ir ieškantiems savo poros.

Ko nedaryti septynioliktąją Mėnulio dieną?

Nesėdėkite vieniši ir neliūdėkite. Netinkamas metas pyktis ir bartis. Šiandien ne metas pasiduoti neigiamiems impulsams ir blogoms emocijoms.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien?

Septynioliktąją Mėnulio dieną tinka papuošalai su obsidianais, cirkoniu, ametistais, sakalo akimi.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja septynioliktąją parą?

17 Mėnulio parą silpniausi organai yra tulžies pūslė,  lytiniai organai (ypač gimda) ir kraujas.

Sveikata

Susirgus septynioliktąją Mėnulio dieną ligos perspektyvos yra prastos. Liga gali užsitęsti ir pereiti į lėtinę. Ypač taip gali atsitikti, jeigu susirgote šeštadienio metu. Tokia liga gali būti ir neišgydoma.

Kaip valgyti septynioliktąją  Mėnulio dieną?

Ši diena idealiai tinka vaišėms, puotoms ir baliams. Badauti ar laikytis dietos šiandien netinka, todėl greičiausiai tai ir nepavyks.

Kaip pildosi sapnai 17 Mėnulio dieną?

Šiandien susapnuotas sapnas gali išsipildyti. Dažniausiai tokią dieną sapnuotas sapnas išsipildo trečiąją dieną. Jeigu jūsų sapnuotas sapnas yra džiugus ir malonus,- tai reiškia, jog gyvenate teisingai ir jūsų gyvenime netrūksta nei džiaugsmo, nei meilės. Jeigu jūs sapnavote nemalonius ar liūdnus sanus, tai reiškia, jog jūsų gyvenimui trūksta kūrybos ir meilės. Toks sapnas gali būti perspėjimas, kad būtumėt plačiai atsimerkę ir nepraleistumėte savo poros.

Koks yra septynoliktąją  Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Septynioliktąją Mėnulio dieną gimsta laimingi ir turtingi žmonės. Tačiau jų gyvenimui yra labai svarbi jų antroji pusė. Jie nebus laimingi, jeigu nesuras savo tikrosios antrosios pusės. Gyvenimas poroje jiems būtinas. Jeigu jie nesuranda savo poros, – jų gyvenimas būna liūdnas ir sunkus. Jeigu savo porą jie susiranda,- niekas jiems negali prilygti nei išmintimi, nei  ištverme.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *