Šešioliktoji Mėnulio diena: horoskopas

Šešioliktoji Mėnulio diena – viskas ką jums reikėtų žinoti apie šią dieną 16 Mėnulio diena- Drugelis

  • Mėnulio dienos simbolis–  Drugelis, Balandis, Laiptai į dangų
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Šešioliktoji  Mėnulio diena yra viena iš sėkmingiausių ir gražiausių Mėnulio dienų.  Šios dienos simbolis – Balandis, simbolizuoja nekaltumą, sielos skaistumą ir apsivalymą bei kelią Dievo link. Ši diena yra skirta taikai, sielos ir kūno darnai, menui ir poezijai. Jeigu einate dvasinio tobulėjimo keliu, – tai viena iš gražiausių ir sėkmingiausių mėnesio dienų. Šiandien būtin išlikti taikiam ir ramiam.

Ką reikėtų daryti drugelio dieną?

Ši diena skirta ramybei ir pusiausvyrai.  Sportuojate? Tai puiki diena visoms sportinėms pratyboms ir mankštos pratimams.  Medituojate? Puiku, – nepraleiskite progos pabūti vienatvėje ir atsipalaiduoti.

Lankotės psichoterapijos seansuose? Šiandieną ypač palanku šnekėtis ir gilintis į dvasines problemas ir siekti dvasinių aukštumų. Ypač palankus metas užsisiminėjantiems kinų gimnastika, kovos menais , joga ir panašiais dalykais.

Jeigu jaučiate, jog šeimai trūksta jūsų dėmesio- nerasite geresnės dienos už šią , jeigu norite užpildyti šią spragą.

Puikus metas įsimylėjėliams, kuriantiems šeimas, sulaukusiems šeimos padidėjimo- galite drąsiai tuoktis, susižadėti,kelti krikštynas ir švęsti šeimos sukaktis.

Puikus laikas keliaujantiems, perkantiems  ir parduodantiemsnekilnojamą turtą, pasirašinėjantiems svarbias sutartis, plečiantiems verslo ryšius.

Palankus metas atostogaujantiems gamtoje, mėgstantiems ramybę ir lengvą fiziniį krūvį. Norite laikytis dietos ar pradėti sveikatinimo procedūrų ciklą? Nesuklysite jei šiandien tai ir padarysite.

Ši diena taikos ir ramybės diena. Tai reiškia, jog reikėtų vengti bet kokio streso ir visus darbus dirbti ramiai ir taikingai nusiteikus.

Ko nedaryti šešioliktąją  Mėnulio dieną?

Šiandien nereikėtų skubėti ir pyktis.  Gerai laikytis oriai ir rimtai. Nereikėtų triukšmauti ar klausytis garsios muzikos. Ginčus reikėtų spręsti taikiai ir konstruktyviai.

Netinkamas metas tinginystei. Nors truputėlį prasimankštinkite.

Nevalgomas sunkiai virškinamas, gyvulinės kilmės, konservuotas ar perdirbtas maistas.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien?

16 Mėnulio parą jums sėkmę atneš papuošalai su perlais, turmalinais, smargadais, obsidian ar čaroitu.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja šešioliktąją  parą?

16 Mėnulio dieną yra jautriausi inkstai ir juosmens sritis.

Sveikata

16 Mėnulio dieną tinka organizmo valymo procedūros. Gerai mankštintis, užsiiminėti sveikatos stiprinimu. Ypač tinka pratimai stiprinantys kvėpavimo, krūtinės ląstos ir rankų bei pečių juostos raumenis.  Tai metas kai galitės jaustis vieniši ar nepatenkinti savo gyvenimu,- neliūdėkite, bet apgalvotkite, ką jūs norite ir galite pakeisti. Netinkamas metas planinėms chirurginėms operacijoms.

Astrologai teigia, jog šios dienos ligos rodo, jog esate baudžiami už praeityje padarytus blogus darbus.

Kaip valgyti šešioliktąją  Mėnulio dieną?

Šešioliktąją Mėnulio parą siūloma atsisakyti gyvulinės kilmės, konservuotų,  marinuotų, smarkiai perdirbtų maisto produktų bei grybų. Tačiau tinka valgyti žuvį . Šiandien galima šiek tiek užkąsti, tačiau persivalgyti nereikėtų. Valgydami saikingai jausitės kuo geriausiai. Badauti nereikėtų.

Kaip  16 Mėnulio dieną pildosi sapnai?

Šios dienos sapnai neretai yra pranašiški ir  gali jums perduoti svarbią žinią, tačiau ją reikia teisingai suprasti. Jums taip pat gali prisisapnuoti sapnas, kuris parodys kaip atsikratyti jus slegiančios dvasinės įtampos arba padės atsikratyti kokio nors negalavimo. Šiandien galite sapnuoti sapną, kuris padės suprasti kaip pasiekti dvasinę ramybę ir pusiausvyrą ar netgi jus nuraminti. Šis sapnas taip pat gali jums duoti dvasinio tobulėjimo ženklus.

Koks yra šešioliktąją  Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Gimę 16 mėnulio dieną dažniausiai yra geros sveikatos ir neretai nugyvena ilgą ir prasmingą gyvenimą. Šie žmonės mėgsta švarą ir tvarką. Juos galite atpažinti iš to, kad jie mėgsta šviesias spalvas, ypač baltą, žydrą ir sidabrinę. Šie žmonės nemėgsta būti našta kitiems, jie dažniausiai yra labai tolerantiški. Nemėgsta nei smerkti nei teisti. Neretai jie apdovanoti nuostabia vaizduote, gali matyti ir suprasti daugiau nei kiti. Šių žmonių gyvenime didelį vaidmenį vaidina gamta. Per savo gyvenimą jie gali nuveikti daug labai naudingų darbų ir neretai yra ypač gerbiami.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *