Aštuonioliktoji Mėnulio diena: horoskopas

Aštuonioliktoji Mėnulio diena- viskas ką jums vertėtų žinoti apie šią dieną Aštuonioliktoji Mėnulio diena -Beždžionė

  • Mėnulio dienos simbolis– Beždžionė, Veidrodis, Ledas
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Tai pasyvi diena. Šiandien jūsų gyvenime vykstantys įvykiai atspindės jūsų problemas ir parodys, ką jūs užsitarnavote per visą savo gyvenimą. Šiandien reiką žiūrėti į save iš šalies, kad galėtumėte teisingai įvertinti ir išspręsti savo problmas. Tai kas vyksta šiandien, atspindi visą jūsų gyvenimą. Įvykiai gali kartotis ir toliau ateityje. Šiandien yra didelis nuostolių, apgaulių ir išdavysčių pavojus.

Ką reikėtų daryti beždžionės dieną?

Šiandien yra būtina daryti tik tai ką jūs patys gerai žinote ir mokate. Visame kame būtina laikytis saiko. Būtina išlikti mandagiems, diplomatiškiems ir vengti konflitkų.  Mankštintis galima, tačiau nereikia persistengti.

Ko nedaryti aštuonioliktąją  Mėnulio dieną?

  • Šiandien neatlikinėjamos jokios finansinės operacijos.
  • Neužsiiminėjama jokiomis dvasinėmis praktikomis, nesiburiama.
  • Būtina vengti alkoholio, cigarečių, kvaišalų, lošimų.
  • Nerekomenduojama mėsa ir sūdyti produktai.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien?

Aštuonioliktą mėnulio parą tinka papuošalai su baltaisiais agatais, kochalongais, opalais, alyviniais ametistais

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja aštuonioliktą  parą?

18 Mėnulio parą jautriausia yra šlapimo pūslė ir inkstai.

Sveikata

Šios dienos ligos gali būti sunkios ir varginančios. Susirgus šiandien, liga gali priversti ilgai išgulėti lovoje, tačiau ji greičiausiai nebus mirtina.  Šiandien patariama badauti ir atlikti organizmo valymo (ypač žarnyno valymo procedūras). Galima užsiiminėti odos valymo procedūromis. Puiki diena pirties procedūroms, ypač garų.  Gerai veiks atjauninančios grožio procedūros. Gerai atlikinėti fizioterapines dušp procedūras, masažus. Reikėtų vengt mėsos, i riebaus ir sūraus maisto.

Kaip valgyti aštuonioliktąją  Mėnulio dieną?

Šiandien geriausia valgyti vegetarišką maistą. Gerai valgyti riešutus, patiekalams naudoti augalinį aliejų. Jeigu yra būtinybė, vaišintis tikrai galite, – bėdos nebus. Tačiau vertėtų laikytis saiko. Jeigu sveikata silpna, šiandien geriau nevalgyti mėsos ir atsisakyti labai sūrių patiekalų. Tinka badauti.

Kaip  šiandien pildosi sapnai?

Šiandien sapnuotas sapnas gali išsipildyti. Jis gali būti labai sunkus ir varginantis, tačiau parodyti, kas jums iš tikro trukdo gyventi. Šis sapnas gali parodyti kelią į pasveikimą, paaiškinti kaip pagerinti savo gyvenimo situaciją. Todėl į šios dienos sapnus vertėtų įsiklausyti.

Koks yra aštuonioliktąją  Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Aštuonioliktąją Mėnulio dieną gimsta žmonės, kuriuos likimas bando ypatingais būdais. Jie neretai anksti pajunta norą tarnauti aukštesniems tikslams, todėl jų išbandymai turi įrodyti, jog jie tikrai sugeba tą daryti. Dažniausiai tai labai kūrybingi ir kuklūs žmonės, kurie gali turėti ypatingų galių. Jeigu jie gyvena teisingai, dažniausiai gyenimą nugyvena pasiturinčiai ir netgi turtingai.

Gimusieji aštuonioliktą Mėnulio dieną  turi aktariaus talentą ir  neretai tampa komedijos aktoriais. Gyvenimą jie gali matyti pro iškreiptą prizmę. Jeigu šie žmonės praranda dvasinę atramą, jie gali pasiduoti didybės manijai ir tapti be galo ciniškais ir egoistiškais. Šiuo atveju jie dažniausiai pradeda tikėti savo įsivaizdavimais ir puola kariauti su visu pasauliu, negailėdami absoliučiai nieko. Toks gyvenimas neretai baigiasi liūdnai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *