13 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris

Koks yra 13 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris? 13 Menesio diena

Gimusieji 13 mėnesio dieną nori ir mėgsta jaustis saugiais. Jie daro viską, kad užsitikrintų ramų rytojų, todėl sunkiai priima gyvenimo pokyčius ir permainas. Vienok, jeigu jau gyvenime kas nors pasikeitė, prie naujos situacijos jie prisitaiko labai greitai. Šie žmonės mėgsta, kai gyvenimas teka ta pačia vaga, tačiau taip dažniausiai niekada nevyksta. Jie praktiški, nepriklausomi ir tvirti. Šie žmonės mėgsta gyventi gerai, ir jiems tai dažniausiai sekasi. Jie moka pastebėti ką galima pakeisti ir ką galima pagerinti tiesiog čia ir dabar.Jie vertina pinigus ir moka su jais elgtis. Stengiasi neįsiskolinti ir skolas dažniausiai grąžina anksčiau. Jeigu galimybės leidžia, tryliktukai stengiasi plaukti pasroviui, vengdami tiesioginės atsakomybės ir rimtų darbų. Tačiau jų gyvenime neretai pasitaiko taip, kad situacija juos priverčia imti vadžias į rankas. Jeigu jie priversti ką nors daryti,- būkite tikri, padarys laiku, tvarkingai ir su mažiausiais kaštais. Tačiau tam , kad jie imtų veikti patys, gyvenimas tikrąja to žodžio prasme turi spirti jiems į minkštą vietą.

Jie ambicingi, mėgsta daryti karjerą ir sugeba vadovauti. Juos sunku išgąsdinti ir dar sunkiau priversti ką nors daryti. Jų pagrindinė bėda- stengtis išlaikyti viską taip kaip yra, nors patys turi visas galimybes ir rungtyniauti ir nugalėti.

Gyvenime jie paprastai vadovaujasi tik sveika nuojauta ir neskraido padebesiais. Moka susigriebti ir laiku prisitaikyti prie situacijos.Jie yra rūpestingi, nuoširdūs ir labai svetingi.Jeigu jiems kas nors nepasiseka, tryliktukai tuojau pat pasiduoda nevilčiai ir nusivilia savo jėgomis, nors dar nieko rimto lyg  ir nepradėjo. Būtent toks nepasitikėjimas savo jėgomis dažniausiai ir pakiša jiems koją.

Kas trukdo 13 mėnesio dieną gimusio žmogaus jausmams?

Šie žmonės nemėgsta rodyti savo jausmų. Tačiau tai nereiškia, jog jie jų neturi. Jie labai prisiriša prie savo partnerio ir yra labai pavydūs. Neretai dėl pavydo kelia bereikalingas dramas, ypač ten, kur tikrai nėra joms jokių priežasčių.Jie stengiasi viską laikyti savyje ir nemėgsta kalbėti apie savo pačių jausmus. Sunkiai susidraugauja, tačiau yra be galo ištikimi ir prieraišūs. Jų gyvenimas neretai klostosi pagal “viskas arba nieko” dėsnį.  Jie nori kad aplinkiniai priimtų juos tokiais, kokie jie yra,  arba iš viso nutraukia su jais bet kokius santykius. Būtent todėl neretai yra sunkiai suprantami aplinkinių.Gyvenime jie linkę mokytis tik iš savo asmeninių klaidų ir nemėgsta pamokymų iš šalies.

Poros santykiuose jiems svarbiausia stabilumas ir pasitikėjimas.Jiems sunku atsiverti, nes bijo būti išjuokti ar nesuprasti. Tiek priekaištus tiek padrąsinimus jie linkę priimti labai rimtai. Jeigu jau tryliktukas kuo nors susižavėjo, būkite tikri, jo partneris bus aprūpintas viskuo.

Kokios profesijos tinka gimusiems 13 mėnesio dieną?

Gimusiems tryliktą mėnesio dieną tinka atskomybės ir ryžto reikalaujančios profesijos. Jie gali tapti puikiais finansininkais, biržos makleriais, politikais, žiniasklaidos ar socialinės srities darbuotojais.

Kokios sveikatos problemos kamuoja gimusius 13 mėnesio dieną?

Tryliktukai mėgsta skubėti, todėl neretai patiria traumas.Juos neretai vargina skrandžio opaligė, padidėjęs kraujospūdis ir šlapimo takų susirgimai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *