11 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris

Koks yra 11 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris ? 11 Menesio diena

Gimusieji  11 mėnesio dieną  yra labai jautrūs. Šie žmonės turi puikią nuojautą ir mėgsta būti žmonių apsuptyje. Ir net tik būti. Vienuoliktukai yra tie žmonės, kurie sugeba pamatyti kas jums nesiseka ir gali jus paskatinti naujiems darbams ir žygdarbiams. Aplinkiniai juos mėgsta, linkę jais žavėtis, o kartais ir aklai sekti jų pedomis. Vienuoliktukai neretai apibūdinami šiais žodžiais: mokytojas, guru, minios numylėtinis, dvasinis vadovas. Šių žmonių veiksmus įspėti tikrai sunku, na o dar sunkiau būti tokiais pat kaip jie. Iš tikrųjų tai nestebina nei numerologų, nei astrologų. Jų gimimo dieną žymi du vienetukai, kurie skatina šiuos žmones ne tik veržtis į priekį. Šis skaičiai skatina būti vienvaldžiais lyderiais, o kartais ir tironais.  Jie muslkmeniški, gerai žino ko nori ir tikrai nesirtenkina antraplaniais vaidmenimis.  Jie tiesiog trykšte trykšta naujomis idėjomis ir sumanymais. Iš kitos pusės, vienuoliktukai labai greitai išsenka ir pavargsta. Nors ir mėgsta maudytis šlovės spinduliuose, jie veikiau laisvalaikį leidžia ramybėje ir stengiasi ilsėtis uošalioje ir  nepastebimoje vietoje. Šie žmonės mėgsta mąstyti, todėl  neretai gali dingti iš akiračio arba tiesiog slapstytis nuo įkyruolių. Jie puikūs draugai, kurie sugeba ne tik patarti ir padėti. Tačiau bet kam patarimų jie nedalija.  Tai yra visiškai natūralu, nes kiekvieną savo teiginį jie linkę gerai apsvarstyti ir tuščiai žodžių tiesiog nešvaisto.

Šie žmonės vertina kitų asmenų draugiją ir mėgsta veikti ir dirbti kartu. Juos traukia komandiniai žaidimai, tačiau geriausiai sekasi būtent tokia veikla, kur jie gali parodyti savo asmeninę drąsą, narsą ir protą.  Susidūrę su kliūtimis, jie gali pradėti abejoti savimi ir apleisti viską ką pradėję, tačiau tai daro gan retai.

Kas trukdo 11 mėnesio dieną gimusio žmogaus jausmams?

Vienuoliktukai nemėgsta trimituoti apie savo asmeninius jausmus. Jie jautrūs ir linkę bendrauti su tokiais pat jautriais ir subtiliais žmonėmis.Tačiau jų gyvenime visų svarbiausia yra jų asmeninė pozicija, todėl neretai jie neteisingai laikomi egoistais ar savanaudžiais. Vienuoliktukai sunkiai atleidžia. Jie patys yra ištikimi ir nepakenčia išdavysčių. Įžeistas vienuoliktukas gali apversti žemę aukštyn kojom tiesiogine to žodžio prasme. Jie linkę skubėti, todėl neretai gali pridaryti žioplų klaidų arba nepastebėti smulkmenų. Tai svajotojai, kurie žino ko nori, ir ne visada atsižvelgia į tai, ar aplinkybės iš tikro leidžia daryti tai, ko jie trokšta. Jie mėgsta dirbti, tačiau pinigai juos traukia retai. Darbas jiems patinka tik tiek, kiek leidžia pasireikšti jų kūrybinei fantazijai ir jų jėgoms. Šie žmonės yra be galo jautrūs kitų išsakomiems jausmams ir skausmui, tačiau patys to nelinkę rodyti viešai. Jie yra puikūs draugai, tačiau nevengia parodyti savo pranašumo ir mėgsta atvirai tėkšti savo nuomonę į akis. Vienuoliktukai savo širdyje save pastoviai lygina save su kitais, todėl neretai staiga susidrovi arba priešingai tampa pernelyg įžūlūs. Jeigu jų siela neranda peno, jie pradeda nuobodžiauti ir prisigalvoja keistų dalykų.Juos reikia pastoviai skatinti ir girti. Jeigu jūs tinkamai neįvertinote šio žmogaus pastangų, gali būti, jog kitą kartą paprašytas padėti, jis jus tiesiog ignoruos. Jie yra tarsi svarstyklės, kurios blaškosi į kraštutinumus- vieną minutę be galo stiprūs, tačiau kitą- visiškai nebepastitikintys savo jėgomis. Jie labai nuoširdūs ,tačiau tikrąja to žodžio prasme duoda atkirtį bet kam, jeigu kas nors peržengia jų nustatytas bendravimo ribas. Labiau už viską jie nepakenčia apkalbų ir kišimosi į savo asmeninius ir ypač meilės reikalus.

Kokios profesijos tinka gimusiems 11 mėnesio dieną?

Vienuoliktukai gali būti puikiais socialiniais darbuotojais, įvairiais patarėjais, dvasininkais, netradicinės medicinos krypčių specialistais. Jie puikūs oratoriai ir jiems sekasi lektoriaus, aktoriaus, diplomato, teisininko darbai. Iš esmės jiems tiks bet koks kūrybinis darbas, kuriame būtina ne tik mąstyti, bet ir pasikliauti savo intuicija bei patirtimi. Jie gali būti nepralenkiami golfo, kriketo, ledo ritulio, badmintono ir teniso žaidėjai.

Kokios sveikatos problemos kamuoja gimusius 11 mėnesio dieną?

Gimusieji vienuoliktą mėnesio dieną neretai kenčia nemigos ir nervinio išsekimo sukeltas ligas. Jų jautrus skrandis ir ypač jautri nervų sistema. Šiuos žmones gali varginti astma ir odos egzema.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *