8 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris

Koks yra 8 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris? 8 Menesio diena

Gimusieji 8 mėnesio dieną  laikomi paslaptingais ir įtakingais žmonėmis. Tačiau mažai kas žino, jog jų pasiekimai jiems reiškia labai mažai, jeigu šie neatitinka jų dvasinių siekių. Šie žmonės nevengia darbo ir jeigu jau dirba, tai su atsidėjimu. Todėl savo turtą jie yra linkę uždirbti patys. Jie puikiai žino kiekvieno daikto kainą, tačiau ne visada yra pasiruošę ją mokėti pilnai.

Per gyvenimą jie linkę eiti pasikliaudami tik savo sprendimais, kurie, reikia pasakyti dažniausiai yra labai blaivūs ir pragmatiški. Jie nemėgsta didelių staigmenų, tačiau patys nelinkę niekam prasitarti nei apie savo ketinimus, nei apie savo planus. Šiems žmonėms visų pirma yra svarbi jų dvasinė ramybė. Tačiau kaip jie tą ramybę atgauna, aplinkiniams neretai yra visiška paslaptis. Šie žmonės neslapukauja tyčia, tačiau jų vidiniai poreikiai neretai apsprendžia tokius jų poelgius, kuriems atrodo nesuprantami arba mažų mažiausiai keisti. Pavyzdžiui, jie gali nežiūrėti televizoriaus, tačiau užsisakyti brangiausią žurnalą, nes jis vienintelis jų manymu yra pakankamai informatyvus. Šie žmonės neretai yra puikūs savo srities žinovai, garsėjantys priekabumu arba net pedantiškumu. Iš tikrųjų tai nėra tikras priekabumas, – jie dažniau tiksliai žino kaip  ir kas turi būti daroma, jog norimas rezultatas būtų pats geriausias. Dažniausiai tai puikūs savo srities specialistai, garsėjantys žiniomis ir sugebėjimu tas žinias pritaikyti. Dažnai jie yra puikūs vadovai, kurie  mėgsta valdžią ir nebijo prisiimti atsakomybės už savo veiksmus.

Materialiniai dalykai jiems suprantami kaip užtarnautas atlygis už nuoširdžias pastangas, todėl nerasite šią dieną gimusio žmogaus, kuris nemanytų, jog pinigai jam yra nereikalingi. Veikiau  priešingai, jų dvasinis gyvenimas neretai įtakoja jų materialinius sprendimus, ko aplinkiniai gali ir nesuprasti. Jų gyvenimas retai būna ramus. Šių žmonių jaunystėje neretai laukia tikrai daug išbandymų, kurių didžioji dalis įvyksta ne dėl jų pačių veiksmų. Tiesiog taip susiklosto aplinkybės. Numerologai aštuonetuką neretai vadina karminiu skaičiumi,- ir ne be reikalo. Šiuos žmones gyvenimas  dažniausiai bando ir ugnimi ir druska, tačiau kaip tie išbandymai pasibaigia, – vėlgi priklauso tik nuo asmens dvasinės brandos. Aštuonetukai yra stiprios asmenybės, kurioms sunku primesti savo valią. Todėl, norėdami užsitikrinti savo padėtį, jie neretai turi įrodyti, jog verti tos padėties , kurios siekia. Jų gyvenime niekas negaunama už dyką. Tačiau dėl to šių žmonių pasiekimai gali būti labai įspūdingi. Jeigu aštuonetuko gyvenimas nesusiklosto sėkmingai, -toks žmogus gali savo nusivylimą ir nuoskaudas išlieti ant kitų. Tokie nuoskaudų išsiveržimai tikrai nėra džiugūs, o neretai gali būti ir pavojingi..

Kas trukdo 8 mėnesio dieną gimusio žmogaus jausmams?

Aštuonetukai yra labai prieraišūs, ištikimi ir labai emocingi. Jų jausmai gilūs ir pastovūs. Apie juos neretai sakoma, jog dėl mylimo išėjo į pasaulio kraštą. Iš tikrųjų neretai taip ir yra. Tačiau savo partneriams jie taip pat kelia labai aukštus reikalavimus. Gyvenant su šiais žmonėmis reikia būti pasiruošusiems visiškam atvirumui ir pasitikėjimui. Mat aštuonetukas retai ką įsileidžia savo širdin. Jeigu jis tą padarė,- šis žmogus joje lieka visiems laikams. Tai žmonės, kuriuos sunkiai įskaudins svetimas žmogus, tačiau jie dažniausiai kenčia nuo artimiausių žmonių išnaudojimo. Artimieji neretai žino, jog aštuonetukas padarys viską, kad jo artimieji būtų laimingi, todėl pasitaiko ir taip, jog būtent artimiausieji žmonės juos ir sužlugdo, kraudami ant jų pečių savo įgeidžius tol, kol jų nebegalima įvykdyti.

Aštuonetukai mėgsta būti vertinami,  nes patys gerai žino savo vertę, Tačiau tokia savimeilė kartais būna labai perdėta, ypač jeigu jie gyvena atsiskyrę nuo kitų. Jie nelinkę savęs riboti, nes dažniausiai mano, jog  dar turi pakankamai  laiko, santaupų ar atsargų, dėl ko gali tapti švaistūnais ar pasiduoti kitokiems blogiems įpročiams. Jų gyvenimo išbandymai dažniausiai būna ypatingi ir nenuspėjami, todėl jiems kaip niekam kitam būtina išlaikyti vidinę ramybę ir gyventi pagal galimybes ir pajamas.  Šiems žmonėms pradeda sektis kai jie nustoja įrodinėti kas jie yra ir tampa atlaidesni kitiems. Didžiausi nuostoliai jų gyvenime atsiranda būtent tuomet, kai jie pradeda kautis už savo įsivaizduojamą idealą, užuot pasitenkinę mažesniu ir paprastesnius situacijos sprendimu.

Aštuonetukams taip pat sunku išsirinkti savo partnerį arba gyvenimo draugą. Tai žmonės, kurie dažniausiai traukia kitus, tačiau patys nori būti suprasti iš pusės žvilgsnio. Dėl to jie neretai yra nesuprasti arba laikomi šaltais ir neprieinamais. Jie verčiau linkę savo jausmus įrodyti praktiniais darbais o nežodžiais, dėl ko gali būti tiesiog nesąžiningai išnaudojami. Šeimoje jie nepakenčia konkurencijos, ir nevengia kontroliuoti kitų. Jie mėgsta parodyti savo padėtį, įtaką ir privalumus, todėl ne bet kas gali įtikti jų skoniui ir reikalavimams. Jeigu jie supranta, jog tobulo žmogaus gyvenime sutikti neįmanoma, jie turi galimybę sukurti ypatingai tvirtą šeimą.Kartais  atsitinka taip, jog aštuonetukai pritraukia į savo gyvenimą būtent tokį partnerį,  kuris atitinka absoliučiai visus jo reikalavimus. Taip pasitaiko nedažnai, tačiau šiuo atveju tai būna tarsi du dvyniai, kurie negali būti vienas be kito.

Kokios profesijos tinka gimusiems 8 mėnesio dieną?

Aštuonetukams tinka visos profesijos, kuriose dirbama su pinigais. Jie puikūs buhalteriai, finansų vadybininkai. Šiems žmonėms tinka vadovauajantis  ir atsakingas darbas.Tai žmonės kurie atidūs smulkmenoms ir žino, jog būtent iš smulkmenų susideda gyvenimas. Neretai jie tampa puikiais pedagogais, sveikatos priežiūros specialistais, oesteopatais, podiatrais, masažo specialistais arba fizioterapeutais.

Kokios sveikatos problemos kamuoja gimusius 8 mėnesio dieną?

Gimusiuosius 8 mėnesio dieną dažniausiai vargina kaulų susirgimai: jiems skauda kelius, klubus, stuburą. Šių žmonių yra jautrus stuburas, todėl jiems nereikėtų daug kilnoti ir savo darbo vietą įrengti taip, kad stuburas būtų mažiausiai apkrautas. Juos gali varginti vidurių užkietėjimas bei hemorojiniai mazgai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *