Brangiųjų akmenų magija

Kas yra brangiųjų akmenų magija? perlai

Brangiųjų akmenų magija yra tikima nuo senų senovės. Brangieji akmenys būdavo trinami ir dedami į gydomųjų miltelių bei eliksyrų sudėtį. Jie būdavo dovanojami siekiant palinkėti laimės ir apsaugoti nuo nelaimių mylimus žmones. Astrologai yra įsitikinę, jog daugiausia gydomųjų ir ypatingų galių turi neapdoroti ir nešlifuoti akmenys. Tačiau ir jūsų mylimas papuošalas gali padėti kovojant su gyvenimo negandomis. Taigi, kokie turi būti jūsų papuošalai, kad jie tarnautų jums taip, kaip to norite jūs?

Yra manoma, jog laimę atneš papuošalai, inkrustuoti  1, 3, 5, 7, 9  brangiaisiais arba pusiau brangiais akmenimis. Išimtis yra vestuvinis žiedas. Jame negali puikuotis vienas akmuo, – kad pora neišsiskirtų. Todėl dažniausiai į vestuvinius žiedus inkrustuojami trys brangakmeniai.

Manoma, jog papuošalai su 2, 4,8 arba 13 akmenų laimės neatneša. Priešingai, kartais manoma, jog toks akmenų skaičius jūsų papuošale gali pritraukti nelaimę.

Jeigu brangųjį akmenį jums padovanojo mylimas žmogus arba jūs šį akmenį paveldėjote, – toks akmuo turi ypatingą galią. Na, o pavogtas akmuo jums neš tik nelaimes.  Jeigu jūs nusipirkote brangakmenį, tai šis akmuo jums tarnauti pradės tik po kelerių metų, kai jis pats pripažins jus savo šeimininku.

Į papuošalą galima dėti tik sveiką, neišteptą, neįskilusį akmenį. Kuo gražesnis ir skaidresnis yra akmuo- tuo stipriau veikia papuošalas.

Jeigu jūs norite papuošalo su deimantu, turėtumėte žinoti, jog šis akmuo padės pasireikšti jūsų charakterio savybėms. Tai drąsių ir atviraširdžių žmonių akmuo. Jeigu jus kankina nerimas, baimės ar abejonės,- šio akmens nešioti nereikėtų. Bent jau tol, kol jūsų gyvenimas nepradės tekėti geresne vaga.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *