6 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris

Koks yra 6 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris?6 Menesio diena

Gimusieji šeštą mėnesio dieną traukia visus ir visas. Jie moka kerėti, žavėti, užburti ir valdyti. Tai labai jautrūs ir manieringi žmonės. Neretai jie turi širdžių ėdiko ar širdžių ėdikės etiketę.  Gimusieji šeštą mėnesio dieną yra sutverti būti minioje, nes būtent ten jie jaučiasi įvertinti ir suprasti. Jie gali būti daugelio draugijų ir organizacijų nariais, ir beveik visose draugijoje užimti vadovaujančias padėtis. Jie mėgsta socialinius žaidimus ir labai rūpinasi savo visuomenine padėtimi. Jų išvaizda dažniausiai yra nepriekaištinga ir savaip įdomi. Niekas nesupainios šeštą mėnesio dieną gimusio žmogaus su kitu. Jie privalo būti išskirtiniai bet kokia kaina. Šių žmonių namuose vertinama prabanga, komfortas ir solidumas. Turtas traukia juos, na o jie savo ruožtu traukia turtą. Jiems labai svarbus šeimos gyvenimas ir ypač jų šeimos visuomeninis statusas. Todėl šešetukai gali būti labai valdingi, kontroliuojantys ir kartais tiesiog nepakenčiamai įkyrūs. Mylimą žmogų jie gali tiesiog mirtinai užmylėti savo rodomu dėmesiu. Gimusieji šią dieną puikūs pašnekovai ir gerai supranta kiekvieno poreikius, todėl jie dažniausiai yra neblogi vadovai. Jų vadovavimo stilius daugiau remiasi bendradarbiavimu ir komandos subūrimu. Jie nelinkę dirbti vieni ir nemėgsta vienatvės. Šie žmonės linkę prisiimti daug pareigų ir įsipareigojimų, ir stengiasi juos įgyvendinti tobulai arba beveik tobulai.  Jų namus galima pavadinti pilna taure- juose gerbiamas menas ir brangūs bei solidūs daiktai. Jie mėgsta kolekcionuoti- nesvarbu kas tai bebūtų. Šios kolekcijos neretai gali tapti didelėmis investicijomis. Jie puikūs meilužiai, vertinantys įvairovę ir įmantrumą. Su šiais žmonėmis sunku nuobodžiauti, nes jie tiesiog sutverti bendravimui ir pobūviams. Savo gyvenimo laimę jie linkę susikurti patys, tačiau kuria ją labai atkakliai ir beveik nesirinkdami priemonių. Jie gan šykštūs, tačiau labai jausmingi ir romantiški. Jeigu gali, visada stengiasi išlaikyti padorumą, tačiau vienąkart apgauti, skriaudą prisimena visą gyvenimą. Jeigu įskaudinote šį žmogų, nesitikėkite, jog jis atleis. Veikiau priešingai,- savo skriaudėjui jis gali keršyti daugelį metų iš eilės.

Kas trukdo 6 mėnesio dieną gimusio žmogaus jausmams?

Šešetukai yra labai ištikimi. O tai reiškia, jog jie yra be galo pavydūs ir iš savo partnerio reikalauja visiško atsidavimo ir ištikimybės. Jie labai aistringi, temperamentingi ir negali įsivaizduoti, jog kas nors gali pasirinkti ne juos, o kitą. Jeigu šešetuko jausmai buvo užgauti, jis gali praplipti nevaldoma jausmų lavina.

Šie žmonės taip pat labai įnoringi, ir jų artimieji neretai turi taikstytis su keisčiausiais kaprizais: pvz. jie pirmieji šeimoje turi  pasinaudoti dušu arba išgerti pirmąjį puodelį kavos Gimusieji šią mėnesio dieną dievina varžytuves ir konkurenciją. Jie žino kaip laimėti ir kada reikia nusileisti. Darbe jie nesirenka priemonių ir kovoje dėl geriausio atlyginimo savo konkurentus gali tiesiog sutrypti į purvą. Jie mėgsta  būti naujienų sūkūryje, todėl nesitikėkite, jog jūsų paslaptys išliks saugios, jei šalia pasitaikė šešetukas. Ypač, jeigu šis žmogus buvo įžeistas. Neretai jie pernelyg pasiduoda savo pomėgiams ir per juos tiesiog nieko nemato. Jų pomėgiai juos gali užvaldyti kaip aistra, dėl ko jie neretai tampa savo srities žinovais ir autoritetais. Jeigu šešetukas kuo nors susidomėjo,- būkite tikri, jog jis sužinos viską iki labiausiai slepiamų smulkmenų.

Jeigu šešetukas įsimylėjo, – būkite tikri, jog jo meilės objektui pritrūks tik gulbės pieno. Jie aistringi romantikai, kurie savo jausmams patenkinti negailės nei laiko, nei išmonės nei pinigų. Vienok, jeigu jūs nuvylėte šio žmogaus jausmus, nesitikėkite, jog būsite lengvai palikti ar pamiršti. Jų aistra ir rūpestis gali lydėti jus visą gyvenimą- norite to ar ne.

Šiuos žmones sunku apgauti, nes jie turi puikią intuiciją. Deja, jų intuicija yra išvystyta tiek, jog neretai  trukdo gyventi jiems patiems. Ji neretai skatina pavyduliavimo proveržius, dėl kurių nukenčia tik patys šešetukai.

Kokios profesijos tinka gimusiems 6 mėnesio dieną?

Šeštą mėnesio dieną tinka visos veiklos sritys susijusios su menu, poezija, muzika ir vaidyba. Jie taip pat puikūs turto vertintojai, muziejininkai, grimo specialistai, kirpėjai, dizaineriai, fotografai. Jie gali būti puikūs sekliai, teisininkai, mokytojai , namų tvarkytojai, viešbučių valdytojai , vadovaujantys darbuotojai, psichologai, psichiatrai.

Kokios sveikatos problemos kamuoja gimusius 6 mėnesio dieną?

Šių žmonių yra labai jautri nervų sistema. Juos gali varginti endokrininės sistemos  ir lytinės sistemos susirgimai. Jie neretai skundžiasi miego sutrikimais ir nerviniu išsekimu.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *