4 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris

Koks yra 4 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris ? 4 Menesio diena

Gimusieji 4 mėnesio dieną yra labai nuoseklūs.  Tai logiškai  mąstančios ir tvirtai stovinčios ant žemės  asmenybės.. Jie pastabūs,  gabūs ir noriai mokosi. Ketvertukai gali būti puikūs mokslininkai, nes moka dirbti nuosekliai ir atkakliai. Jie apsigimę pedantai, kuriuos nelengva išmušti iš vėžių.  Šie žmonės supranta kito poreikius, todėl  su aplinkiniais bendrauja lengvai ir paprastai. Jie moka skaičiuoti pinigus, ir žino bent keletą būdų kaip juos uždirbti, tačiau taupyti jie nemėgsta.  Ketvertukai  žino, jog valgyti reikia kasdieną, todėl jie dažniausiai garsėja kaip praktiški realistai. Nuotykiai, svajonės ir staigūs karjeros šuoliai yra ne jų sritis. Jie nemėgsta netikėtumų ir visomis jėgomis stengiasi išlaikyti tai ką jau turi. Todėl neretai yra varginami baimių ir netikrumo dėl rytdienos. Šie žmonės ištikimi, tačiau juos sužavėti nėra paprasta.  Ketvertukai linkę viską vertinti iš kasdienybės pozicijų, todėl neretai jaučiasi niekuo  neypatingi ar tiesiog neįvertinti. Jeigu jų gyvenime nutinka didelsi įvykis, jie labiau linkę tai priimti kaip likimo dovaną, o ne kaip savo sugebėjimų įvertinimą. Jie labai darbštūs ir labai pareigingi. O kaip gi kitaip? Gyvenimas nėra lengvas ir tik turėdamas stiprų užnugarį šis žmogus gali jaustis patogiai ir užtikrintai. Jie gali skaičiuoti centus ir misti tik juoda duona, jeigu nutarė kažką įsigyti ar užsibrėžė kažkokį rimtą tikslą. Jų gyvenimui yra labai svarbus pastovus pragyvenimo šaltinis. Jeigu ketvirtą mėnesio dieną gimęs žmogus neturi pastovaus pajamų šaltinio, jis gali tapti tiesiog nesugyvenamu. Jiems būtinas stabilumo pojūtis, todėl  namuose jie gali turėti keistų ir kitiems nesuprantamų įpročių- pavyzdžiui stalas turi būti padengtas tik taip ir ne kitaip, gimimo diena švenčiama tik taip o ne kitaip ir panašiai. Jie mėgsta planuoti, gyventi pagal nustatytą dienotvarkę ir bet kokia kaina vengia staigių ir netikėtų pokyčių.

Kas trukdo 4 mėnesio dieną gimusio žmogaus jausmams?

Gimusieji 4 mėnesio dieną labai vertina saugumo jausmą. Jie stengiasi save apsupti gerai pažįstamais žmonėmis ir labai nenoriai bendrauja su tais, kuriuos pažįsta tik iš matymo. Jiems sunku pasitikėti savo jėgomis, todėl iš artimiausių žmonių jie laukia supratimo ir pastovaus padrąsinimo. Jeigu jų nuopelnai nėra įvertinami, jie gali palūžti ir jaustis nesuprantami ir nemylimi. Šie žmonės linkę taupyti, netgi šykštauti. Jeigu pinigų nėra, tai jiems gali tapti didele tragedija. Jie linkę į pesimizmą, ir ne todėl kad patys yra nieko neverti, tačiau dėl to, kad bijo dėl rytojaus. Tai iš tiesų labai atsakingi, darbštūs ir nuoširdūs draugai, kurie linkę pernelyg daug užsikrauti ant savo pečių.  Jie neretai bijo pripažinti tai, kad yra žavūs, patikimi ir puikūs draugai, tačiau laukia tokio pripažinimo iš kitų. Jeigu ketvertukas išmoks nugalėti baimę, kad jis nėra toks, kokiu kiti nori jį matyti, jis gali pasiekti be galo daug. Jų bėda yra tame, jog jie nesiryžta pasinaudoti naujovėmis, jeigu nebuvo joms pasiruošę. Naujienas jiems reikia pateikti atsargiai, kitaip jie jų gali ir nesuprasti arba tiesiog neįvertinti. Jie linkę į melancholiją ir stengiasi viską kaupti-nesvarbu ar tai reikalinga ar ne. Stengdamiesi gyventi taip kaip vakar, jie paprasčiausiai gali neužsibrėžti jokių tikslų ir taip nieko nepasiekti.

Kokios profesijos tinka gimusiems 4 mėnesio dieną?

Gimusiems 4 mėnesio dieną geriausia tinka profesijos, kuriose jie yra sąlytyje su žeme, statybomis ar nekilnojamuoju turtu. Jie puikiai planuoja, skaičiuoja , meistrauja, siuva, mezga ir panašiai. Šiems žmonėms tinka bet kokia veikla, kurioje reikalingas kojų darbas- pasiuntinys, žemdirbys, sodininkas, statybininkas, nekilnojamojo turto brokeris. Jie gali būti puikūs konstruktoriai, inžinieriai, rašytojai ar dizaineriai. Sporto sritys kuriose ketvertukai gali būti nepralenkiami- bėgimas, maratonas,ėjimas , futbolas, ledo ritulys ir panašiai.

Kokios sveikatos problemos kamuoja gimusius 4 mėnesio dieną?

Gimę 4 mėnesio dieną linkę pasiduoti melancholijai, juos gali varginti baimės, galvos skausmai  ir depresija. Šie žmonės gali nejaukiai jaustis didelėse erdvėse- tokiose kaip stadionai, amfiteatrai, atviri laukai. Jų yra jautri nugara, inkstai, šlapimo pūslė ir kojos.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *