1 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris

Koks yra 1 mėnesio dieną gimusio žmogaus charakteris 1 Menesio diena

Žmonės, gimę 1 mėnesio dieną, yra labai tiesmukiški ir savarankiški.  Jie visada arba beveik visada žino ko nori, ir net neabejoja savo gebėjimais tuos norus realizuoti. Aplinkinius šie žmonės stebina savo kūrbiniais sugebėjimasi bei išradingumu. Vienetukai nebūtų vienetukais, jeigu  nesugalvotų ko nors naujo arba neįprasto. Jie turi viską išbandyti ir patirti savo kailiu. Kitų nuomonės jie beveik nevertina, todėl vargu ar vienetukas kada nors paprašys jūsų pagalbos. Veikiau priešingai, bandydami jam patarti galite gauti labai tvirtą atkirtį.  Jie mėgsta išbandyti savo jėgas, todėl jiems labiau sekasi dirbti vieniems o ne komandoje.  Gimę pirmąją mėnesio dieną dažniausiai būna šiek tiek  atsiskyrę nuo šurmulio. Jie vertina vienatvės teikiamus privalumus, ir labai nemėgsta būti trukdomi. Tačiau ir būdami labai uždaro būdo, vienetukai mėgsta būti su tais žmonėmis, kuriuos jie patys pasirinko. Sutikite, tai nėra pats puikiausias būdo bruožas. Gal  būt todėl šie žmonės neretai vertinamai kaip diktatoriai.

Vienetukai labai užsispyrę, neretai gali būti ir šiek tiek savanaudžiai. Jų užmojai ir siekiai visuomet dideli. Jie linkę didžiuotis , tačiau gali dirbti daug ir atkakliai. Šie žmonės lengvai pykstasi su kitais, nes nepakenčia jokio prieštaravimo ir iš šeimos narių reikalauja visiško paklusnumo. Dėl to su vienetukais šeimoje gyventi tikrai nėra lengva.

Šie žmonės linkę dirbti protinį darbą ir mėgsta iššūkius. Problemų sprendimas, tyrinėjimas, nauji atradimai- visa tai juos traukia ir žavi. Jie mėgsta dalinti patarimus ir padėti, jeigu šis darbas juos sudomins. Už savo pagalbą jie gali nieko nepaprašyti, tačiau stipriai įsižeisti, jeigu jūs jos neįvertinsite.

Gimusieji 1 mėnesio dieną garsėja savo individualybe ir originalumu. Juos sunku pamėgdžioti, nes jei gyvena savame idėjų ir didingų planų pasaulyje, į kurį déjà nelinkę nieko įsileisti. Jeigu vienetukas imsis kokio nors darbo, šio darbo projekto įvykdymui bus surinkti patys geriausi įrankiai ir medžiagos, tačiau patį projektą jis gali užmesti, vos tik išsiaiškins kaip ir kas turi būti padaryta.

Šie žmonės yra maksimalistai, gyvenantys paga” viskas arba nieko” dėsnį. Todėl jiems sunku bendrauti, nes jie dažniausiai jaučiasi nesuprasti arba tiesiog nepakankamai vertinami. Jeigu vienetukui neprieštarausite, konfliktų beveik nebus. Tačiau jeigu jūs atsisakysite vykdyti jo valią, būkite tikri, jog emocijų audros neišvengsite. Vienetukai yra labai emocingi ir karštakošiai. Jie greitai supyksta, tačiau pykčio ilgai nelinkę laikytis.

Kas trukdo 1 mėnesio dieną gimusio žmogaus jausmams?

Vienetukai labai jausmingi ir mėgsta rodyti savo dėmesį. Tačiau jų bėda yra ta, kad to dėmesio pastoviai rodyti jie negali. Šią mėnesio dieną gimusiam žmogui labai svarbūs yra jo asmeniniai interesai  ir asmeninė erdvė. Jeigu ši erdvė yra pažeidžiama, jis susierzina ir pyksta. Tai nėra visiški vienišiai, tačiau jų šeimoje turi būti vertinama asmeninė laisvė. Jie mėgsta vadovauti , dėl ko ir gali kilti barniai šeimoje. Jie mėgsta tyrinėti , ieškoti naujų įspūdžių ir įkvėpimo šaltinių. Jeigu šeimyninis gyvenimas taps nuobodus, vienetukas gali tapti nesugyvenamu ir diktatorišku. Jų jausmams visų pirma svarbus jų asmeninis pasitenkinimas, todėl bendrauti su jais tikrai nėra lengva.

Kokios profesijos tinka gimusiems 1 mėnesio dieną?

Vienetukai nėra pinigų kalikai. Jie gali būti dirbti tose srityse kuriose reikalingas mokslinis mąstymas. Jie gali būti išradėjais, vedančiais aktoriais ar sportininkais. Jiems darbas visų pirma yra būdas patenkinti savo smalsumą ir tyrinėtojo bei vadovo sugebėjimus.  Šių žmonių nesudominsite pinigais, tačiau jie gali tapti labai turtingi dirbdami ypač originalų ir neįprastą darbą.

Kokios sveikatos problemos kamuoja gimusius 1 mėnesio dieną?

Didžiausios vienetukus varginančios bėdos yra susijusios su jų ekspresyviu charakteriu. Juos gali varginti padidėjusio arterinio kraujospūdžio liga, cukraligė, antinksčių nepakankamumas, virškinimo sutrikimai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *