Ką dovanoti Svarstyklėms?

Ka dovanoti SvarstyklemsKą dovanoti Svarstyklėms?

Svarstyklės  mėgsta grožį ir vertina prabangą. Tai daug bendraujančios, judrios ir smalsios asmenybės. Jos mėgsta jų nuotaiką bei charakterį atitinkančias dovanas. Neapsiriksite dovanodami šio ženklo atstovėms gėles – ypač jeigu šios gėlės yra retos ir gražios. Svarstyklės ypač mėgsta rožes, lelijas ir orchidėjas. Šio ženklo atstovai yra labai smalsūs, jie mėgsta keliauti ir  domisi naujienomis. Juos pradžiuginsite turistine kelione, bilietu į gerą koncertą ar įdomų spektaklį. Šio ženklo atstovai gerai žino daiktų vertę ir mėgsta kolekcionuoti. Neretai jie mėgsta muzikuoti ir tiesiog dievina muziką,  Juos tikrai nudžiuginsite mėgiamos grupės įrašų albumu, retu autografu ar ypatingu patiekalu. Viskas ką daro Svarstyklės privalo turėti prasmę. Šio ženklo atstovai įvertins prabangią vakarienę neįprastoje aplinkoje- Jachtoje ar dangoražio bokšte. Jų dėmesį patrauks geri kvepalai, vertingi, nedideli, tačiau iš natūralių medžiagų pagaminti papuošalai. Svarstyklės mėgsta kokybę ir neretai turi puikų stiliaus jausmą,- todėl bet kokios dovanos joms siūlyti nereikėtų. Rinkdami artimam žmogui dovaną pirmiausia įvertinkite jos kokybę ir ilgaamžiškumą. Jeigu tai laikrodis – tebūnie jis geros firmos. Jeigu tai šokoladas- rinkitės gerą kartųjį šokoladą iš organinės kakavos pupelių.  Svarstyklėms taip pat labai svarbu, kaip dovana bus įteikta. Todėl dovanos įpakavimui taip pat turite skirti pakankamai laiko ir dėmesio.

Jeigu jūsų biudžetas leidžia- dovanokite šio ženklo atstovams ne vieną dovaną, o kelias. Jos nebūtinai turi būti prabangios,- tačiau būtinai turi kažką reikšti jūsų artimam žmogui. Jeigu žmogus ypač artimas- dovana gali būti netgi intymi ar šiek tiek šokiruojanti. Svarstyklės yra labai tolerantiškos, tačiau jokiu būdu nemėgsta vulgarumoir kraštutinumų.

Jeigu nutarėte pabūti arčiau žemės- dovanokite Svarstyklių skonį lavinančią dovaną. Tai gali būti kvietimas į degustaciją ar naujo produkto pristatymą, originalios taurės ar įdomi vaza.

Kaip supakuoti dovaną Svarstyklėms?

Gėlių puokštė turi būti elegantiška, tačiau tikrai paliekanti didelį įspūdį.

Dovaną geriausia pakuoti į raudoną ar baltą popierių. Pakuotė turi būti stilinga, geriau klasikinės formos ir dvelkti prabanga bei elegancija.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *