Ką dovanoti Liūtui?

Ka dovanoti LiutuiKą dovanoti Liūtui?

Liūtai garsėja savo temperamentu, išvaizda bei ūmiu būdu. Jie mėgsta valdžią ir nebijo to parodyti. Savo gyvenimo aplinkoje jie stengiasi sukurti šiuolaikišką ir prabangią atmosferą. Liūtų beveik nejaudina daiktų kainos- jiems svarbu stilius ir įspūdis. Todėl jeigu nutarėte dovanoti puokštę- stenkitės, jog ji būtų stilinga ir įspūdinga. Dar geriau jeigu ji bus iš pilnavidurių ir didžiažiedžių gėlių- bijūnų, jurginų, chrizantemų arba orchidėjų.

Liūtai  taip pat vertina istorinę ir išliekamąją vertę turinčius daiktus. Jiems patiks senovinės monetos, retos antikvarinės vazos arba egzotiškos dovanos iš tolimųjų kraštų. Vyrai Liūtai ko gero vieninteliai, kurie sugebės įvertinti dovanoto ginklo kainą, – ypač jeigu ginklas vardinis. Moterys Liūtės mėgsta prabangius niekučius, ir jas ko gero įžeisite dovanodami tai, kas pravers buityje. Dovana pirmiausia turi būti stilinga, o tik paskui praktiška.  Moters Liūtės dėmesį patrauks juvelyriniai dirbiniai ar tiesiog brangieji akmenys. Ji įvertins gerą porcelianą, krištolą ar Venecijietišką stiklą. Iš bėdos tiks ir rūbas- tačiau jis turi būti ryškus, madingas ir  su gera etikete.

Jeigu nutarėte pabūti arčiau žemės- rinkitės intelektualią, gerą knygą, kuri pabrėš Liūto profesinius pasiekimus. Jam patiks ir naujausia skaitmeninė įranga ar programa, įdomūs azartiniai žaidimai. Artimiem žmonėms galite padovanoti prabangius apatinius baltinius, dizainerio sukurtą aksesuarą ar ekstravagantišką masažą su šokoladu ar medumi. Jeigu nutarėte papuošti liūto namus- atminkite, bet kokio daikto pas jį nerasite, todėl net smulkmena turi būti stilinga ir traukti dėmesį.

Kaip supakuoti dovaną Liūtui?

Liūtai yra puošeivos, todėl jų dovana turi blizgėti ir žėrėti. Jiems patinka aukso  ir ugnies spalva, todėl dovaną geriausi pakuoti į auksinį popierių ir ji turi būti tikrai didelė. Dar geriau, jeigu ant jos puikuosis asmeniškai jūsų artimam žmogui skirta prabangi atvirutė.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *