Dieta Svarstyklių ženklo atstovams

SVARSTYKLĖS(Rugsėjo 24 d. – spalio 23 d.) Dieta Svarstyklems

Kuo ypatingos Svarstyklės?

Svarstyklių gyvenimas turi būti harmoningas. Jos siekia pusiausvyros ir visur remiasi sveiku protu. Būtent todėl jos nelinkusios blaškytis ir ieškoti kažko ypatingo. Tai joms nei būtina, nei iš esmės reikalinga. Sveika viskas kas paprasta – taip būtų galima apibūdinti Sverstykles. Tipiškiausia Svarstyklių gražuolė- Gwyneth Paltrow gyvena būtent taip – jai nereikia jokių ekstravagantiškų detalių – natūralus paprastumas tik padeda jai išryškinti įstabų gamtos dovanotą grožį.

Kokie  maisto produktai tinka Svarstyklėms?

Ne paslaptis, jog mes visi linkę pasilepinti greito paruošimo išgrynintais maisto produktais. Todėl nenuostabu jog  neretai esame labai dirglūs, linkę greitai susierzinti ar tuoj pat pulti gintis. Tačiau tokie emociniai protrūkiai ypač jautriai veikia svarstykles- ir taip emociškai labai pažeidžiamo ženklo žmones.  Šio zodiako ženklo atstovams dažniausiai trūksta natrio fosfato – Nat Phos.

Ši druska pasižymi stipriu šarminančiu organizmo terpę poveikiu. Neretai jos trūkumas pasireiškia blogu kvapu iš burnos, spuogais, galvos skausmais kaktos srityje,šašais ausyse, žaizdelėmis burnoje, sąnarių skausmais ir netgi traukuliais. Tėvai neretai gali pastebėti, jog vaikai naktį griežia dantimis. Šlapinasi į lovą ar  skundžiasi nugaros skausmais.

Maisto produktai, kuriuose yra natrio fosfato surašyti mažėjančia tvarka:

  • Kiaušinių tryniai
  • Žalios lapinės salotos – ypač salierų daigai ir stiebai, burokėlių lapai ir morkos
  • Alaus mielės
  • Džiovinti vaisiai – ypač figos, razinos
  • Saulėgrąžų sėklos- nekepintos ir nesūdytos
  • Visi švieži vaisiai

Svarstyklių ženklo atstovams būtina savo dieną pradėti žalių salotų lėkšte. Joms taip pat būtina stiprinti pilvo preso ir nugaros raumenis, nes būtent apatinė nugaros dalis ir mažasis dubuo yra jautriausios svarstyklių kūno dalys.

 Kokie vitaminai tinka Svarstyklėms?

Svarstykles, kaip ir Jaučius, globoja Venera. Visi jau žinome, jog Veneros ir grožio vitaminas  yra vitaminas E. Daug šio vitamino turi augaliniai  aliejai, kviečių grūdai. Neapsiriksite gamindami  patiekalus iš moliūgų, agurkų, petražolių. Svarstyklėms svarbus ir vitaminas K. Jo yra  špinatuose, pomidoruose, žaliuosiuose žirneliuose.

Kokia dieta tiks Svarstyklėms?

Didžiausias Svarstyklių priešas – cukrus ir gliutenas. Juos tiesiog traukia purūs ir švelnūs saldumynai. Labiausiai jiems pritaikyta yra GI dieta. Jiems taip pat tiks dieta be gliuteno. Svarstyklėms būtina saugoti kaulus ir inkstus, todėl kalcio trūkumą jie gali kompensuoti žaliomis lapinėmis daržovėmis ir riešutais.

Kaip sportuoti Svarstyklėms?

Svarstyklėms tiks ramios  ir švelnios sporto šakos – tokios kaip jogos ar plaukimo užsiemimai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *