Ką dovanoti Mergelei?

Ka dovanoti MergeleiKą dovanoti Mergelei?

Mergelės garsėja savo praktišku ir dalykiniu požiūriu į gyvenimą. Jos nemėgsta didelių kalbų ir vertina viską, kas pradžiugins jų kasdienybę. Todėl šventine puokšte Mergelės labai nenustebinsite. Mergelės nemėgsta apsikrauti nereikalingais daiktais ir suvenyrais, todėl vazos, paveikslėliai ir kiti prabangūs niekučiai joms įspūdžio tikrai nepadarys. Rinkdami dovaną šio ženklo atstovams pirmiausia pagalvokite, ką gi jis ar ji su šia dovana nuveiks. Taigi, -rikdami dovaną pirmiausia atkreipkite dėmesį į tai, kuri gyvenimo sritis Mergelei rūpi labiausiai. Jeigu jums artimas žmogus mėgsta sportuoti ar pasilepinti baseine – dovanokite jam abonementą į sporto salę, tikrai gerąir kokybišką higienos priemonių rinkinį. Jeigu jūsų išrinktoji mėgsta šeimininkauti – ji tikrai įvertins kokybiškus indus ar tikrai naudingą virtuvėje buitinę techniką. Mergelėms patiks asmeniškai joms parinkti rūbai ir akesuarai, – tačiau jie turi būti stilingi ir patogūs. Jeigu nutarėte dovanoti knygą- geriau rinkitės išliekamąją vertę turinčią enciklopediją, gerą receptų rinkinį ar net brangią mokslinę knygą. Mergelės mąsto moksliškai ir mėgsta skaityti. Joms patinka gerai organizuotos ir sistematizuotos knygos- žinynai, enciklopedijos, profesinė literatūra. Mergelės rūpinasi savo sveikata- todėl joms taip pat tiks viskas, kas padės išsaugoti sveikatą- vitaminai, ekologiškos vaistažolės, masažuokliai, naujausia odos priežiūros įranga ir panašiai.

Jeigu norite parodyti ypatingą dėmesį- dovanokite ką nors Mergelės augintiniui. Jos ypač rūpinasi artimų žmonių ir savo augintinių gerove bei sveikata.

Daugelis Mergelių mėgsta būti giriamos, todėl jų vertę, nuopelnus ir išskirtumą pabrėžianti dovana bus tikrai tinkamai įvertinta. Drąsiai galite joms dovanoti reto vyno ar viskio butelį, kokybiškus kvepalus ar net vardinio muilo gabalėlį. Svarbu, jog daiktas būtų kokybiškas ir vertas Mergelės dėmesio.

Kaip supakuoti dovaną Mergelei?

Mergelės mėgsta tvarką, todėl jų dovana turi būti nepriekaištingai supakuota. Geriausiai čia laikytis tradicijų ir pernelyg nepersistengti. Nepamirškite prieš pakuodami dovaną įsitikinti, jog ji yra visiškai tvarkinga, nepažeista ir turi visas naudojimo instrukcijas bei garantinius lapelius.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *