Kokia savaitės diena tiks jūsų vestuvėms

Kokia savaitės diena tiks jūsų vestuvėms? Kuri savaites diena tiks jusu vestuvems

Astrologai yra įsitikinę, jog teisingai parinkta vestuvių diena padės išvengti daugelio gyvenime iškylančių nesusipratimų. Na, jeigu ne išvengti, tai bent juos sušvelninti.  Kiek šiame teiginyje tiesos yra sunku pasakyti, tačiau rinkdamiesi vestuvių datą su astrologais linkę konsultuotis tiek pasaulio valdovai, tiek paprasti žmogeliai. Žinia, artėjant lemiamai gyenimo dienai, kiekvienas žmogus tampa šiek tiek prietaringas. Tačiau astrologai mano, jog kai kurių iš šių prietarų tikrai verta laikytis. Pateikiame šių nuostatų sąrašą, o jūs jau patys spręskite, tinka jos asmeninei jūsų situacijai ar ne. Juk gyvenimą kuria ne žvaigždės, o žmonės, todėl darykite taip, kaip jums atrodo teisinga ir reikalinga.

Kokios savaitės  dienos tikrai netiks santuokai?

Vestuvių nereikia kelti nei antradieniais nei ketvirtadieniais. Astrologai yra įsitikinę, jog šiomis dienomis sudarytas santuokas lydės begalės konfliktų. Kodėl taip yra? Tradiciškai antradienio globėja yra karingoji Marso planeta, kuri globoja agresiją ir vaidus. Savaime suprantama, jog niekas nenori jo globai paskirti savo ramybės užutėkio- šeimos. Kuo gi netinka ketvirtadienis? Ketvirtadienį globoja lyderius auginantis Jupiteris. Žinoma, jis apdovanos šeimą gausiomis materialinėmis gėrybėmis, tačiau ramybės tokioje santuokoje tikėtis neįmanoma. Jupiteris mėgsta valdžią, todėl abu partneriai pastoviai sieks išsiaiškinti, kieno gi rankose yra šeimos vadelės.

Ar galima tuoktis trečiadienį?

Jeigu santuokos dokumentą norite pasirašyti trečiadienį,- būkite pasiruošę kitam siurprizui. Jūsų santuoką valdys ne meilė bet protas. Todėl tokią santuoką verta sudaryti tik tada, kai jūsų jausmų audros tikrai buvo išbandytos.

Kuo ypatingos šeštadienio santuokos?

Šeštadienį sudaryta santuoka remsis turtiniais sprendimais. Jeigu abi pusės yra pakankamai turtingos ir protingos – tai ideali diena. Ypač, jeigu jūs norite, jog jūsų namuose karaliautų turtas ir gausa. Priešingai, jeigu jaučiatės kaip Pelenė, tekanti už turtingo princo, šią dieną sudaryta santuoka gali būti visai ne rožėmis klota.

Ar galima tuoktis pirmadienį?

Žinoma, tačiau šią dieną sudaryta santuoka remsis labai subtiliais santykiais. Jūsų namų nuotaiką globos Mėnulis,- kuris valdo ne tik jausmus, bet ir subtiliausius sąmonės pokyčius. Žinoma, jeigu nutarėte tuoktis būtent pirmadienį,- būkite pasiruošę begalinei nuotaikų ir aplinkybių kaitai. Tačiau jūsų partneris niekada netaps jums abejingu.

Kokia savaitės diena labiausiai tiks vestuvėms?

Astrologai pasirodo niekuo nesiskiria nuo liaudies tradicijų. Jų nuomone vestuves reikėtų kelti penktadienį. Šią dieną globoja Venera, kuri puoselėja meilę, turtą ir grožį. Idealu ar ne? Būtent todėl jos globai ir stengiamasi patikėti būsimos šeimos lizdelį.  Venera nemėgsta barnių ir yra meilės žaidimų globėja. Ar gi kas nors nusileis tokiems palinkėjimams?

Pasirodo -taip. Astrologų įsitikinimų pati laimingiausia santuoka bus sudaryta sekmadienį. Kodėl? Šią dieną globoja Saulė, – vienintelė gyvybę dovanojanti planeta. Šią dieną sudarytoje santuokoje gims laimingi ir sveiki vaikai. O poros gyenimas bus apšviestas ryškių laimę dovanojančių saulės spindulių. Taigi, būkite laimingi ir tuokitės būtent tą dieną, kuri taps laimingiausia jums.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *