2015 metų horoskopas Svarstyklėms

2015 metų horoskopas Svarstyklėms 2015 metu horoskopas Svarstyklems

Kam  jau atėjo metas?

Pats metas suprasti , jog jūsų įprotis suabejoti  prieš ką nors nusprendžiant iš tiesų yra tik būdas geriau įvertinti tai, kas jums siūloma. Įpraskite pasitikėti savo pojūčiais- jeigu kas nors jums tikrai nepatinka,- jūs neprivalote su tuo taikstytis.

Ką reikia atlikti per sekančius metus?

Ateinantys metai skirti darbui, darbui ir dar kartą darbui. Laikas sustiprinti pagrindą po jūsų pačių kojomis.

Jūsų santykiai

Jeigu jūsų tarpusavio santykiai šiek tiek atšalo, pats metas juos įžiebti nauja liepsna. Tačiau nešvaistykite laiko veltui ir darykite tai tik tuomet, kai esate tam pasiruošę.

Vienišas Svarstykles savo globon paims Venera, kuri apsistos jūsų Meilės sektoriuje. Sausio viduryje jūsų laukia daug malonių akimirkų. Vienišų svarstyklių pavasaris žada būti tikrai romantiškas. Ypač Balandžio mėnesio vidurys.

Kur slėpsis jūsų meilė?

Naujas meilės ryšys gali usžimegzti draugų surengtame teminiame vakarėlyje.

Darbas ir pinigai

Niekam neleiskite domėtis jūsų pinigine situacija. Savo pinigus privalote uždirbti patys, todėl patys juos ir leiskite. Šiuo metu jokie patarėjai jums nereikalingi.

Kas jums padės išgražėti?

Labiausiai jums tiks tos sporto rūšys, kurios mokys tvirtai išsilaikyti ant abiejų kojų. Jūs esate gabūs šokėjai ir čiuožėjai. Jūsų proto žvitrumą ir lankstumą išsagoti padės jogos ir karinių menų pamokos.

Jūsų laimingasis akmuo 2015 metams

2015 metais jums padės heliotropas. Jis padės kovoje už jūsų vertybes ir idealus ir neleis nei akimirksniui suabejoti savo jėgomis.  Heliotropo akmuo turi savo istoriją. Senovės graikai tikėjo, jog  šis akmuo primena jauną saulės dievą mylėjusią nimfą Klitiją. Pasilikusi viena, ši stebėjo keliaujantį dangum dievą neatitraukdama akių nuo dangaus skliauto.

Kur slėpsis jūsų laimė sekančiais metais?

2015 metai svarstyklėms bus gerosios karmos metais, Jūsų geri darbai sugrįš su kaupu. Gražiausi  metų įvykiai jūsų laukia 2015 metų rudenį.

Kur slėpsis jūsų meilė?

  • Romantiški jausmai jus sies su  Liūtais ir Šauliais.
  • Gyvenimą galite susieti su  Dvyniu ar Vandeniu.
  • Jūsų geriausi draugai – Liūtas, Šaulys, Avinas ir Dvyniai
  • Jums labiausiai tinkanti pasimatymo vieta: Romantiška vakarienė ar piknikas ypatingoje aplinkoje.
  • Jums į draugus netiks: Vėžys ir Ožiaragis.

Jums tinkanti dieta

Svarstyklėms nereikia aiškinti kas yra geras maistas. Tačiau jų bėda- draugų rengiami vakarėliai ir jų siūlomos vaišės. Jūs esate draugiškos ir drovitės atsisakyti siūlomo kąsnelio, net jei ir žinote, jog šis kąsnelis nusės ant jūsų liemens. Jeigu norite išsaugoti kūno linijas,- su draugais vaišinkitės ne kavinėse ir svečiuose, o savo namuose.

Kaip jūs galite sau padėti?

Svarstyklės yra užkietėjusios gurmanės, tačiau taip jau yra lemta. Jūsų grožio ginklas- jūros gėrybės ir Viduržiemio jūros dietos principai. Austrės ir granatai – jums reikalingų vitaminų ir mikroelementų šaltinis.

Lemiama metų diena

Jūsų laukia Balandžio 4 dieną. Tą dieną jums gali būti parodyta kas yra kas. Tik nuo jūsų pačių priklausys ar leisitės stumdomi ar būsite savarankiški.

Sausis

Sausio mėnesio vėjai atpūs daug naujų idėjų, tačiau ne visos jos tikrai bus naudingos. Pasistenkite išklausyti visų nuomonių ir susikurkite savo.

Vasaris

Jūsų meilės laivas gali pradėti judėti iš uosto. Tai paskatins Veneros ir Marso draugystė savo spinduliais apšviečianti jūsų širdies sektorių Vasario 20 dieną.

Kovas

Kažkas jus stipriai sužavės. Gali būti, jog jums asmeniškai atsivers sėkmės ar naujos kelionės galimybė.

Balandis

Mėnesio pradžia nebus tokia džiugi, kokios tikėjotės būtent jūs. Tačiau reikalai turėtų pasitaisyti po Balandžio 18 dienos.

Gegužė

Turėsite netikėtų išlaidų ir tik nuo jūsų sugebėjimo taupyti priklausys, kaip šios išlaidos palies jūsų piniginę.  Būtinai sekite savo išlaidas.

Birželis

Venera padės jums sužibėti  visuomeniniame gyvenime. Naujas gerbėjas gali jus pastebėti minios spūstyje.

Liepa

Šeimos ir turto reikalai ko gero atims visą jūsų dėmesį. Tik savitarpio meilė ir supratimas padės išbristi iš sudėtingos situacijos.

Rugpjūtis

Šį mėnesį pasikeis artimų draugų gyvenimas. Neleiskite šiam įvykiui sugriauti jūsų planų ir nenuleiskite nosies. Tai kas atrodo kaip nesėkmė, iš tikrųjų  gali tapti vertinga gyvenimo pamoka.

Rugsėjis

Atgal judantis Merkurijus privers abejoti viskuo ir visais.Giliai įkvėpkite ir ramiai išlaukite šį audringą laikotarpį.

Spalis

Spalis gali pagelbėti sumuojant visus rezultatus. Spalio 13 dieną galite gauti vertingą patarimą iš vyresnio žmogaus.

Lapkritis

Pagaliau Merkurijus paliks jūsų ženklą, išsinešdamas visas abejones. Tačiau atskubėjęs Marsas privers suktis kaip voverei.

Gruodis

Taupykite pinigus ir leiskite juos labai apgalvotai. Labdara užsiimate ne tik jūs, todėl ne visos išlaidos turi būti dengiamos tik iš jūsų kišenės. Vienišų Svarstyklių laukia malonūs siurprizai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *