2015 metų horoskopas Mergelei

2015 metų horoskopas Mergelei 2015 metu horoskopas mergelei

Kam  jau atėjo metas ?

Metas grįžti iš atostogų ir pamąstyti. Atsakymai į jus kankinančius klausimus slepiasi visai šalia. Atidžiai pažvelkite į faktus ir skaičius, – išvados netruks pasirodyti pačios.

Panašu, jog greitu metu apčiuopsite naują pelno šaltinį. Tačiau gali atsitikti ir taip, kad vienas iš jaunesnių jūsų šeimos narių gaus išsvajotą darbą.

Ką reikia atlikti per sekančius metus?

Kad ir kaip norėsite kažko išvengti, – visgi tą darbą teks padaryti. Drąsiai imkitės tų reikalų, kuriuos vis atidėliojote kitai dienai. Nepamirškite ir šeimos – komandinis darbas visada duoda geriausius rezultatus.

Jūsų santykiai

Panašu, jog meilės sektoriuje besisvečiuojantis Marsas užkaitins aistras Sausio 12 dieną. Neskubėkite aiškintis santykių, jeigu šalia yra liudininkų. Iš nemalonios situacijos padės išsisukti jumoro jausmas, kuris ir gali išgelbėti žlungančius jausmus.

Vienišoms mergelėms laikas judėti priekin ir palikti tai, kas trukdo gyventi taip kaip jūs norite. Pats metas suprasti, ko gi jūs norite iš aplinkinių ir nustoti tikėtis neįmanomų dalykų.

Didžiausia romantiško pasimatymo tikimybė Sausio mėnesį jūsų laukia Sausio 27 dieną.

Darbas ir pinigai

Merkurijus globoja jūsų darbo sektorių ir padeda darbo paieškose Nesustokite ties viena galimybe ir dairykitės aplink- naujas uždarbis gali plaukti ne iš ten kur jūs tikėjotės jį surasti. Jeigu norėjote atisakyti kažkokio pasiūlymo- apgalvokite jį dar kartą.

Kas jums padės išgražėti?

Jūsų tikrai nereikia informuoti apie mankštos naudą. Tačiau geriausiai mankštintis seksis ne sporto salėje, o stadione. Jums labiausiai tinkančios sporto šakos –bėgimas, dviračių sportas, ir Maratonas.

Jūsų laimingasis akmuo 2015 metams

2015 metais jums padės ametistas. Jis padės atsikratyti jus nuodijančių įpročių, minčių ir pasirinkimų.  Pažvelkite į ametistą kiekvienąkart, kai norėsite padaryti tai, kas kenkia jūsų sveikatai. Dar geriau – rinkitės violetinės spalvos rūbų detales.

Kur slėpsis jūsų laimė sekančiais metais?

Ne viskas ją jūs norite žinoti pasieks jūsų ausis. Tačiau tai nesutrukdys Jupiteriui išpildyti jūsų norus Rugpjūčio 11 dieną. Ruoškitės permainoms vasaros pabaigoje.

Kur slėpsis jūsų meilė?

Balandžio mėnesį Venera sušvis jūsų meilės sektoriuje. Tačiau Rugėsjo mėnesį gali trenkti toks meilės žaibas, kuris jus surakins visam gyvenimui.

Jūsų meilė slapstosi mėlynai dažytame namelyje ar ties paradiniu įėjimu.

  • Romantiški jausmai jus sies su  Vėžiu ir Skorpionu.
  • Gyvenimą galite susieti su  Jaučiu ir Ožiaragiu.
  • Jūsų geriausi draugai – Vėžys, Skorpionas, Jautis ir Ožiaragis.
  • Jums labiausiai tinkanti pasimatymo vieta: Pietūs ekologiškame restorane ir pasivažinėjimas dviračiais parke.
  • Jums į draugus netiks: Dvyniai ir Šaulys.

Jums tinkanti dieta

Mergelės puikiai žino kas sveika ir kas ne. Todėl jų virtuvėje  egkologiškai išaugintos morkos ir svogūnai yra vertinami lygiai taip pat kaip tyriausi deimantai.

Kaip jūs galite sau padėti?

Jūs puikiai žinote, jog užkandžiauti vertėtų tik kokybišku maistu. Labiausiai jums tinkantis užkandis- protinę veiklą stiprinantys riešutai. Tik nepersistenkite, kad jie nenusėstų bereikalingais kilogramais, ten kur jų tikrai nereikėtų.

Lemiama metų diena

Jūsų laukia Kovo 5 dieną. Jums gali būti atvertos naujos durys į sveikatą ir turtą. Jas atverti padės būtent tas žmogus, kuris visada šalia jūsų.

Sausis

Kažkokie seniai pamiršti darbai vėl pareikalaus jūsų dėmesio. Sausio 20 dieną ko gero nustebinsite savo pažįstamus.

Vasaris

Metas pradėti siekti savo svajonės, todėl nebijokite dirbti būtent taip, kaip to tikrai norite. Jūsų gyvenimą gali pakeisti  aistringas pomėgis.

Kovas

Saikinga ir pateisinama rizika gali atsipirkti. Ypač jeigu ši rizika liečia jūsų mylimus asmenis.

Balandis

Pagaliau pradės kristalizuotis kažkokie ilgai jus kamavę planai. Jeigu esate vieniši,- ko gero sugrįš seniai pamiršti jausmai.

Gegužė

Teks intensyviai dirbti. Darykite tik tai kas tikrai būtina, ypač Gegužės 19 dieną.

Birželis

Panašu, jog jūsų karjera pasuks nauja kryptimi. Jūsų jausmai bus nenuspėjami kaip vėjas, tačiau per atostogas gali užsižiebti naujo jausmo ugnis.

Liepa

Jūsų pagalbos prašys bėdon patekęs draugas. Jūsų pačių gyvenime taip pat atsiras naujas jausmas, tačiau nesiveržkite į priekį kaip drugelis, – pirmiausiai įsitikinkite, jog tai yra būtent tas žmogus, kurio jums reikia iš tikro.

Rugpjūtis

Jupiteris atvers jums vartus į sėkmę. Sveikatos problemas ko gero išspręsite pasitelkę alternatyviąją mediciną.

Rugsėjis

Rugsėjo mėnesio vidurys atneš daug pokyčių. Tikėkitės, jog jie tik į gerą.

Spalis

Nuo vasaros vidurio jus varginusios abejonės pagaliau pasitrauks šalin. Taip pat išsispręs piniginės ir meilės problemos.

Lapkritis

Neptūnas svečiuosis jūsų santykių sektoriuje. Nenustebkite, jeigu jūsų jausmų padangėje užsižiebs naujos meilės liepsna ar užsidegs bendra svajonė.

Gruodis

Jupiteris žada puikias Kalėdines atostogas, Ypač jeigu esate vieniši.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *