2015 metų horoskopas Dvyniams

2015 metų horoskopas Dvyniams 2015 metu horoskopas Dvyniams

Kam  jau atėjo metas ?

Pats metas sustoti ir apsidairyti. Nelėkite kaip akis išdegę,- dabar reikia išlaukti būtent palankiausio jums momento. Sausio mėnesio viduryje gausite naudingą patarimą

Ką reikia atlikti per sekančius metus?

Kad ir kaip vėjas pūstų, – jūs patys turite pasirūpinti, kad jūsų stogas būtų tvirtas. Šiais metais būtina padėti pagrindus tolimesniam savo gyvenimui ir pasirūpinti savo indėlių saugumu.

Jūsų santykiai

Metas atsikratyti abejonių ir baimių. Jūsų partneris deja nesugeba skaityti jūsų minčių, todėl savo norus ir pageidavimus išsakykite tiesiai šviesiai. Taip išvengsite pačių kvailiausių konfliktų. Ypatingai savo jausmais turėtumėte pasirūpinti Sausio 19 dieną.

Jeigu esate vieniši, -laukite permainų savo gyvenime. Greičiausiai jos bus susijusios su užsieniu, internetu ar buvusia meile. Gali būti, jog ne viskas prarasta ir meilė vėl sugrįš.

Darbas ir pinigai

Naujieji metai žada naują pajamų šaltinį, tačiau senas skolas visgi teks grąžinti. Sausio mėnesio pabaigoje jūsų pažintys padės išplaukti į naujus vandenis. Pasitikėkite savo nuojauta ir nepraleiskite progos kažką pakeisti.

Pinigų lietaus Sausio mėnesį galite laukti Saysio 5 dieną.

Kas jums padės išgražėti?

Esate Dvynys, taigi sportuoti vienatvėje jums tiesiog nesmagu. Įkalbėkite savo draugę sportuoti kartu,- ir nereikalingi kilogramai tiesiog ištirps. Geriausiai juos seksis tirpdyti jeigu rytais pabėgiosite.

Jūsų laimingasis akmuo 2015 metams

2015 metais jums labiausiai patiks Unakitas. Šis margas akmenėlis padės jums pasijusti svarbesniems ir išmokys pasitikėti savo jėgomis. Prikabinkite jį prie savo mobiliojo telefono ir jus apsaugos jus nemalonią minutę ir privers pagalvoti būtent tuomet, kai norėsite pasiųsti mobiliąją žinutę, kurios siųsti kaip tik ir nereikėtų.

Kur slėpsis jūsų laimė sekančiais metais?

Balandžio mėnesio viduryje jus greičiausiai aplankys įkvėpimas. Tai ką sugalvosite tuo metu, greičiausiai išsipildys Birželio mėnesio pradžioje- arba Birželio 11 dieną. Būkite atsargūs svajodami.

Kur slėpsis jūsų meilė?

Balandžio 22 dieną meilės žaibas gali trenkti visa jėga. Nenuostabu- tuomet Venera bus vienoje linijoje su maloninguoju Jupiteriu. Birželio mėnuo taip pat žada daug malonių ir romantiškų akimirkų. Meilės ženklą galite gauti su atvirute iš toli.

  • Romantiški jausmai jus sies su Avinais ir Liūtais
  • Gyvenimą galite susieti su Svarstyklėmis ir Vandeniais.
  • Jūsų geriausi draugai – Avinai, Liūtai, Vandeniai ir Svarstyklės.
  • Jums labiausiai tinkanti pasimatymo vieta: Pats madingiausias restoranas ar judri vieta, kurioje mėgsta lankytis įdomūs žmonės.
  • Jums į draugus netiks: Mergelės ir Žuvys

Jums tinkanti dieta

Dietologo paslaugų jums beveik nereikia. Tačiau sveikata nenukentės jeigu valgysite neskubėdami ir neužkandžiausite plepėdami telefonu.

Kaip jūs galite sau padėti?

Jūsų liemuo kenčia būtent nuo pomėgio kramsnot i ir užkandžiauti. Jeigu jau labai nesivaldote- griebkite saliero kotą, šviežią obuolį ar saujelę slyvų. Atminkite, jog traškučiai ir šokoladas nėra maistas.

Lemiama metų diena

Jūsų laukia Lapkričio 25 dieną. Jums greičiausiai teks įvykdyti kažkokį pažadą, tačiau tai gali pakeisti visą jūsų gyvenimą.

Sausis

Būkite dėmesingesni aplinkiniams ir nežiūrėkite į juos iš aukšto, nes tai gali atsiliepti jūsų karjerai. Laukite naujienų iš užsienio.

Vasaris

Jūsų kūrybiniai sugebėjimai sušvis visomis spalvomis. Pats metas įgyvendinti seną svajonę arba įkurti savo tinklapį.

Kovas

Merkurijus paskatins jus dirbti iki išnaktų. Jeigu esate vieniši- jūsų žavesiui ko gero neatsispirs nei vienas žmogus.

Balandis

Balandžio mėnuo paskatins siekti naujų aukštumų. Ir jums tas tikrai pasiseks. Valandžio 11 dieną į jūsų ženklą įžengs Venera, kuri tikrai apipils jus meilės kerais, o gal būt ir turtais.

Gegužė

Šį mėnesį svarbu neapsirikti ir neveikti paskubomis. Nors Merkurijus ir skubins jus visomis išgalėmis, mėnesio viduryje būkite atsargūs ir arklius visgi pristabdykite.

Birželis

Kažkokie skaudūs įvykiai gali priminti apie save. Tačiau jūs turėsite jėgų juos įvertinti iš naujo. Nuo Birželio 11 dienos senos problemos gali netikėtai išsipręsti savaime.

Liepa

Mėnulis pradės pilnėti būtent jūsų pinigų sektoriuje,- pasinaudokite šia galimybe ir pasirūpinkite pinigais. Liepos 23 dieną jūsų giminaičiai gali pranešti džiugią naujieną.

Rugpjūtis

Leiskite savo partneriui atsikvėpti ir nekamuokite jo įtarinėjimais. Tiesiog atėjo metas pabūti vieniems. Jeigu būsite mandagūs ir atidūs vienas kitam, – šis metas praeis be jokių rimtesnių pėdsakų.

Rugsėjis

Jūsų gyveniman gali pasibelsti permainos. Išlikite sąžiningi, – ir po to nereiks gailėtis.

Spalis

Visi porom, porom. Pats metas pagaliau apsispręsti- su kuo gi visgi surišite savo gyvenimą. Na, jeigu ne gyvenimą, tai ko gero verslą. Nebijokite komandinio darbo, nes būtent jis šiuo metu bus vaisingiausias.

Lapkritis

Susikaupusias per ilgą laiką problemas išspręsite tik atidžiai įvertinę situaciją. Jūsų intuicija bus stipriausia Lapkričio 25 dieną, taigi, drąsiai ja pasinaudokite.

Gruodis

Neleiskite niekam prasprūsti pro akis. Kiek laimingi būsite Kalėdų  dieną, priklausys tik nuo jūsų asmeninio triūso ir pastangų.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *