Penkioliktoji Mėnulio diena : horoskopas

Penkioliktoji Mėnulio diena- viskas ką jums reikėtų žinoti apie šią dieną 15 Menulio diena- Kobra

  • Mėnulio dienos simbolis–  Gyvatė, Šakalas
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Ši diena yra viena iš nepalankiausių Mėnulio dienų.  Astrologai teiga, jog ji yra pavojinga tuo, jog jšios dienos metu galite būti gundomi įvairiausiais įmanomais būdais. Šiandien jausmai  ir instinktai užvaldo protą, todėl jeigu esate savo silpnybių ar pripratimų aukos,- joms  bus ypač sunku atsispirti. Šiandien aistros, emocijos, puikybė ima viršų. Didelis konfliktų, apgaulių, išdavysčių pavojus.  Sunku susivaldyti, ginčytis ar įrodinėti savo tiesas. Ginčai greičiausiai bus bevaisiai ir peraugs į  ilgalaikį konfliktą.

Ką reikėtų daryti Gyvatės dieną?

  • Šiandien būtina valdytis.  Visos dienos metu reikia būti diplomatiškais ir stengtis apeiti konfliktus. Būkit santūrūs, laikykitės saiko ir drausmės visame kame. Jeigu elgsitės būtent taip- diena praeis be didesnių sunkumų. Rimtų reikalų sprendimą atidėite kitai dienai.
  • Vakaroti geriausia namuose, šeimos rate.
  • Norintiems burtis- diena gana palanki. Burtai daugiau rodys ateitį.

Ko nedaryti penkioliktąją  Mėnulio dieną?

  • Šiandien ne metas aiškintis santykius, spręsti darbo ar šeimos problemas. Nesiginčykite, kad neįgytumėte ilgalaikių priešų.
  • Nereikėtų puotauti ir persivalgyti.
  • Netinkamas metas rimtiems pirkiniams ar dovanų pirkimui- galite apsigauti arba pernelyg išsileisti.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien?

15 Mėnulio dieną palanku nešioti papuošalus su agatais, smaragdais, selenitu, morionu, gagatais.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja 15 parą?

Penkioliktąją Mėnulio dieną silpniausias yra Storasis žarnynas, Apendikso atauga, išeinamoji anga.

Sveikata

Šios dienos ligas sunku diagnozuoti, tačiau jos praeina greitai ir be didesnių pėdsakų.  Būtinas saikas, nes hormoninė pusiausvyra šiandien gali būti labai nestabili. Ypač reikėtų saugotis sergantiesiem endokrininės sistemos ligomis.  Visą dieną būtina vengti traumų. Emocijos  bus sunkiai valdomos, todėl galimi isterijos, baimių priepuoliai. Blogėja sergančiųjų psichikos ligomis būklė. Netinkamas metas planinėms chirurginėms operacijoms, nes bus sunkiesnis gijimas ir pooperacinis laikotarpis. Tinkamas metas pasikaitinti pirtyje arba saunoje.

Kaip valgyti penkioliktą  Mėnulio dieną?

Puotauti šiandien nereikėtų. Jeigu tenka dalyvauti vaišėse- būkite kuklesni. Tinka valgyti aštrų ir dietinį šiltą maistą. Netinka valgyti mėsą ir pieno produktus- sunkiau virškinsite. Negerai valgyti riebų ir sunkiai virškinamą maistą. Taip pat netinka valgyti vaisius, ypač obuolius- pūs pilvą ir išbalansuos ir taip šiandien jautrią medžiagų apykaitą.  Pats tinkamiausias šiandienai maistas-  valgyti patiekalus iš kruopų, ypač miežių ir ankštinius. Tinka skanauti patiekalus su putino uogomis- arbatas, uogienes. Jeigu norite pasninkauti arba pabadauti- šiandien tam tinkamas metas.

Kaip pildosi sapnai penkioliktąją Mėnulio dieną?

Šiandienos sapnai gali būti sunkūs ir sudėtingi. Dažniausiai sapnuojami košmarai. Šią dieną susapnuotas sapnas gali būti ir pranašiškas, tačiau jis greičiau praneš apie jus kamuojančias vidines problemas ir gali pasiūlyti šių problemų sprendimą.  Šios dienos sapnai dažniausiai pildosi, ypač jeigu jie buvo spalvoti.

Koks yra  penkioliktą  Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Penkioliktą Mėnulio dieną dažnai gimsta ypatingai gabūs ir talentingi žmonės. Tačiau nepaisant viso jų talentų, jie neretai tampa meilės ir aistrų aukomis. Visą gyvenimą jiems būtina valdyti savo jausmus ir aistras, kad nebūtų apgauti ar tiesiog finansiškai ar moraliai išnaudojami. Jie lengvai pasiduoda pagundoms, todėl šiems žmonėms  ypač rekomenduotina laikytis askezės.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *