Ženklai rodantys, jog jis tik žaidžia

Ženklai rodantys, jog jis tik žaidžia Pora

1. Jis ypač  gina savo privatumą.

OK. Susipažinote? Jis mielas, šaunus ir simpatiškas. Apsikeitėte telefono numeriais. O kas toliau? Tu nori prisijungti prie jo feisbuko/tviterio/myspace  puslapio ir… Jis jo neturi. Arba jis nesindaudoja šiais puslapiais. Arba jis ten būna taip retai, jog tau neapsimoka ten net žiūrėti.

Ką tai reiškia? Visi vyrukai žino, jog merginos  visada pasidomi socialinių tinklų profiliais. Todėl vaikinas, kuris nenori, kad tu žinotum kokiu vardu jis prisijungė,- tau to vardo ir nesakys. Gal būt tu jam nepatikai. O visai gali būti, jog jis kažką slepia. Tai gali būti paprastas pomėgis flirtuoti, tačiau gali būti ir jo mergina.

2. Jis nekalba apie praeitį

Jūs pradėjote draugauti. Jeigu jis turėjo merginą  ( o kuris vyrukas jos neturėjo), greičiausiai tau pasakys apie ją gana greitai. Tačiau jeigu paklaustas apie buvusiąją jis susinervina ir atšauna- ko jaudiniesi? Koks tavo reikalas? Tavo vaikinas stengiasi nukreipti dėmesį nuo buvusios merginos. Ar tu tikra jog jų santykiai tikrai nutrūko? Visai gali būti, jog nenoras kalbėtis apie tai kas buvo praeityje yra tiesiog gudrus maneveras ir jis siekia jūsų abiejų draugystės tuo pat metu.

3. Jis staiga nutraukia pokalbį, kad tave pabučiuotų

Ar tau taip buvo? Tu įsitraukei į atvirą pokalbį. Tu atvirauji ir tau norisi kalbėti ir kalbėti. Tik staiga jis nei iš šio nei iš to pradeda tave glamonėti. Pažiūrėjus iš šalies, – nieko ypatingo lyg ir neatsitiko. Tačiau jeigu taip įvyksta kiekvienąkart kai pokalbio metu tu palieti jautresnę stygą,- metas susimąstyti. Toks perdėtas švelnumo poreikis gali būti bandymas nutraukti pokalbį apie tai, ko jis nenori tau išsakyti.

4. Jis juokiasi pagautas su įkalčiais

Kiekvieną kartą kai jo istorijos yra pernelyg neįtikėtinos, jis pradeda vartyti akis arba nervingai juoktis. Jis tai daro tarsi aktorius, kuriam sunku patikėti, jog tu gali jį kažkuo kaltinti. Čia jau tikrai skamba pavojaus varpai. Jeigu tavo vaikinas neturi ko slėpti, jis tikrai nenusuks nemalonaus pokalbio į šoną ir netaps dygliuotu kaip ežys.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *