Ką dovanoti Avinui?

Ka dovanoti AvinuiKą dovanoti Avinui?

Avinai – ryškios asmenybės, todėl jie vertina individualumą ir nemėgsta būti tokie pat kaip kiti. Dovaną Avinui reikia rinkti tik tokią, kuri jiems asmeniškai tiktų ir patiktų. Labiausiai jų savimeilę paglostys vardinė dovana, kurią parinkote būtent jam. Jeigu negalite ar neišgalite tokios rasti, – Avinams patiks viskas, kas susiję su jų profesine  veikla ar asmeniniu hobiu. Vyriškajai Avinų daliai  stiprų įspūdį paliks visokios technikos naujovės, turistinė, medžioklės ar žvejybos įranga. Jiems patiks ir vyriški žaisliukai – žiebtuvėliai, vyno kolekcijos ar automobilio aksesuarai. Žodžiu- tai turi būti dovana, kuri išskirtinai atitiktų jūsų mylimo žmogaus pomėgius ir pabrėžtų jo svarbą. Kadangi Avino pomėgiai neretai yra ekstremalūs, – jų dovana taip pat turėtų būti originali, uždeganti ir netradicinė. Neapsiriksite, jeigu Avinui dovanosite  sporto klubo abonementą, treniruoklį, šuolį iš aukščio ar skrydį su parasparniu.

Jeigu nutarėte būti arčiau žemės,- pirkite Avinui klasikinį vyrišką odekoloną, gerą odinę piniginę.  Jam patiks prabangus kaklaraištis ar madingi rožiniai marškiniai. Jeigu jis mėgsta knygas- dovanokite gerai išleistą klasikinį detektyvą ir prabangias namines šlepetes. Nepamirškite, jog Avinai mėgsta revoliucijas, tačiau vertina mamos keptą pyragą.

Po Avino ženklu gimusiai moteriai patiks egzotiškos ir net ekstravagantiškos dovanos- neįprastos kojinės, brangios aprangos detalės ar ypatingas papuošalas. Svarbu, jog dovana atitiktų moters asmeninį stilių bei leistų jai išsiskirti iš pilkosios minios. Ši dovana turi būti kokybiška ir tikrai nepigi.

Šeimyninėmis dovanomis Avinų nei nustebinsite, nei nudžiuginsite – jie individualistai.

Jeigu nutarsite pirkti kvepalus- moterims geriau rinkite tokius, kurie yra stiprūs ir pabrėžia jų energingą charakterį. Joms patiks aštroki, sportiniai, ,,unisex“ tipo kvapai.

Dovaną Avinams taip pat reikėtų supakuoti taip, kad ji būtų matoma iš toli. Geriausia ją įvynioti į raudoną ar bordo spalvos popierių ir perrišti dideliu spindinčiu kaspinu.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *