Būrimas su jūros kriaukle

Būrimas su jūros kriaukle Burimas su juros kriaukle

Šis būrimas patiks atostogaujančioms. Jis paprastas, tačiau jam reikia dviejų dalykų – jūrinės kriauklės (tikros) ir kelių saujų smėlio.

Buriamasi taip

Pirmiausia pasiruoškite smėlį. Smėlį reikėtų pakaitinti keptuvėje – kad jis taptų švarus ir pabarstyti jį ant ištiesto balto popieriaus. Jeigu nenorite terliotis su smėlio kaitinimu – burkitės tiesiog pajūryje ant jūros kranto.  Po to paimkite kriauklę į ranką ir sušnibždėkite į ją savo norą. Po to kriauklę tiesiog numeskite ant smėlio. Nukritusią kriauklę atsargiai pakelkite nuo žemės. Kelkite taip, kad nesujudintumėte smėlio ir nepasikeistų kriauklės įspaudas.

O dabar metas apžiūrėti kriauklės paliktą pėdsaką.

Kaip suprasti šį būrimą?

Jeigu kriauklė paliko smėlyje tiesias linijas -jūsų noras išsipildys. Jis išsipildys greitai ir be jokio vargo.

Jeigu kriauklės paliktas pėdsakas yra iš sutrūkinėjusių linijų ir nelygumų, – tai reiškia, jog jūsų noras gali išsipildyti. Tačiau kad šis noras išsipildytų, jums teks nemažai pasistengti.

Jeigu kriauklės pėdsake yra ratų, ratelių ar apskritimų – jūsų noras išsipildys. Tačiau jam išsipildžius jūsų gyvenime gali įvykti rimtų permainų. Būkite tam pasirengusios.

Jeigu kriauklė ant smėlio įspaudė kryželius – jūsų norui išsipildyti nelemta, todėl geriausia nesivarginti ir jį tiesiog pamiršti.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *