Kad jūsų noras išsipildytų

Kad jūsų noras išsipildytų reikia ne tik norėti.
auksinė žuvelė

Žinoma, visi supranta, jog reikia nesėdėti sudėjus rankų. Tačiau jūsų atkaklios pastangos ne visada duoda tuos vaisius, kurių troškote. Kodėl taip yra? Užsiimantys ezoteriniais dalykais teigia, jog reikia ne tik norėti.  Pasirodo, kad jūsų noras išsipildytų, pasirodo reikia dar ir teisingai norėti.

Kaip tai suprasti? Ezoterikai teigia,  jog dažniau pildosi tie norai, kurių siekiama vadovaujantis tam tikromis taisyklėmis. Šių taisyklių yra septynios (Na, tikrai vos ne kaip pasakoje). Tačiau jos nėra labai keistos. Gerai pagalvojus, jos gana protingos, tik labai neįprastos. Kaip yra iš tikrųjų, kol kas neišsiaiškinau, tačiau šios taisyklės man pasirodė tiek įdomios, jog nutariau jomis pasidalinti.

Pirmoji taisyklė

Jūsų noras turi būti užrašytas. Kur? Kur jūs tą norą užrašysite nėra svarbu. Svarbu yra tai, kaip jūs tą norą suformuluosite. Pasirodo, jog jūs negalite norėti naujų batelių. Kodėl? Naujus batelius jūs kada nors įsigysite. Tačiau, kad juos įsigytumėte greičiau, jums reikia suprasti, kada jūs norite turėti tuos batelius.  Rytoj? Po metų? Po dešimties? Pasistenkite tiksliai įsivaizduoti, kada gi iš tikrųjų jūs įsigysite tuos batelius.

Skamba lyg ir nekvalai. Pereiname prie sekančios taisyklės.

Antroji taisyklė

Jūsų noras turi turėti savo galiojimo laiką. Na taip, norite Louboutin batelių per sekančias Šv. Kalėdas. Tačiau jūs ne tik norite. Pasirodo, jūs turite savo norą užrašyti taip: Prieš 2014 metų Šv. Kalėdas aš perku Louboutin batelius. Jūsų noras turi būti suformuluotas esamuoju laiku. Ne būsimuoju.  Pasirodo, norai pildosi, kai jų norima čia ir dabar, tiesiog šia minutę. Kitaip jie ko gero išsipildys, bet tai įvyks kažkada ateityje. Na gerai, supratau, jog  man reikia batelių per Šv. Kalėdas, bet ne per sekančių metų vasaros atostoga.  Taigi, išvertus į žmonių kalbą, jūs lyg ir nusistatote programą: esamuoju laiku ir su galutine data.

Na, antroji taisyklė man buvo sunkiai suprantama, tačiau tebūnie. Pereiname prie trečiosios taisyklės.

Trečioji taisyklė

Trečioji taisyklė teigia, jog jūsų noras turi buti užrašytas esamuoju laiku. Taigi, Louboutin batelius aš perku dabar, o ne kada nors pirksiu. Valio. Supratau. Dabar mano noras turėtų skambėti taip:

Prieš 2014 metų Šv. Kalėdas aš perku Louboutin batelius. Kokios spalvos? Žinoma raudonos.

Vat, dabar atėjo laikas pakalbėti apie tai, koks neturi būti jūsų noras. Pasirodo, jog mes traukiame tokius dalykus apie kuriuos kalbame. Taigi, jeigu ant lapelio užrašysite, jog jūs nenorite bankrutuoti, tai pasirodo toks jūsų noras išsipildys priešingai. Jeigu kažko nenorime ir labai vengiame, ko gero tą ir prisišaukiame mintyse. Vadinasi, jeigu norite , kad jūsų skolos būtų apmokėtos,  tam, kad jūs švengtumėte bankroto, jūs ir  turite norėti, kad jūsų skolos būtų apmokėtos.  Jūs neturite galvoti apie bankrotą, kurio bijote. Jums reikia norėti to, kas padės išvengti nemalonios situacijos. Konkrečiai šiuo atveju – norite apmokėti skolas. Sudėtinga? Regis taip.Ezoterikai teigia, jog Visata, kuri rūpinasi mumis nesupranta žodelio “Ne”. Ji šito žodelio tiesiog negirdi. Taigi, vietoj jūsų noro “ aš nenoriu bankroto”, ji išgirsta “aš noriu bankroto”. Na , nežinau kaip ten yra su ta Visata. Tačiau, sutikite,  mąstyti apie gerus dalykus yra smagiau nei  bijoti blogų. Na, bent man.

Ketvirtoji taisyklė

Jūs jau prisimenate, jog pamiršote visus blogus žodelius ir dalykus, susijusius su neigimo dalelyte ne. Jūs norite tik gerų, gražių ir malonių dalykų. Tačiau kokių dalykų jūs norite? Pasistenkite įsivaizduoti, ko konkrečiai jūs norite. Kaip ir mūsų atveju: norite raudonų Louboutin batelių, su grakščia plona pakulne. Jeigu  jūs norite raudonų batelių ant storos platformos, tai norite būtent tokių. Čia man tapo aiškiau.

Penktoji taisyklė

Pasirodo, jūsų noras turi būti apsaugotas tik gerais ketinimais, kurie turi būti išreikšti tokia ar panašia fraze: Tegul tai ko aš noriu ar kažkas daugiau negu tai su džiaugsmu įeina į mano gyvenimą ir atneša laimę man  ir visiems  su šiuo noru susijusiems žmonėms.  Gal būt tame ir yra prasmės, ne man spręsti. Šios taisyklės aiškinimas yra gan paprastas- tokia fraze jūs leidžiate pasirinkti sau programą, kuri prilygtų aritmetiniam ženklui daugiau arba lygu. Juk jūs nenorite gauti mažiau, jūs norite gauti daugiau ir tai ką jūs norite gauti, turi teikti jums džiaugsmą ir laimę. Suprantama.  Liko dar dvi taisyklės.

Šeštoji taisyklė

Suformulavome norą, užrašėme jį ant popieriaus, arba kompiuteryje arba mobiliajame ekrane. Šis noras turi išsipildymo datą ir yra užrašytas esamuoju laiku. Mes prisimename, jog norime tik gerų ir gražių dalykų,  atmetame neiginius ir žinome smulkiausias savo noro detales. Mes taip pat žinome, jog šis noras turi atnešti mums laimę ir gali būti didesnis nei mes prašome. Valio. Pasirodo dabar, šį norą reikia beveik pamiršti. Elgtis kaip su apelsino sėkla pasodintą į vazonėlį- pasodinau. Dabar  laukiu kol sėkla išdygs ir nekapstau žemių. Sugalvojote ko norite. Gerai suprantate ko norite? Valio. Leiskite Visatai veikti jūsų naudai. Išvertus į žmonių kalbą, turbūt reikštų taip: daviau savo smegenims programą, dabar laukiu kol pati ar pats pradėsiu ją vykdyti. Na taip. Pasirodo pasaka” Lydekai paliepus” neapsieina be jūsų pastangų. Pereiname prie septintosios taisyklės.

Septintoji taisyklė

Tam, kad jūsų noras išsipildytų, turite prisidėti ir jūs.  Siekite savo tikslo ir nemiegokite. Jeigu aš neuždirbsiu pinigų raudoniems Louboutin bateliams, – tikrai jų nenusipirksiu. Taigi, mielieji, norai norais. O darbai darbais. Norite išlošti milijoną teleloto? Neužmirškite nusipirkti loterijos bilieto. Norite atostogų Havajuose? Raskite darbą, kuriame gausite gerą algą. Paprasta? Taip. Neužmirškite, jog norai pildosi. Ar jie  išsipildys būten taip, kaip jūs trokštate? Nuoširdžiai tikiu, jog taip turėtų ir būti. Tiesiog norėkite to, kas jums iš tikro naudinga ir reikalinga.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *