Kaip pasitikti 2016 Ugninės beždžionės metus?

Kaip pasitikti 2016 metusKaip pasitikti 2016 Ugninės beždžionės metus?

Kas globoja 2016 metus?

Pagal Rytų kalendorių 2016 metai yra Ugninės beždžionės metai. Tai kaprizingas gyvūnas, kuriam patinka prabanga ir blizgesys.

2016 metai yra laikomi vyriškojo Jan prado metais ir yra devintieji Rytų horoskopo metai, kurių pagrindine stichija yra laikoma ugnis. Kinai Naujuosius Metus švęs tik 2016 metų Vasario 8 dieną ir tiki, jog šių metų globėjai patinka minios šurmulys, džiaugsminga bei turtinga aplinka bei subtilus skonis. Beždžionė yra laikoma labai protinga, kaprizinga, ekscentriška ir smalsia metų globėja. Todėl kinai siūlo Naujuosius Metus pasitikti džiaugsmingai ir kūrybingai nusiteikus. Kinų astrologai teigia, jog beždžionėlė bus palanki tiems kas stengiasi protingai investuoti, mokosi, studijuoja ar dirba kūrybinį bei protinį darbą.

Ugnies stichijai būdingas augimas, veržlumas, atgimimas, energija ir judesys. Todėl gimę po Beždžionės ženklu dažniausiai yra savitos ir įdomios asmenybės. Jie judrūs, originaliai mąsto, turi gerą nuojautą, moka bendrauti, yra pastabūs ir išmintingi. Todėl kinų įsitikinimu ateinantys metai bus sėkmingi drąsiems, darbštiems ir optimistiškai nusiteikusiems bei verslumo gyslelę turintiems žmonėms.

Kaip puosti namus 2016 metu isvakareseKaip puošti namus 2016 metų išvakarėse?

Kinai yra įsitikinę, jog prie įėjimo į jūsų namus turėtų puikuotis beždžionėlės statutlėlė.  Ant eglutės turėtų puikuotis ryškūs, spalvingi žaisliukai – raudoni, geltoni. Beždžionei patinka blizgučiai ir ugningi fejerverkai,- todėl neužmirškite girliandų ir spalvotų žibintuvėlių- ypač raudonų. Bedžionėlės dėmesį taip pat gali pritraukti ant eglutės pakabinti paauksuoti riešutai.

Kinai yra įsitikinę, jog beždionėlė labai mėgsta pinigus. Todėl siekiantys jos dėmesio ant eglutės gali pakabinti keletą monetų, pinigėlių. Beždžionėlei taip pat patinka eglių šakelės, palmės ir egzotiški augalai. Todėl natūralios eglių šakų puokštės, bei vaisiais papuoštos palmės taip pat turėtų jai patikti. Beždžionėlės yra triukšmingos, todėl joms patiks namuose iškabinėti varpeliai, girliandos.

Kur sutikti Naujuosius 2016 metus?

Bedžionėlė mėgsta šilumą ir ryškias spalvas, todėl neapsiriksite Naujuosius Metus sutikdami šiltuose ar egzotiškuose kraštuose. Jeigu nutarėte niekur nevykti- pasistenkite kur nors išvykti ar Naujuosius Metus sutikti žmonių būryje- kad ir į miesto aikštėje. Jeigu niekur nevykstate-  pasistenkite, kad jūsų namai būti ryškiai apšviesti ir šilti.Beždionėlės triukšmingi gyvūnai, todėl joms patiks žaižaruojančios bengališkos ugnelės.

Kaip puošti šventinį stalą?

Beždionėlės  mėgsta natūralius ir brangius maisto produktus. Joms patinka vegetariniai valgiai, todėl ant stalo turėtų puikuotis kuo daugiau patiekalų iš vaisių ir daržovių. Jos nemėgsta konservų, tačiau ant stalo gali būti ir mėsos patiekalų. Vienok reikėtų vengti sunkiai virškinamų ir riebių patiekalų. Jeigu norite pamaloninti beždionėlę- nepamirškite saldumynų – ir kuo daugiau. Šventinį stalą taip pat galite papuošti vynu ar konjaku.

Ant stalo reikėtų patiesti kuo ryškesnę staltiesę- geriau su auksiniais ar rudais raštais. Indai turėtų būti prabangūs- ypač gerai jeigu jie yra paauksuotais kraštais. Ant stalo reikėtų pastatyti auksu žibančias žvakides ir neumiršti uždegti žvakių arba bengališkų ugenlių.

Kaip puošti namus?

Namus geriausia puošti beždionėlės mėgstamois spalvomis – raudona, oranžine, aukso, bordo, rusva ar švelniai gelsva. Reikėtų atsisakyti tamsių, ypač mėlynų spalvų. Nebijokite gausiai puošti savo namų, pasirūpinkite paauksuotomis  servėtėlėmis, raudonais kaspinais ar raudonomis girliandomis.

Kaip puostis pasitinkant 2016 metusKaip apsirengti Naujųjų 2016 metų išvakarėse?

Moterims siūloma rinktis blizgančius, žėrinčius apdarus. Bedžionėlės mėgiamos spalvos – raudona, auksinė, oranžinė, bordo, ruda. Drąsiai galite rinktis aprangą iš šilko ar organzos. Šios spalvos pagyvins bet kurią moterį. Puoštis siūloma aukso papuošalais, karoliukais ar blizgančiais strazais ar masyviais natūraliais akmenimis. Galima drąsiai puoštis plunksnomis, prabangiais ir net įmantriais papuošalais. Jeigu norite pasilinksminti – nebijokite užsidėti karnavalinio kostiumo – bedžionėlė mėgsta linksmybes. Naujųjų metų išvakarėse pamirškite sudėtingas šukuosenas ir įmantrias garbanas – kuo natūraliau atrodys jūsų plaukai- tuo geriau.

Geriausiais laikomi tokie spalvų deriniai

Aukso spalvos rūbus galima derinti su lakuotais bateliais ir lakuotais aksesuarais.

Raudonas sukneles galima derinti su aukso spalvos papuošalais, avalyne  ir akcentais.

Rudos spalvos rūbus geriau derinti su smėlio spalvos, žalsvais ar violetiniais atspalviais.

Oranžinės spalvos drabužius geriau derinti su neutraliais atspalviais.

Tamsios, sunkios spalvos rūbus geriausia derinti su baltais ir aukso spalvos aksesuarais.

Kaip linksmintis?

Pasitikdami Naujuosius Metus pasistenkite būti tarp žmonių- miesto aikštėje, čiuožykloje. Jeigu sutinkate Naujuosius šeimos rate- nebijokite pajudėti, pašokti, žaisti fantais. Bedžionėlė mėgsta šypsenas, juokus ir pokštus- todėl stenkitės nenuobodžiauti ir neliūdėti.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *