Ką dovanoti Vandeniui?

Ka dovanoti VandeniuiKą dovanoti Vandeniui?

Vandeniai yra labai judrūs, smalsūs ir kūrybingi. Tai asmenybės, kurių poreikiai jiems patiems yra svarbiausioje vietoje. Jie mėgsta laisvę, nepriklausomybę ir nevengia to parodyti. Jiems svarbiausia – originalumas ir savitas stilius. Todėl rinkdami dovaną Vandeniui visų pirma turite pasirūpinti, kad ji būtų savita ir unikali. Kaina čia nėra itin svarbi, tačiau Vandenis unikalumą neretai sutapatina su prabanga ir kokybe.  Vandeniai mėgsta netikėtas ir brangias dovanas – jeigu tai nekilnojamasis turtas – tebūnie tai negyvenama sala. Jeigu tai automobilis – tebūnie tai pats prabangiausias automobilis būtent šiuo metu. Vandenio dėmesį patrauks ir nebrangi, tačiau įdomi ar reta dovanėlė- muzikinė dėžutė, įdomūs akinių rėmeliai, šalikėlis iš ,,blusturgio“ ar  net pretenzinga puokštė. Jeigu jūsų artimas žmogus yra gimęs po šiuo ženklu, stenkitės dovanoti tokį daiktą, kuris padės jam sublizgėti draugų būryje – pavyzdžiui naują ir įdomų kompiuterinį žaidimą, retą antikvarinę knygą, kurį jis galės žaisti su draugais, retą kambarinį augalą ar dar nežinomus kvepalus. Jeigu dovanojate bilietą į koncertą – tai turi būti ypatingas koncertas, į kurį sunku patekti. Kaip įpakuota dovana Vandeniams dažniausiai nerūpi.

Jeigu nutarėte nusileisti ant žemės- dovanokite jiems tai, kas skatintų jų smalsumą ir nuotykių ieškotojo gyslelę. Tiks kompiuterinė įranga, kompiuteriniai žaidimai, USB jungtys, telefonų priedai, klasikiniai detektyvai ar geri profesiniai žinynai.

Moterims Vandenėms patinka vandeniniai, vyriški kvapai – apelsinmedžio, rožių ar jazmino.

Kaip supakuoti dovaną Vandeniui?

Kaip įpakuota dovana Vandeniams dažniausiai nerūpi. Tačiau jie mėgsta violetinius, pupurinius arba šaltus žydrus ir sidabrinius atspalvius. Jų dovana gali būti ir nelabai pastebima, tačiau jos turinys turi būti tikrai ypatingas.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *