Spalio 2 dienos horoskopas

Spalio 2 dienos horoskopas Spalio 2 dienos horoskopas

Kas jūs esate?

Gimusieji Spalio 2 dieną garsėja kaip žavios asmenybės. Jie visada pasitempę, traukia priešingos lyties atstovus ir turi puikią atmintį. Šie žmonės neretai garsėja kaip moksliukai. Jie nesitenkina mažu ir stengiasi gyventi geriau nei vidutiniškai. Šiuos žmones traukia mada, menas ir dizainas. Jie turi savitą stilių, kurį sunku pamėgdžioti kitiems. Neretai jų pajamos plaukia būtent iš mados ar meno pasaulio.

Draugystė ir Meilė

Gimusieji Spalio antrąją dieną savo gyvenimo neįsivaizduoja be draugų. Asmeniniai ryšiai yra svarbiausias jų gyvenimo stimulus. Pasaulį jie suvokia per savo asmeninių draugų prizmę, todėl draugai jų gyvenime vaidina ypatingą vaidmenį.  Širdyje jie dažniausiai yra romantikai ir savo jausmų rodyti nebijo ir nevengia. Gyvenime jie gali nusivilti meile, tačiau net ir nudegę jie vėl atsitiesia ir eina pirmyn. Būti mylimiems jiems taip pat svarbu kaip ir kvėpuoti.

Vaikai ir šeima

Gimusieji Spalio antrąją dieną dažniausiai auga apsupti mylinčios šeimos. Net palikę tėvų lizdą jie ir toliau stengiasi išlikti artimais.Tapę tėvais jie stengiasi patenkinti visus būtinus ir nebūtinus savo vaikų poreikius. Jie tampa labai mylinčiais tėvais, kurie net ir drausmindami savo atžalas išlieka švelniais ir mylinčiais.

Sveikata

Gyvenimas šiuos žmones apdovanojo nebloga sveikata, tačiau jie nelinkę šia dovana pernelyg rūpintis. Gimusieji Spalio antrą dieną stengiasi gyventi sveikai, tačiau mėgsta pasiduoti pagundoms ir pasmaguriauti kai tik atsiranda galimybė. Jie gerai žino, kad tai ne pats geriausias būdas nusiraminti, tačiau sugeba  nueiti į sporto salę kai to tikrai prisireikia.Jiems labiausiai patinka ramios sporto rūšys, kuriose nereikia lenktyniauti.

Karjera ir pinigai

Gimusieji Spalio antrąją dieną mėgsta ramybę, švarą ir tvarką. Juos sunkiai sutiksite fabrike ar nemalonioje aplinkoje. Šie žmonės linkę dirbti komandoje, tačiau dirbti pernelyg griežtoje aplinkoje jiems labai sunku. Jie mėgsta išlaidauti, todėl neretai jų pastangos šiek tiek sutaupyti nueina per niek.

Tikslai

Gimusieji Spalio antrąją dieną garsėja savo meniniais sugebėjimais.Juos traukia menas, grožis ir subtilūs dalykai. Kartais savo talentus atskleidžia tik artimiausiems žmonėms, nes nenori būti kritikuojami. Savo meninius gabumus jie linkę vystyti visą gyvenimą, net jeigu tai ir neatneš pinigų. Jiems sekasi jeigu savo gyenime pradeda vertinti pokyčius, transformaciją, amžinąsias vertybes ar gilinasi į filosofinius bei religinius klausimus. Šiems žmonėms būtina vengti pykčio protrūkių, įsiūčio, destrukcinių poelgių bei noro būti amžinai teisiems.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *