Penktoji Mėnulio diena : horoskopas

Penktoji Mėnulio diena- viskas ką jums vertėtų žinoti apie šią dieną 5 Mėnulio diena- Vienaragis

  • Mėnulio dienos simbolis– Vienaragis
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Ši diena yra pokyčių ir vidinės  transformacijos diena. Tai aktyvus metas, kai gali tekti pakovoti už savo principus ir vykdyti savo pareigą. Tai metas, kai jūsų planai pradeda įsikūnyti tikrovėje. Nenustebkite, jog šiandien išsipildys tai, apie ką jūs galvojote. Šios dienos simbolis yra vienaragis, – tai stebuklinga s gyvūnas, kuris pasirodo tik tuomet kai vyksta kažkokie svarbūs vidiniai pokyčiai ir kai reikia įrodyti savo ištikimybę. Šiandien privalote būti labai atidūs ir atsargūs, nes bet kokie jūsų veiksmai gali duoti tiesioginius rezultatus. Kartais ir tokius, kokių jūs nesitikėjote. Jeigu jūs norite žengti kažkokį rimtą ir ypatingą žingsnį,- metas tai padaryti. Nenustebkite, jog visą dieną galite būti mėtomi ir vėtomi.  Stenkitės išlikti ramūs ir laikytis “aukso viduriuko”., tačiau būtina išlikti sąžiningiems ir nemeluoti. Šiandien gali tekti ginti ne tik savo įsitikinimus bet ir viską  ką turite brangiausio. Būkite ištikimi savo siekiams, tačiau nebijokite būti drąsūs ir principingi.

Ką reikėtų daryti vienaragio dieną?

  • Būkite atsargūs ką nors žadėdami ir atidūs visame kame. Šiandien duotas pažadas ar priesaika gali turėti pasekmių visam jūsū gyvenimui.
  • Jeigu ką nors pradėsite- jūsų darbai toliau vyks sklandžiai ir lengvai. Galite drąsiai ginti savo tiesą, jeigu esate teisūs.
  • Gerai aiškintis santykius, prašyti paaukštinimo.
  • Gera diena keliaujantiems.
  • Jeigu apsiverkėte sapne ar tikrovėje- šios ašaros jums bus tik naudingos. Jos padės aplinkiniams geriau jus suprasti ir jums padėti. Astrologai teigia, jog pravirkę šiandien apsivalysite.
  • Gerai šiandien planuoti dietą, apgalvoti savo mitybos principus.
  • Tinkama diena rinkti vaistažoles, gaminti tepalus, ruošti maisto atsargas.
  • Ši diena labiau tinkama rūpintis asmeniniais reikalais, todėl bendravimas su aplinkiniais gali varginti ir būti labai sudėtingas. Geriau būti namuose ir nesivarginti be reikalo.
  • Gerai pasirūpinti namų saugumu ir apsauga.
  • Palanki diena verslininkams. Šiandien tinkamas metas ką nors pakeisti savo darbe ar firmoje. Galite perstatyti baldus, pakeisti savo verslo modelį, pakeisti patalpas. Seksis viskas, kas nukreipta į pokyčius, darbo kokybės ir rezultatų pagerinimą. Nebijokite eksperimentuoti,- šiandien gali pasisekti.

Ko nedaryti penktąją   Mėnulio dieną?

  • Netinkamas metas pasilinksminimams, bendravimui.
  • Tuoktis penktąją Mėnulio dieną taip pat nėra labai palanku. Pora gali patirti daug išbandymų. Jų šeimyninis gyvenimas gali pastoviai kaitaliotis, galimi dideli finansiniai svyravimai, gyvenimo vietos pokyčiai. Šiandien tuoktis gali tik tos poros, kurioms nepatinka pastovus ir sėslus gyvenimo būdas, ypač jeigu jie mėgsta greitį, dažniai keliauja po svetimus kraštus ir nebijo išbandymų ir netikėtumų.
  • Gandrų gaudyti nereikėtų. Astrologai teigia, jog šiandien pradėtas kūdikis gali patirti daug ir sunkių išbandymų savo gyvenimo eigoje. Jį gali persekioti pikti ir galingi priešai. Šiandien pradėtą kūdikį gyvenimas gali bausti už bet kokį nusižengimą ar blogas mintis.
  • Romantiškiems nuotykiams metas taip pat nepalankus.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien?

Penktąją Mėnulio dieną palanku puoštis papuošalais su gintarais, turkiais, rožiniais chalcedonais, marmuru.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja penktąją  parą?

5 Mėnulio parą jautriausi yra virškinimo organai, ypač skrandis ir stemplė.

Sveikata

Šiandien reikėtų saugoti savo sveikatą. Susirgus ligos gali būti labai pavojingos ir sunkiai prognozuojamos. Ypač reikėtų atsižvelgti į tai ką ir kaip valgote. Didesnis virškinimo organų susirgimų, apsinuodijimų pavojus. Vaistai veiks stipriau, ypač tepalai ir vaistažolės. Diena netinkama chirurginėms operacijoms.

Kaip valgyti  penktąją   Mėnulio dieną?

Penktoji Mėnulio diena idealiai tinka didelėms vaišėms. Tai diena, kai maistas įsisavinamas visiškai. Vienok maistą reikėtų rinktis tik tokį, kurio tikrai labai norite. Nereikėtų persivalgyti. Gerai vartoti pieno produktu, varškę ir medų. Nerekomenduojama valgyti mėsą ir žuvį. Netinka rauginti ir marinuoti maisto produktai. Badauti šiandien ne tik neapsimoka, bet ir nėra prasmės. Tai diena, kai organizmas kaupia atsargas sekančiam mėnesiui. Todėl reikia būti sotiems, tačiau nepersivalgyti.

Kaip  šiandien pildosi sapnai?

Šiandien susapnuotas sapnas tiesiogia nesipildys, tačiau gali būti lemtingas. Jis gali padėti jums pasikeisti.  Jis greičiausia pildysis, tačiau bus simbolinis. Ypač gerai jeigu sapne verkėte- tai reiškia apsivalymą. Jeigu sapnavote, jog esate kelionėje- tai geras ženklas, jog gyvenate taip kaip turite gyventi ir viskas seksis gerai. Jeigu sapnas buvo sunkus-  tai reiškia, jog privalote pasirūpinti savo sveikata.

Koks yra penktąją  Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Šiandien gimę žmonės yra labai energingi ir kupini jėgų. Jie gali būti stipruoliai ir galiūnai. Penktąją Mėnulio dieną taip pat gimsta šventieji asmenys. Tačiau jiems neretai reikalinga artimųjų pagalba ir pastiprinimas. Penktąją Mėnulio dieną neretai gimsta judrūs, liekni žmonės. Jie netunka. Šiems žmonėms netinka raugintas ir  sūdytas maistas.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *