Berniukas ar mergaitė?

Berniukas ar mergaitė?

Kas gi beldžiasi į gyvenimą- sūnelis ar dukrelė kiniečiai žinojo jau prieš 2 tūkstančius metų. Legenda teigia, jog šis kalendorius buvo rastas ant karališkojo kapo, kuriame buvo palaidotas Mingų dinastijos valdovas. Kiniečiai yra įsitikinę, jog šis kalendorius yra teisingas net visais 90 procentų.

Kaip naudotis šiuo kalendoriumi?

Juo naudotis yra visiškai paprasta. Mamai tereikia žinoti savo amžių ir pastojimo mėnesį. Pirmame stulpelyje  yra mamos amžius pastojimo metu, o antrame stulpelyje yra pastojimo mėnuo. Raidelė M reiškia, jog greičiausiai pilvelyje gyvena mergaitė, na o raidelė B  reiškia, jog  laukiate sūnaus. Atkreipkite dėmesį į tai, jog mėnuo turi būti suprantamas ne kaip tikrasis saulės mėnuo, bet kaip mėnulio mėnuo. Deja, kiniečiai tebenaudoja mėnulio kalendorių ir šis kalendorius buvo pritaikytas būtent Mėnulio mėnesiams, kurių metuose yra net 13. Taigi mums įprasto kalendorinio mėnesio pavadinimą reikėtų suprasti sąlyginai, kaip jį atitinkančio Mėnulio mėnesio pavadinimą. Gaudantiems gandrus, šį kalendorių reikėtų sutikrinti su Mėnulio mėnesiais. Medikai apie šį kalendorių kol kas tyli, todėl kiek jis pagrįstas medicininiais faktais pasakyti niekas negali.

Man asmeniškai šis kalendorius patiko, nes mus jis atitiko visiškai. Jeigu norite pasidalinti savo nuomone apie šį kalendorių, būtinai palikite komentarą.

Sėkmės:)

MERGAITE AR BERNIUKAS

Paaiškinimai:

M– Mergaitė

B– Berniukas

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *