Dieta Dvynių ženklui

DVYNIAI(gegužės 22 d. – birželio 22 d.) Dieta Dvyniams

Kuo ypatingi Dvyniai?

Dvyniai yra judrūs ir žvalūs. Jie ilgai išlieka jaunatviški. Šio ženklo atstovams sunku iškęsti nuobodulį, todėl monotoniškas ir varginančias dietas jie pakelia ypač sunkiai. Jie niekada neina vienu ir tuo pačiu jau pramintu takeliu, todėl jiems būtina išbandyti vis kažką naujo.  Garsiausia šio ženklo atstovė- regis viską gyvenime išbandžiusi ir patyrusi Angelina Jolie. Iš tiesų, kas gali pasakyti, jog ši moteris yra nuobodi ir mėgsta vienodumą?

Dieta dvyniams

Ryškiausiai pastebima dvynių figūros dalis- jū stiprūs pečiai, rankos ir plaštakos. Dažniausiai juos varginančios sveikatos problemos kyla kvėpavimo takuose, kurie dažnai yra užkemšami gleivėmis. Homeopatai teigia, jog Dvyniams būtiniausia druska yra Kalio chloridas – Kali Mur. Ši druska būtina gerai kraujo sudėčiai, Ji taip pat užtikrina odos baltymo fibrino gamybą. Jeigu organizmui trūksta kalio chlorido druskos, – dvynius gali varginti nereguliarios mėnesinės, odos šiurkštumas ir gleivėmis užkimšti kvėpavimo takai, kas pasireikš pleuritais, plaučių uždegimais, bronchitais. Kalio chlorido  druską palankiausia gauti su maistu. Žemiau pateikiami šia druska turtingi maisto produktai. Jie surašyti mažėjančia tvarka.

  • Rudieji dumbliai
  • Mielės- kepimo ir torula
  • Avokadai
  • Šviežias kokoso riešutas
  • Džiovinti vaisiai
  • Beveik visos šviežios daržovės, o ypač daigai, šparagai, kopūstai, morkos, salierai, kolrabiai, pastarnokai, žaliųjų salotų lapai, baklažanai, pomidorai

Šiuo metu astrologai siūlo Dvyniams išbandyti Rosemary Conley siūlomą dietą, kurioje tuo pat metu yra  derinamos įvairios maisto grupės bei skirtingi sporto pratimai.

Ko reikia vengti Dvyniams?

Didžiausia Dvynių bėda-  pomėgis užkandžiauti pakeliui į darbus  ar darbo vietoje.  Jiems reiktų vengti bet kokio žodžuy ,,junk“ apibūdinamo maisto –  čipsų bei šokolado plytelių . Jų rankinėje  visada turėtų būti indelis pjaustytų vaisių užkandžiams.

Geriausias patarimas, kurį jiems duoda astrologai : dvyniams būtina stengtis  nors kartą per dieną valgyti prie stalo su peiliu ir šakute. Tai yra niekur nelekiant, neskubant ir gardžiuojantis būtent normaliu maistu.

Kokie vitaminai naudingi Dvyniams?

Dvynius globojančio  Merkurijaus   vitaminu laikomas vitaminas C. Jo ypač daug žaliuose svogūnuose, serbentuose, rūgštynėse, krapuose, citrusiniuose vaisiuose. Dvynių dietoje turėtų atsirasti  daugiau agurkų, petražolių, krapų ir salierų salotų.

Kaip sportuoti Dvyniams?

Dvynių kūnas pastoviai reikalauja naujų įspūdžių. Todėl jiems tiks viskas, kas judru ir moko žaibiškai orientuotis.  Išbandykite aerobikos bei intensyvių treniruočių mišinį – kad niekas nepabostų. Jums tiks ir kikboksas ar dinaminė joga.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *