Tryliktoji Mėnulio diena: horoskopas

Tryliktoji Mėnulio diena -arba visa tai ką reikėtų žinoti apie šią dieną Tryliktoji Mėnulio diena -Ratas

  • Mėnulio dieno simbolis–  Ratas,  Ryjanti savo uodegą gyvatė
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Ši diena yra nepaprasta. Astrologai teigia, jog šiandien galite pakeisti savo karmą ir likimą, jeigu tik to norėsite. Tai diena, kurios įvykiai gali kartotis keletą kartų ateityje, todėl ją būtina nugyventi prasmingai ir teisingai. Jeigu būsite kruopštūs, atidūs, geranoriškii ir pastebėsite net mažiausias smulkmenas,- ši diena gali lemti jūsų gyvenimo kokybės pagerėjimą. Jeigu elgsitės blogai, ar darysite tai, ko jums asmeniškai daryti nereikėtų,- tokių veiksmų pasekmės jus gali lydėti  labai ilgai. Taigi, jeigu norite teigiamų pokyčių savo gyvenime, – pragyvenkite šią dieną taip kaip norite gyventi toliau.  Ši diena tinkama  informacijos kaupimui, apmąstymams. Gerai jeigu padarysite išvadas apie savo klaidas. Puiku, jeigu gražinsite skolas, rūpinsitės vargšais, dovanosite, aukosite ar dalinsite išmaldą. Jūsų kūnai ir sielai būtina atsinaujinti, todėl nebijokite sau padėti šiandien.

Ką reikėtų daryti Rato dieną?

Šiandien reikėtų medituoti, apmąstyti savo klaidas, atiduoti skolas, atlikti sąžinės sąskaitą.

Jeigu nutarėte peržiūrėti savo santaupas , sudaryti biudžetą ar įvertinti savo finansinę, materialinę ar kitokią būklę, -dabar tam pats metas. Gerai yra dovanoti, aukoti, dalinti išmaldą, būti dosniems ir gailestingiems.

Puikus metas jaunėjimo procedūroms, masažui, grožio terapijai. Gerai rūpintis savimi, mankštintis, laikytis dietos, stiprinti sveikatą. Palanku gydytis žolelėmis. Vaistai veiks stipriau nei įprastai.

Jeigu norite pasigaminti ar įsigyti talismaną,- ši diena tam puikiausiai pasitarnaus.

Jeigu šiandien pasirūpinsite savo artimaisiais- jūsų rūpestis sugrįš  atgal su kaupu. Geras metas šeimininkauti virtuvėje, gaminti atsargas, kepti duoną, pyragus, bandeles.

Ko nereikėtų daryti tryliktąją  Mėnulio dieną?

  • Tryliktąją Mėnulio dieną nepradedami nauji darbai. Geriau tęsti tai ką jau pradėjote ir peržiūrėti, kaip gi visgi jums einasi.
  • Šiandien nereikėtų žadėti ar įsipareigoti. Netinkama diena pasirašinėti sutartims, susižadėti ar tuoktis.
  • Netinkamas metas naujoms pažintims  ir meilės  nuotykiams. Ši diena nėra skirta romantikai.
  • Būtina saugoti nervų sistemą.
  • Susilaikykite nuo naujų pažinčių ir meilės kontaktų. Nelaikas sužadėtuvėms ir tuoktuvėms. Pasirūpinkite artimaisiais.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien?

13 Mėnulio parą  palanku nešioti papuošalus su rubinais ir tauriaisiais opalais.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja tryliktąją parą?

Tryliktąją Mėnulio parą stipriausiai veikiams pilvas ir jame esantys organai, plonžarnės ir bambos sritis.

Sveikata

Tryliktąją Mėnulio dieną organizmas persirikuoja naujam ritmui. Vyksta regeneracijos ir atjaunėjimo procesai. Susirgti šiandien nėra gerai, nes ligos gali būti pavojingos. Ypač gali nukentėti imuninė sistema. Tačiau šiandien  tiek vaistai, tiek kosmetiniai preparatai veiks tikrai puikiai ir bus lengvai įsisavinami. Puikus metas masažui, grožio procedūroms. Nesuklysite jei pasilepinsite saunoje ar pirtyje. Galima rūpintis oda, mažinti raukšles, šalinti įgimtas dėmes ir apgamus.

Kaip valgyti tryliktąją  Mėnulio dieną?

Šiandien badauti nereikia ir neverta. Tai užstalės ir vaišių metas. Organizmas pasisavins viską, kas jam bus duodama, todėl rinkitės tik kokybišką ir gerą maistą.

Kaip  šiandien pildosi sapnai?

Šiandien susapnuotas sapnas pildysis greitai. Šiąnąkt galėjote susapnuoti jus varginančių sunkumų priežastis ir savo padarytas klaidas. Šios dienos sapnai gali parodyti jūsų gilumines ir neišspręstas problemas ar atskleisti kliūtis, kurios dar tik iškils ateityje. Tokius sapnus reikia suprasti tiesiogiai ataižvelgiant į savo gyvenimą, nes jie dažniausiai rodo tai, ką jums būtina atlikti, kad gyvenimas pasikeistų.

Koks yra tryliktąją Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Gimę tyliktą Mėnulio dieną gali gyventi labai trumpai ir numirti vaikystėje  ar ankstyvoje jaunystėje arba nugyventi labai ilgą gyvenimą. Vidurio čia paprastai nėra. Neretai šie žmonės turi  kokių nors ypatingų ar neįprastų  gabumų . Jie smalsūs ir dažniausiai labai gabūs mokslams.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *