Trečioji Mėnulio diena : horoskopas

Trečioji Mėnulio diena- viskas ką jums vertėtų žinoti apie šią dieną 3 Mėnulio diena- Leopardas

  • Mėnulio dienos simbolis – Leopardas
  • Mėnulio dienos pradžia
  • Mėnulio dienos trukmė

Kuo ypatinga ši Mėnulio diena?

Trečiąją  Mėnulio dieną dangaus skliaute jau galima pamatyti Mėnulio pjautuvą. Astrologai teigia, jog šią dieną į paviršių prasikala tai, kas buvo suplanuota ir glūdėjo giliai jūsų sąmonėje. Tai aktyvi ir sudėtinga diena, kai galimi pykčio protrūkiai, bereikalinga agresija. Šiandien geriausia savo jėgas skirti aktyviems veiksmams, sporto užsiėmimams, savigynos treniruotėms, savo įgūdžių tobulinimui ir šlifavimui. Tai pati tinkamiausia diena ryžtingiems veiksmams. Juk planą jūs jau turite susikūrę gan seniai. Tiesiog pasitikėkite savo jėgomis ir darykite tai, ką jau pradėjote daryti. Šiandien abejoti negalima. Būtina veikti ir nestoviniuoti ties kiekviena kliūtimi.

Ką reikėtų daryti Leopardo dieną?

  • Šiandien  būtina išlikti aktyviems, tačiau dirbti reikėtų nereikšmingus, daug įtampos nereikalajaujančius darbus.
  • Jeigu prieš dvi dienas nutarėtepradėti kažką naujo, – šiandien  būtinai privalote tęsti tai ką pradėjote vakar.Šiandien jums pakaks jėgų net sunkiausiems darbams, todėl netinginiaukite ir griebkite jautį už ragų. Gerai seksis dirbantiems statybose. Ši diena palanki naujo namo statybai. Gerai pradėti kasti naują šulinį.
  • Visą dieną galimas didelis traumų pavojus, todėl būtina išlikti susikaupusiems, išlaikyti ramybę ir nepasiduoti agresijai. Šiandien gali tekti atremti grubumo, pykčio, agresijos atakas.
  • Puikus metas peilių, aštrių daiktų galandymui.Tačiau su metaliniais daiktais reikia elgtis atsargiai. Būtina išlikti atsargiems prie vairo, gatvėje ir minioje.
  • Gera diena greičio, ištvermės treniruotėms. Puikiai seksis kovos menų mėgėjams.
  • Ši diena tinkama praktikuotis karinėse pratybose, ginklų gamybai. Gerai seksis juvelyrams ir dirbantiems su metalu ir metaliniais daiktais.
  • Jeigu susiruošėte vykti į kelionę ar komandiruotę,- ji bus ypač sėkminga. Kelionė bus tuo sėkmingesnė, kuo tolimesnis bus jūsų maršrutas.
  • Šiandien geriausia susikaupti ties viena problema  ir nesiblaškyti ties keliais uždaviniais. Net jeigu ir nepasisektų padaryti to , ką siekėte, šiandien galite išjudinti įstrigusius ir užmestus bei užmirštus darbus iš mirties taško. Ši diena taip pat gali pasiūlyti netradicinį kokios nors rimtos problemos sprendimą. Neatmeskite jo- jis gali būti net labai naudingas ateityje. Galimas įkvėpimas ar regėjimai.
  • Tinkamas metas  išsivanoti pirtyje, ypač su  beržine ar ąžuoline vanta. Gerai atsipalaiduoti karštoje vonioje ar po dušu. Tiks viso kūno masažas.

Ko nedaryti trečiąją Mėnulio dieną?

  • Ši diena netinkama barniams ir santykių aiškinimuisi.
  • Netinkamas metas svajonėms dvejonėms ir abejonėms. Šiandien būtina kažką daryti. Negalima sėdėti rankas sudėjus ir nieko neveikti. Netgi jei neturite jokio užsiėmimo- bent išeikite pasivaikščioti.
  • Jei šiandien kažką išbėrėte, išpylėte ar sudaužėte, vadinasi  gyvenate kažką darote ne taip, kaip reikėtų.  Netinkamas metas pradėti dirbti naujoje vietoje.
  • Nereikėtų atlikinėti jokių operacijų su nekilnuojamuoju turtu. Netinkamas metas pirkti ar parduoti brangius daiktus, baldus.
  • Verslininkams seksis tik tuomet, jeigu jie maksimaliai sukaups savo jėgas ties pageidaujamu tikslu. Ši diena reikalauja visiško atsidavimo ir aktyvaus dalyvavimo. Gali pasisekti rizikingos operacijos, tačiau turite neabejoti savo veiksmais ir būti viską apskaičiavę.
  • Tuoktis šiandien nereikėtų. Ypač jeigu norite, kad jūsų šeimyninis gyvenimas būtų ramus ir be didelių siurprizų. Ssusituokus trečiąją Mėnulio dieną, poros gyvenimas gali būti nestabilus- jiems gali tekti daug keliauti, dažnai keisti gyvenamąją vietą, todėl gali būti sunku įleisti šaknis vienoje vietoje. Išimtis, -jeigu abu partneriai yra užkietėję keliautojai ir kelionės yra jų gyvenimo būdas. Vestuves šiandien galima kelti neįprastose vietose: kaip tuoktis šokant parašiutu ir panašiai.
  • Ginčų spręsti nereikėtų. Netinkamas metas dalyvauti teismuose.
  • Netinkamas metas gaudyti gandrus. Šiandien pradėtas kūdikis gali išaugti arba kariu arba paprasčiausiu chuliganu, kuris bus labai agresyvus ir labai aktyvus.

Kokius akmenis palanku nešioti šiandien?

Trečiąją Mėnulio dieną palanku nešioti papuošalus su rubinais, piritu, karneoliu, avantiūrinais, džespilitais.

Kokias kūno dalis Mėnulis įtakoja  trečiąją parą?

Trečiąją Mėnulio parą silpniausia yra kakta, pakaušis. Stipriausiai viekiama smegenėlių sritis ir smegenų kamienas, kurie atsakingi už pusiausvyrą ir koordinaciją. Jeigu šiandien jausite spaudimą pakaušio, ausų ir sprando srityje- būtina susirūpinti savo sveikata, jeigu galima pradėti rūpintis dieta ir organizmo valymu.

Sveikata

Šios  dienos ligos yra pavojingos. Didelis traumų, insultų pavojus. Susirgus šiandien, liga gali būti sunki.Tinka pasikaitinti pirtyje, pasilepinti karštoje vonioje. Gerai veiks atpalaiduojantis masažas. Tai diena kai būtina bent kažkiek aktyviai judėti. Kuo daugiau šiandien judėsite, – tuo daugiau pasikrausite jėgų ir energijos visam mėnesiui. Svarbiausia netūnokite kamputyje.

Kaip valgyti trečiąją  Mėnulio dieną?

Badauti šiandien neapsimoka. Galima šiek tiek pasivaišinti, tačiau nereikėtų persistengti.

Kaip pildosi sapnai 3 Mėnulio dieną?

Šiandien galite sapnuoti sapną, kuris parodys kaip jūs išnaudojate savo jėgas. Jums gali būti parodyta, kurgi jūs iššvaistote savo jėgas. Jums taip pat gali būti parodyta, kaip išspręsti jus kankinančias problemas. Todėl šiandien sapnuotas sapnas gali būti grėsmingas, gąsdinantis, tačiau jo tiesiogiai suprasti nereikėtų. Juolab tikėtis, jog jis išsipildys, nes šią dieną sapnuoti sapnai pildosi retai.

Koks yra trečiąją  Mėnulio dieną gimęs žmogus?

Šiandien gimę žmonės neretai tampa garsiais sportininkais arba kariais. Jiems sekasi visose gyvenimo srityse kur būtina ištvermė, ryžtas ir valia. Tačiau jų gyvenimas gali būti ir trumpas.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *